Nemate vi sta 'misliti' !NoDi80 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 22:43Pa ne znaju zabiti golRiquelme1921 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 22:32Meni je zasmetalo što kaže "naći ćemo napadača koji zna dati gol." Jasno aludirajući da ovi trenutni to ne znaju...Vanja8 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 22:26Ono sto je Zelji veceras falilo za prolazak je Sosic na kraju prosle sezone...
A Sosica je Zeljo izgubio Adzemovim discipliniranjem...
Ja sam to napisao poslije one prve tekme da je raditi na taj nacin, javno prozivati kapitena, ma sta god uradio, greska...
Evo i vecerasnja izjava u vezi napadaca je isto pogresna...
Ok, zijanio si ide uobicajen govor pred novinarima,Nismo imali srece, precke ,slabiji protok lopte...
Jok, lik odmah obiljezi krivca javno , a samim tim jos vise podgrijava sansu da izgubi svlacionicu...
Kao i poslije prve tekme isto cu napisati, moj Adzeme nije ti Zeljo klub Federalne lige, sekunde su dovoljno da se sve okrene protiv tebe, isto kao i kod nas
Imali smo 40 suteva, a Koper 17
Imali smo zicere koji su nas kostali
Imamo napadace da igramo protiv Sloge, Radnika, Posusja, Rudara, ali trebaju nam bolji za Zrinjski, Sarajevo
Krpic zadnji put zabio Zrinjskom 2019 i to je dovoljan pokazatelj da nam treba bolji napadac
Nije los on za nase lige, ali ne moze nam biti prvi napadac
Ako mislimo da budemo vrh i da napravimo neki iskorak u buducnosti treba nam napadac poput Guliasvilli, Bilibije koji svima mogu dati gol
Btw i Borac i zrinjski su izbacivali Olimpiju,to si zaboravio pomenuti

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)