Premijer liga BiH - aktuelno

leo1946
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la leo1946 » 17 jul 2025, 22:43

ErosViverosViv je napisao/la:
17 jul 2025, 22:05
Giftajte giftajte giftajte
:urnebes:
1946-1987

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 17 jul 2025, 22:44

Riquelme1921 je napisao/la:
17 jul 2025, 22:32
Vanja8 je napisao/la:
17 jul 2025, 22:26
Ono sto je Zelji veceras falilo za prolazak je Sosic na kraju prosle sezone...
A Sosica je Zeljo izgubio Adzemovim discipliniranjem...
Ja sam to napisao poslije one prve tekme da je raditi na taj nacin, javno prozivati kapitena, ma sta god uradio, greska...

Evo i vecerasnja izjava u vezi napadaca je isto pogresna...
Ok, zijanio si ide uobicajen govor pred novinarima,Nismo imali srece, precke ,slabiji protok lopte...

Jok, lik odmah obiljezi krivca javno , a samim tim jos vise podgrijava sansu da izgubi svlacionicu...

Kao i poslije prve tekme isto cu napisati, moj Adzeme nije ti Zeljo klub Federalne lige, sekunde su dovoljno da se sve okrene protiv tebe, isto kao i kod nas
Meni je zasmetalo što kaže "naći ćemo napadača koji zna dati gol." Jasno aludirajući da ovi trenutni to ne znaju...
Pa za koji onda krasni qurac trči Krpiću u zagrljaj a zatim govori da ne znaju dati gol, frajer se ozbiljno piša po igračima.
Samira ignoriše odkad je došao, čeko ga cijele pripreme da se pogrešno nasmije i da ga nogira a svi zapravo znaju koji je pravi razlog. Cirkus sa Šošićem ne treba ni spominjat.
Ko je njemu dao toliko slobode taj je luđi od Adžema.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 17 jul 2025, 22:46

let3 je napisao/la:
17 jul 2025, 22:43
17 jul 2025, 22:37
let3 je napisao/la:
17 jul 2025, 22:35

Zasto bi ti istina zasmetala :hmmmmm:
Mozda Adzem nije neki uber strucnjak, ali je sa tom izjavom rekao surovu istinu - Zeljo nema napadaca.

E jbg, istina neka zaboli i smeta, al necemo Adzema kriviti za to. Zeljo vec godinama nema normalnog spica.
Pa smetalo bi mi jer je javno rekao Krpiću i Jaganjcu levati ste ne znate lopte. Jesu li oni krivi što ih je Željo doveo? Što je kriv Krpić što je u godinama i što je Jaganjac kriv što ga je Željo doveo ovo ljeto? Nema razloga da ih javno proziva, nisu oni krivi nego klub što nisu doveli nekog. A tim sam sebi skače u stomak jer će izgubiti svlačionicu ako nastavi javno prozivati igrače.
Pa nije nista slagao, realno. Oni i ne znaju lopte. Sta sad ? necemo se lagati :mrgreen: i treba to reci javno.
Kaze on to isto njima i na treningu garant. Ali ovim izjavama porucuje upravi da dovedu konacno napadaca koji zna lopte.
Ako se bude i dalje oslanjalo na Krpica i Jaganjca (koji je jos gori od Krpica :bow: ) onda pisi propalo i ove sezone.
Ama kakvo poručivanje upravi pa uprava je svjesna da napadač fali dovodimo već mjesec dana špica nije da mi ne znamo da imamo taj problem, ali ne možeš pred kamerama reć to igraču a pogotovo ne Krpiću jer je lider svlačionice. Mislim možeš ali posljedice su gubitak svlačionice.
Grupa iznad svakog pojedinca.

