Slazem se za Basica i da se Coricu trebala dati europa.koju je i izborio i ako su bas tjeli da ga mijenjaju, da ga mijenjaju poslije europe. Iskreno sam bio pozitivno iznenadjen poslije tekmi protiv Zrinjskog i Kopera na Grbavici, ali ovo je uzasno sto sam danas gledao.Argentina je napisao/la: ↑17 jul 2025, 21:44Steta. Ovo je pokazatelj kvalitete, odnosno nekvalitete. Ljudi nam za 5 minuta spakovase tri gola, sve na nase greske.
Nije mi jasan Adzem, sta je poenta kapitenske Sosicu (autoritet kod audaca, saigraca, druge ekipe - nema nista od toga), ako je podizanje cijene za prodaju, onda ok. One izjave razgovor i ostalo, kurcenje po meni, dobijes da ti je Sosic igrac manjka u ovoj tekmi, a poslije Cvetanovakog na Grbavici je bio najbolji prvo poluvrijeme. Malo vise ukljucivanja mozga bi dobro doslo. Npr da pocne od toga da ne ostri **** na Radovcu jer nije izmjene napravio u veznom, a itekako ce nam trebati.
Neko spomenu Nermina Basica, steta potrosenog trenera jer je imao uzasnu ekipu i top 4 tekme u Evropu. Isto smo napravili sa Coricem, potrosili ga, nismo mu dali u Evropi da odigra. Podrska Adzemu i ekipi, jer realno treba nama puno jos pure za nesto vise, ponese nas i budemo neobjektivni.
P.S. Adzem voli primiti 3 gola za 5 minuta. To je do njega, titule nas je kosta, sad prolaza. Dva kiksa jos i sto se mene tice noga, ali ajde da vidimo kako ce u prvenstvu ici.
Realno mozda smo se i prefurali nakon tih tekmi, a nismo trebali. Sirina rostera nam.js potrebna i ako ce se igraci koji su prebitni i koje smo ganjali da.potpisu ugovor, sad sklanjati onda ne vidim poentu gradjenja ekipe. Nek nam je sa srecom, al yebena ce liga biti sa ovako kratkim rosterom, a puno teze tekme nas cekaju u ligi.