Pola od ovog što si ti napisao trebao je reći Adžem i već sutra niko ne bi ni prčao o ovom dvomeču, svi koji se imalo razumiju u nogomet su vidjeli i nema se tu šta dodati, vama ostaje žal ali idete dalje. Međutim, on priča o nekim loptama, pdcjenuje svoje igrače, neki osmjeh kao nije do mene, priča o nekom napadaču već 10 dana kao da Raul dolazi.Riquelme1921 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 00:21Ma vidite. Koper ima finu ekipu, ono vrijede otprilike koliko i Željo, igraju u jačoj ligi od naše. To je stvarno 50-50 kada gledamo objektivno. Moramo spomenuti i da oni faktički nisu mijenjali ekipu od prošle sezone a Želji su u odbrani od 4 igrača 3 nova, imamo novog veznog, novo krilo, bruku novih na klupi..Valjalo je to uigrat, nije baš bilo dovoljno vremena. Utakmica je mogla definintivno na obje strane. Oni su u drugoj utakmici igrali kada smo im mi dali loptu i vidjelo se da to nije ho-ruk nego da imaju igrača koji znaju lopte. Mi svoje šanse nismo iskoristili na Grbavici kada nam je tek ušao 28. šut na utakmici dok je njima ušao prvi i to je to. Kod 3-1 Boljević ima praktički prazan gol sa 2 metra i pogađa prečku. To se ne smije promašiti u Europi. Oni zabili svoje šanse mi nismo i to je to. Više boli način na koji smo ispali nego ispadanje.
Mada po meni iskreno nije sramota ispasti od Kopera. Skroz ok ekipa, puno veću sramotu je priredio Borac.
Izvinite što pišem ovo na ovoj temi, na našoj se prepiru je li skupa karta 10-15 maraka pa da im ne smetam.
Baš će biti interesantno vidjeti ko je ta zvjerka.