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 17 jul 2025, 22:48

NoDi80 je napisao/la:
17 jul 2025, 22:43
17 jul 2025, 22:32
Vanja8 je napisao/la:
17 jul 2025, 22:26
Ono sto je Zelji veceras falilo za prolazak je Sosic na kraju prosle sezone...
A Sosica je Zeljo izgubio Adzemovim discipliniranjem...
Ja sam to napisao poslije one prve tekme da je raditi na taj nacin, javno prozivati kapitena, ma sta god uradio, greska...

Evo i vecerasnja izjava u vezi napadaca je isto pogresna...
Ok, zijanio si ide uobicajen govor pred novinarima,Nismo imali srece, precke ,slabiji protok lopte...

Jok, lik odmah obiljezi krivca javno , a samim tim jos vise podgrijava sansu da izgubi svlacionicu...

Kao i poslije prve tekme isto cu napisati, moj Adzeme nije ti Zeljo klub Federalne lige, sekunde su dovoljno da se sve okrene protiv tebe, isto kao i kod nas
Meni je zasmetalo što kaže "naći ćemo napadača koji zna dati gol." Jasno aludirajući da ovi trenutni to ne znaju...
Pa ne znaju zabiti gol
Imali smo 40 suteva, a Koper 17
Imali smo zicere koji su nas kostali
Imamo napadace da igramo protiv Sloge, Radnika, Posusja, Rudara, ali trebaju nam bolji za Zrinjski, Sarajevo
Krpic zadnji put zabio Zrinjskom 2019 i to je dovoljan pokazatelj da nam treba bolji napadac
Nije los on za nase lige, ali ne moze nam biti prvi napadac
Ako mislimo da budemo vrh i da napravimo neki iskorak u buducnosti treba nam napadac poput Guliasvilli, Bilibije koji svima mogu dati gol
Pa stoji to, ali nemaš ga šta vrijeđati pred kamerama nego dovedite boljeg i Krpića stavite na klupu. Nije on kriv što je u 45. godini i dalje najbolji strijelac ekipe.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 17 jul 2025, 22:51

luckystrike je napisao/la:
17 jul 2025, 22:38
Lokomotifa je napisao/la:
07 jul 2025, 11:29
07 jul 2025, 10:30

Željo završava u Evropi 17., a sezona počinje 26.7.
Željo možda završi u Evropi 17. jula, a klubu koji se bavi utajom poreza i fingiranjem finansijskih izvještaja odgađanje utakmica zbog nastupa u evropskim takmičenjima možda neće nikako više trebati. Ko zna...
Ma znam, ali eno opet odgodiše :(
:rol: :rol:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 jul 2025, 22:54

17 jul 2025, 22:48

Pa stoji to, ali nemaš ga šta vrijeđati pred kamerama nego dovedite boljeg i Krpića stavite na klupu. Nije on kriv što je u 45. godini i dalje najbolji strijelac ekipe.
E zato kriva je uprava koje je godinama nesposobna dovesti napadaca koji ce zabijati yebene zicere.
I njih Adzem na neki nacin proziva i porucuje im da dovedu spica.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 17 jul 2025, 22:57

17 jul 2025, 22:38
Lokomotifa je napisao/la:
07 jul 2025, 11:29
07 jul 2025, 10:30

Željo završava u Evropi 17., a sezona počinje 26.7.
Željo možda završi u Evropi 17. jula, a klubu koji se bavi utajom poreza i fingiranjem finansijskih izvještaja odgađanje utakmica zbog nastupa u evropskim takmičenjima možda neće nikako više trebati. Ko zna...
Ma znam, ali eno opet odgodiše :(
:urnebes: :urnebes:
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 17 jul 2025, 23:16

HordasOdMalena je napisao/la:
17 jul 2025, 21:31
Hoćemo li gledati Željezničar u drugom pretkolu?

slika
:rol: :rol: :tokralju:

Resolute
Kontakt:

Post Postao/la Resolute » 17 jul 2025, 23:16

Zeljo i Borac slika i prilika nase lige. Realna slika.
Borca i ne treba komentarisati, ovo sa kolomom je cisti kriminal. Od stare slave se ne zivi nit smo mi neki *ebeniji fudbalski klub koji svake godine igra grupe, pa se mozemo opustati protiv andore, farskih ostrva i tako tih. Plus nazovi pojacanja koja su dosla.. odron.

