Premijer liga BiH - aktuelno

AlemC85
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la AlemC85 » 18 jul 2025, 17:03

mosarajvosa83 je napisao/la:
18 jul 2025, 16:58
NajvecaRadosti je napisao/la:
18 jul 2025, 16:36
dubioza144 je napisao/la:
18 jul 2025, 16:15
Ide tu Ćorić da gasi pozar :mrgreen:
I ja mislim

Opet se kola lome na treneru a uprava Borca najveci kriminal u historiji bh fudbala.Gdje im je nestalo 15+mil KM?
Zizovic je prosjecan trener ako realno pricamo,napredovao je doata do duse ali imate vi puno veci problema u klubu.Izgleda da je totalni haos kod njih
O ovome im se pricalo,u Srbiji je savez rekao da nije sigurno u Borcu i da igraci razmisle kad idu zbog plata itd. ovdje su nam bajke pricali da je sve tip top,mada mi znamo kako to izgleda,vidimo svako kolo na sta to sve lici. Ovim kvazi navijacima Bojca nije bi bitno gdje su pare,sta im se radi od kluba itd.
Bit ce im jasno uskoro. Sve pipe se zavrcu. Nema vise love kao nekada. Kriza na sve strane. Odlaze mi najbolji igraci a niko nista. Pa nece niko da igra za kikiriki.

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 18 jul 2025, 17:05

Polako, šta ste se upalili.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

Varijantas8
Kontakt:

Post Postao/la Varijantas8 » 18 jul 2025, 17:12

Treneri ce placati Borcu da ga preuzme, jer ko ne bi sebi u CV obezbjedio sigurnu titulu.

DobriBosnjanin
Kontakt:

Post Postao/la DobriBosnjanin » 18 jul 2025, 17:14

Jao cirkus od lige već je poćelo prvi trener koji daje ostavke žižović..treba ovog klauna adžema smaknuti.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 18 jul 2025, 17:18

Sad ide novi trener koji će preporoditi ekipu i pobjedom povratiti poljuljano samopouzdanje protiv super moćnog Rudara a ustvari delegiranje sudija za tu utakmicu će nam reći ko će zapravo biti zaslužan za to.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 18 jul 2025, 17:19

mosarajvosa83 je napisao/la:
18 jul 2025, 16:58
18 jul 2025, 16:36
dubioza144 je napisao/la:
18 jul 2025, 16:15
Ide tu Ćorić da gasi pozar :mrgreen:
I ja mislim

Opet se kola lome na treneru a uprava Borca najveci kriminal u historiji bh fudbala.Gdje im je nestalo 15+mil KM?
Zizovic je prosjecan trener ako realno pricamo,napredovao je doata do duse ali imate vi puno veci problema u klubu.Izgleda da je totalni haos kod njih
O ovome im se pricalo,u Srbiji je savez rekao da nije sigurno u Borcu i da igraci razmisle kad idu zbog plata itd. ovdje su nam bajke pricali da je sve tip top,mada mi znamo kako to izgleda,vidimo svako kolo na sta to sve lici. Ovim kvazi navijacima Bojca nije bi bitno gdje su pare,sta im se radi od kluba itd.
Ja taj klub znam od prije rata.Znaci nisu tamo ni neki novoosnovani hrvati,slovenci,madjari pa da pojma nemam.
Uvijek su bili u nekim problemima samo sto ih je prije bilo zanimljivo gledati a ovo sada je vec kriminal.

Oni nikad nikakvu dominaciju ne mogu uspostaviti zbog svoje sredine.Pisao sam siri post o tome.Oni misle da je njima stalo do rezultata a ovo samo jos jedan nacin bogacenja

Kakvo im je stanje sada ne znam,da se naslutiti da je jako lose.Ono sto znam sigurno,lete u drugu ligu cim se garnitura u savezu promjeni.
Osim sportskog rivalstva nisam nikada taj klub nesto posebno mrzio da kazes,znali su nekada i aplauzom izaci sa Koseva,Grbavice takodjer,ali su takakv gnjev na sebe navukli da ih niko poslije nece sastaviti.Za sve su krivi navijaci koji to odobravaju,dolaze na stadion i uredno ovo slave

Lesinari i ostali navijaci su unistili jedan veliki klub i od ovoga se nikada nece oprati.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 18 jul 2025, 17:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

tuitamo
Kontakt:

Post Postao/la tuitamo » 18 jul 2025, 17:19

Ima jos objektivnih banjalucana izgleda
slika

slika

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 18 jul 2025, 17:21

tuitamo je napisao/la:
18 jul 2025, 16:54
au jel ovo pocetak kraja
Jes' ko i Dodiku sto je pocetak kraja vec 20 godina, ali nikako da pocne.

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 18 jul 2025, 17:21

kakve se gluposti valjaju sto je frajer dao ostavku.

niti im je ponestalo para, niti ce se ista promijeniti. i dalje su prvi kandidat za titulu.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 18 jul 2025, 17:22

tuitamo je napisao/la:
18 jul 2025, 17:19
Ima jos objektivnih banjalucana izgleda
slika

slika
Dolaze pameti polako :mrgreen:
Reci cemo da nikad nije kasno ako nastave :thumbup:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 jul 2025, 17:25

svemalim1 je napisao/la:
18 jul 2025, 17:21

niti im je ponestalo para, niti ce se ista promijeniti. i dalje su prvi kandidat za titulu.
Gledam i ne vjerujem sta se pise :mrgreen: kao da je Borcu potreban top trener. Izgleda da su neki tek poceli pratiti PLBIH.

