Čekaj dok počnu o lepinama.
Je li bolja suha ili mokra...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Čekaj dok počnu o lepinama.
Mokra, ne moras uzimati piće onda jer ide sama niz grlo.kraljttbvb je napisao/la: ↑18 jul 2025, 10:37Čekaj dok počnu o lepinama.
Je li bolja suha ili mokra...
nisam odavno jeo van SA da mogu rangirati, prije su mi bili dobri kod Haria, u BL i TZ nisam probao ili jesam nekad davno pa se ne sjecam, ali samo znam da ovo sto nama u SA nude, za pare koje nude, bolje ne jesti...U MO mi nisu dobri, jer gdje sam ih jeo prije nezz koliko godina, dobio sam cevape na tanjiru sa pomfritom i salatom, to za mene nisu cevapi, taj "restoranski" fazon, daj mi u somun da nije suh i da ima luka i kajmaka, zar je to previse sto trazimQuartararo je napisao/la: ↑17 jul 2025, 23:08Gdje su tebi najbolji ćevapi u državi? Kako ih rangiraš?JHam je napisao/la: ↑17 jul 2025, 22:59pa to ti i nije neka sreca, u Sarajevu odavno ne znam gdje imas pojesti dobre cevape, prestao sam i narucivati i ici da ih jedem, samo livada kakva i rostiljsamoposmatram je napisao/la: ↑17 jul 2025, 20:34
Probaj cevape, pljeskavicu i ostala mesa sa grilla. Sve je u pet deca sa sarajevskom ponudom.![]()
nije mostar, al sam dobru pizzu pojeo u vrapcicima ja mislim da je, Pizza 8 , uz cestu je, pa ono, nista drugo osim zeksa i donera tu i nema jel![]()
mislim da je bilo u Kantini, neki su ga i hvalili, al ne bih ti znao , nisam probao
Bio sam sa vama 2 godine, tada je i nastao ovaj nick profila.TylerBurey je napisao/la: ↑18 jul 2025, 10:03Javi kada dolazio, vodim te na grah s dimljenom koljenicom malo zapadnije od mjesta gdje si objedovao.
Dobro izgleda!
Volio bi otic do Mirze da proban njegove burgere. Gdje su najbolji cevapi? Mozda dodjem do Tuzle, bicu u blizini uskoro nadam se
Preskupi su mu burgeri, al vrijedi probat.
U americi dobar hamburger sa pola kile izadje sigurno preko 20 dolara. Jes da je standard drugaciji.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 20:12Kod Mirze nisu preskupi burgeri taman da udupla cijene. Najbolji burgeri u državi daleko.
Drugo je što naša sirotinja misli da se i dalje za 10 maraka može pojesti vrhunski burger sa pola kile mesa.
Najbolji ćevapi su u limenci, to i govore maltene kilometarski redovi svaki dan kod panonskog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.