Zeljo isto tako. Pretprosle sezone pred ispadanjem, prosle na guzovacu evropu izborise i ovo je rezultat. Jos je zeljo kud i kamo igrao fudbal, pogotovo u prvoj tekmi. Ali dzaba, ne ide.
Zrinjski ima veliku sansu da nastavi grupnu fazu evrope iz nase lige. I Sarajevo da pokaze sta zna i umije.

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 17 jul 2025, 23:18

Bolje nas nuni predstavio u Evropi.
MNON

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 17 jul 2025, 23:20

Borac ako nije digo lovu na onoj prvoj utakmici nije niko.. Sumnjivo do bola. Mozda zavrse ko Arsenal iz Tivta na kraju priče..500k plati i 10 godina zabrana igranja u Europi...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 17 jul 2025, 23:35

Ulozis vise nego ikad i poredis rezultat gradskog rivala u prijateljskoj utakmici. Kolektivno ludilo :urnebes:

Nego gdje knjigovodja jel ziv, da se nije sta avionu desilo mozda je ost'o u zraku

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 17 jul 2025, 23:52

Resolute je napisao/la:
17 jul 2025, 23:16
Borca i ne treba komentarisati, ovo sa kolomom je cisti kriminal. Od stare slave se ne zivi nit smo mi neki *ebeniji fudbalski klub koji svake godine igra grupe, pa se mozemo opustati protiv andore, farskih ostrva i tako tih. Plus nazovi pojacanja koja su dosla.. odron.

Zeljo isto tako. Pretprosle sezone pred ispadanjem, prosle na guzovacu evropu izborise i ovo je rezultat. Jos je zeljo kud i kamo igrao fudbal, pogotovo u prvoj tekmi. Ali dzaba, ne ide.
Zrinjski ima veliku sansu da nastavi grupnu fazu evrope iz nase lige. I Sarajevo da pokaze sta zna i umije.

Zrinjski je prosle godine jedva izbacio Bravo 3:2 koji je zavrsio 10 bodova iza Kopera
Sarajevo je i prosle i pretprosle godine izgubilo od Kopera
Maribor koji je bio bod ispred Kopera izbacio je prosle godine Caiovu 2:0, a vidjet cemo Sarajevo protiv njih
Slovenija pobjedjedila A repku BiH, a redovno pobjedju i kategorije u21, U19…
Uostalo Slovenija A i u21 igrali Euro, a nasi nisu
Jaci su od nas postali u fudbalu i imaju bolje uslove
Uostalom pogledas igrace iz njihove lige koji se prodaju
Mnogi udju prvih 11 Dinama, Zvezde, Salzburga, Bochuma..
Dok kod nas najbolji strijelac u historiji lige ne moze igrati cvajtu u Njemackoj ili prvi ligu Austrije
Ilici bi igrao u nasoj reprezentaciji prvih 11 i bio bi uz Dzeku jedan od najboljim, a mi takvog igraca u ligi mozemo sanjati
Nece da nam dodju ni nasi penzioneri poput Besica, Gojaka vec griju klupe u Rijeci…
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 18 jul 2025, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 18 jul 2025, 00:00

NoDi80 je napisao/la:
17 jul 2025, 14:27
Fora je sto danas igra Zeljeznicar, a ne neko drugi i normalno da se prica o Zeljeznicaru

3000 navijaca je vise nego super, jer stadion 4000 i nesto kapaciteta

0:3 za Zelju :ljepota:
NoDi80 je napisao/la:
16 jul 2025, 13:51

Željezničar ako pobjedi Koper postace jedini BiH klub koji ima pozitivan omjer u svim ovim takmicenjima osim LP
Sto znaci u svakom takmicenju imamo vise pobjeda nego poraza