Al nece oni puno o Zizovicu, ne zanima to njih, sad ce se oni prebaciti na omiljenu temu - analiziranje izjava Adzema :D

DobriBosnjanin
Kontakt:

Post Postao/la DobriBosnjanin » 18 jul 2025, 17:26

Moram se smijati liga ni poćela već prva žrtva hahhahhaah 😂

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 18 jul 2025, 17:28

Ne znam koliko pratite, al' momci na BL forumu su uglavnom korektni i racionalni. Stalo im je do kluba i svjesni su situacije i činjenice da im je klub sluga politike. Nemojte se vodit' ovim profilima što se registruju ovdje da neki nacionalizam bacaju, Banjaluka je čaršija i tamo još uvijek žive ljudi sposobni da kritički razmišljaju.

Btw Vinko je budala ako pristane da se vrati.

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 18 jul 2025, 17:29

let3 je napisao/la:
18 jul 2025, 17:25
svemalim1 je napisao/la:

Gledam i ne vjerujem sta se pise :mrgreen: kao da je Borcu potreban top trener. Izgleda da su neki tek poceli pratiti PLBIH.

Al nece oni puno o Zizovicu, ne zanima to njih, sad ce se oni prebaciti na omiljenu temu - analiziranje izjava Adzema :D
pricaju ljudi gluposti ba, isto ko da ne znaju gdje zive. ne mogu da vjerujem da ljudi ne shvataju sta je borac i cemu sluzi taj klub trenutno.

najjace je kaze uzeo dodik pare. bas ce on izvlaciti 5 miliona necega iz borca, covjek apsolutni vladar u pola drzave, kontrolise milijarde.

ali to su ove nase naivcine. ono konta sutra ce se borac ugasit i onaj svapski degen schmidt ce licno doci u bl da uhapsi dodika. aha, kako da ne.

kazem opet, prvi kandidat za titulu i sve ce se svima samo reci kad krene sezona.

otisao trener, pricaju kao da smo se vratili na ustav rbih. budale.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 18 jul 2025, 17:30

let3 je napisao/la:
svemalim1 je napisao/la:

Vasi navijaci stvarno ne znaju da citaju a tek da normalno komuniciraju.
Ovdje se najmanje radi o treneru.Trener se sklonio kao zrtveno jagnje da se smiri situacija i pobjegne od glavni krivaca.Oni ce bit prvaci ove godine taman sa juniorima igrali a trener neko sa foruma.To svi vise znaju.Samo dokaz cemu sluzi taj klub.

Bas ste intelektualni nivo Adzema
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 18 jul 2025, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 18 jul 2025, 17:31

Moguce da je ovaj gmaz otisao zbog nekih drugih stvari.

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 18 jul 2025, 17:33

18 jul 2025, 17:30
let3 je napisao/la:
svemalim1 je napisao/la:

Ovdje se najmanje radi o treneru.Trener se sklonio kao zrtveno jagnje da se smiri situacija i pobjegne od glavni krivaca.Oni ce bit prvaci ove godine taman sa juniorima igrali a trener neko sa foruma.To svi vise znaju.Samo dokaz cemu sluzi taj klub.

a **** ga ti vidi sta pisu ovaj @mosa i @alem iznad. po njima se borac vec ugasio i rs nestala sa lica zemlje, a ljudima trener podnio ostavku :urnebes:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 jul 2025, 17:35

hazarder je napisao/la:
18 jul 2025, 17:28
Ne znam koliko pratite, al' momci na BL forumu su uglavnom korektni i racionalni. Stalo im je do kluba i svjesni su situacije i činjenice da im je klub sluga politike. Nemojte se vodit' ovim profilima što se registruju ovdje da neki nacionalizam bacaju, Banjaluka je čaršija i tamo još uvijek žive ljudi sposobni da kritički razmišljaju.

Dobar trener, daleko bolji od onog krkana Zizovica, Vico super placa, klub sigurica za titulu. Imat ce sve sudije iza tebe. Vec ih vodio dvije godine, poznaje klub. Dakle, svi uslovi su ispunjeni.

Naravno da ce se vratiti.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 18 jul 2025, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 18 jul 2025, 17:36

svemalim1 je napisao/la:
18 jul 2025, 17:33
18 jul 2025, 17:30
let3 je napisao/la:

a **** ga ti vidi sta pisu ovaj @mosa i @alem iznad. po njima se borac vec ugasio i rs nestala sa lica zemlje, a ljudima trener podnio ostavku :urnebes:
Ma promjenili su oni vec 5-6 trenera i nista se znacajno nije desilo.Trener najmanje bitan nema to veze.Ja stvarno ne znam kako ce ali moraju ih izgurati ove godine ds osvoje titulu.Samo se nadam da ce moj klub odma nakon prve lakrdije istupiti iz lige pa nek rade sts hoce i da nece dati ds im se pop.isaju po silnim ulaganjima i radu.Isto i ostali klubovi.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 18 jul 2025, 17:46

hazarder je napisao/la:
18 jul 2025, 17:28

Isti ljudi pisu i ovdje i tamo, samo pod razlicitim nikovima.
Samo tamo pisu realno, a ovdje vas podjebavaju jer se lozite ko majmuni i vrijedjate bez mjere.

I ja nekad branim Vicu iz zajebancije kad udjem u raspravu sa nekim bolesnikom kao sto je mosarajvosa, iako o Vici nemam lijepo misljenje kao sto niko i nema od navijaca Borca. Svi znaju ovdje ko je i sta je on, ne trebate nas vi uciti.
Kad krene utakmica i na prvi faul (koji je opravdan) zakmeci pola foruma uz psovanje cetnicke majke, odbrambeni mehanizam je da podrzis Vicu uz "zelju" da otme jos vise. Znaci "podrzavamo ga" ili kad smo bijesni ili kad se zezamo, kad je normalna situacija znamo dobro kako stoje stvari. Valjda ti je sad jasnije.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: mnon46, zeljovolimte i 17 gostiju.