DamirT je napisao/la: ↑19 jul 2025, 13:33
Vaya je napisao/la: ↑19 jul 2025, 13:21
Kao po obicaju, svi seru, pametuju i filozofiraju - i na kraju pojede vuk magarca i zavrsimo u situaciji koju smo imali protiv Hrvatske u Zagrebu...
Pozivati Djedovica sada na EB, pa da makar uzme i sekund Vrabcu - bio bi zlocin...
Ali je li sejh Aziz razmislja uopce sa kakvim igrackim kadrom ce biti na raspolaganju u novembru za QWB?
Adis mudruje bespotrebno...trebao je vec sada iskoristiti priliku i sa Aidom preko politike vidjeti koji je proces za vracanje tog **** pasosa Nihadu, je li to diplomatski ili obicni civilni...
Ljudi, nama ce u novembru biti potrebni i Djedovic, Sikiras, Nikola Maric...valjda neko od novinara ustane i ode u Malagu, kao sto je onaj zuco otisao Musi u Madrid i Sulejmanovica malo stisne i stavi pred kamere, te mu skrene paznju da ne jede **** dzabe ukoliko bas nema opravdan razlog...
Ali mene Adis nervira, svojim sufijskim filozofiranjem i izjavama...gdje hoce da bude pametan i zagonetan nazor, a ispadne problem - a vidi se u sustini nema losu namjeru...
Jebote vise i prica o EB 93 i kako ste ispod granata izlazili iz Sarajeva...nema vise tlni tog vremena, ni takvih ljudi, ni takvih razmisljanja...get over it i prihvati da su danas igraci razmazene pizde, koji gledaju svoj interes i postavi se tako...
Dosta ce reprezentacija imati na raspolaganju odredjene EL igrace, narocito one drzave koje imaju svoje timove u EL...Zvezda i Partizan ce biti prvi koje ce sutra posuditi Nakica i Dobrica u reprezentaciju...Turci isto tako...a ja cu gledati Camparu i Sejfica...
Pa rekao je Beciragic za Djedovica da ce vidjeti sa savezom da rijese njega za ove kvalifikacije sto krecu uskoro. To je sasvim okej ako i on ima zelju. A ovako da odmah uleti na prvenstvo, ne bi bilo fer ni prema jednom igracu iz sastava.
Ma citavo komentarisanje o Nihadu je trebalo da se svede u 5 recenica maksimalno, a sva trojica su krenula da ga popljuju suptilno...najvise me nervira Adis kada krene da filozofira i mudruje bespotrebno...ne treba meni Adis da mi kaze kolika je pizda bio Nihad kada je na vrhuncu karijere se odrekao naseg pasosa, da bi bio povlasten u Bajernu za bolju placu i da se sada sjetio BiH i da se proba ugurati u ekipu pred EB, ne bi li izganjao sebi jos kakav ugovor...i poslije njihove pressice, samo je bilo pitanje vremena kada ce Nihad se oglasiti sa svojim "odgovorom"...
Previse pametovanja i palamudjenja, a konkretno nista...
Iako nam je svima jasno da mi dugorocno nemamo koristi od Nihada, te da je na zalasku karijere - to se ne govori direktno u kamere i tako otvoreno...nego u takvim situacijama pokazi malo da si namazan i upakuj to, a ne da budes tako ofiran...
Sada je kraj jula...avgust i septembar dok bude islo EB, niko se nece baviti pitanjem Nihadovih dokumenata...znaci ostaje ti da to rijesis u oktobru...ja ruku dajem da se uopce nece ni krenuti u taj proces, ni ti ce to doci u razmatranje...
Eto ja sam pricao sa Gegicem, rekao mu ako ces mu ti dati svoje minute, ja cu ga zovnuti...pa **** majku Adise, ne prica se to u kameru jbg ti....
Igranje na EB Nihada ne bi ni ja nikada prihvatio...
Ali de malo mozak ukljuciti...
Njih trojica jucer na pressici kao burek u svemiru...eto ne mogu oni da vjeruju kako ovaj se nije odazvao jer ide na vjencanje i kako su oni 93 iz tunela izlazili iz Sarajeva...