Liga Prvaka - X
Europa Liga 🏆
Konferencijska Liga 50/50
Mitropa Cup 🏆
Intertoto Cup 🏆

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 18 jul 2025, 00:02

NoDi80 je napisao/la:
17 jul 2025, 23:52
Resolute je napisao/la:
17 jul 2025, 23:16

Zrinjski je prosle godine jedva izbacio Bravo 3:2 koji je zavrsio 10 bodova iza Kopera
Sarajevo je i prosle i pretprosle godine izgubilo od Kopera
Maribor koji je bio bod ispred Kopera izbacio je prosle godine Caiovu 2:0, a vidjet cemo Sarajevo protiv njih
Slovenija pobjedjedila A repku BiH, a redovno pobjedju i kategorije u21, U19…
Uostalo Slovenija A i u21 igrali Euro, a nasi nisu
Jaci su od nas postali u fudbalu i imaju bolje uslove
Uostalom pogledas igrace iz njihove lige koji se prodaju
Mnogi udju prvih 11 Dinama, Zvezde, Salzburga, Bochuma..
Dok kod nas najbolji strijelac u historiji lige ne moze igrati cvajtu u Njemackoj ili prvi ligu Austrije
hahahaha, to samo moze Nodi, uporedjujes prijateljske tekme... :rol: :rol: :rol:
Pa i Velez je pobijedio Sahtar pa jedva ostade u ligi...
Los Sahtar istina, a i ukrajinska liga 10 levela ispod nase ... :urnebes: :urnebes:

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 18 jul 2025, 00:03

Jel ovo Adzem stvarno rekao da Koper ima igrace na vecem nivou Ilicic, Mautidi, Mazraui?

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 18 jul 2025, 00:04

Moja greska turo, previse sam navijacki usao u to
Realno da imamo napadace moglo je biti 0:2
Kazem ti Zeljo 40 suteva, a oni 17
Dzaba imaju tu klasu koju mi nemamo i gotovo

Pa eto ne pikaj prijateljske gledaj samo A reprezentaciju i omladinske reprezentacije u kojima igraju vecinom domaci igraci

Brate igraci Kopera s avionom dolaze, a nasi igraci idu s autobusom
Razlika je evdientna, cinjenica je da fali kesa za vece stvari
Sto se tice igre bilo je ok, ali nemamo tu klasu koja rijesava sve

slika

slika

slika
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 18 jul 2025, 00:21

Ma vidite. Koper ima finu ekipu, ono vrijede otprilike koliko i Željo, igraju u jačoj ligi od naše. To je stvarno 50-50 kada gledamo objektivno. Moramo spomenuti i da oni faktički nisu mijenjali ekipu od prošle sezone a Želji su u odbrani od 4 igrača 3 nova, imamo novog veznog, novo krilo, bruku novih na klupi..Valjalo je to uigrat, nije baš bilo dovoljno vremena. Utakmica je mogla definintivno na obje strane. Oni su u drugoj utakmici igrali kada smo im mi dali loptu i vidjelo se da to nije ho-ruk nego da imaju igrača koji znaju lopte. Mi svoje šanse nismo iskoristili na Grbavici kada nam je tek ušao 28. šut na utakmici dok je njima ušao prvi i to je to. Kod 3-1 Boljević ima praktički prazan gol sa 2 metra i pogađa prečku. To se ne smije promašiti u Europi. Oni zabili svoje šanse mi nismo i to je to. Više boli način na koji smo ispali nego ispadanje.
Mada po meni iskreno nije sramota ispasti od Kopera. Skroz ok ekipa, puno veću sramotu je priredio Borac.

Izvinite što pišem ovo na ovoj temi, na našoj se prepiru je li skupa karta 10-15 maraka pa da im ne smetam.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: mma_hz, nedimmmm1337, Proximic, supervizor i 19 gostiju.