Jebga pare
Zeljo prodaje maglu sa ovim raja vlasnici

Alo, pričamo o evropskim utakmicama
Shategabri je napisao/la: ↑18 jul 2025, 15:15Izvinjavam se![]()
Čuj 100 godina, a duple ni ovako ni onako, pa ko da fasuje, Miske, Mile, neko treći?
Vitoria je krupan zalogaj i za jače ekipe, realno. **** je portugalska liga. Znaju lopte igrat, ide im od noge.GradKamena2 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 14:06Sramota je ovo Borca,a i Zeljo je trebo proc moraju se pocet izbacivat ekipe jednake tebi.
Zrinjski je prosle godine pokazo da more izbacit jednake sebi i malo jace,dok nije naletio na Vitoriu G.
Pa odavno on tako napise sve moguće opcije onda za godinu citira onu koja se desila i prosipa pamet.NoProfit je napisao/la: ↑18 jul 2025, 08:32Taj nesretnik odavno ne zna šta piše. Jedan dan očekuje Spartak Trnava vol. 2, a već drugi dan bi mjerkao gostovanje Vikingu.![]()
A i ovi slovenci baš bezobrazni, pa znaju li oni da je strašni Željezničar dobio Zrinjskog 0:2 u Mostaru nedavno?![]()
Ipak sam mišljenja da je Borac daleko najveća provala ove sezone, šta god i kako god završili naši klubovi ovu sezonu u Evropi.
Nadamo se da će u ovih 5 dana puci i stepenice iznad zapada tu može stat 7-8 k ljudi.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jul 2025, 10:29Dobro jutro svima,za 5 dana nas najveci klub starta svoju evropsku avanturu koja ce nadamo se potrajati
Sto se tice posjete,5 dana to utakmice rasprodata je jedna Grbavica.
Šta će bolan potrajatiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jul 2025, 10:29Dobro jutro svima,za 5 dana nas najveci klub starta svoju evropsku avanturu koja ce nadamo se potrajati
Bolje ispast iz Evrope nego iz ligeQuerty je napisao/la: ↑19 jul 2025, 10:34Šta će bolan potrajatiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jul 2025, 10:29Dobro jutro svima,za 5 dana nas najveci klub starta svoju evropsku avanturu koja ce nadamo se potrajati
Sto se tice posjete,5 dana to utakmice rasprodata je jedna Grbavica.![]()
Ispadate i vi kao što je mališan iz ku.rtonove i plavi čmaro.![]()
![]()
Svi zajedno nismo nizakuracNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jul 2025, 10:39Bolje ispast iz Evrope nego iz ligeQuerty je napisao/la: ↑19 jul 2025, 10:34Šta će bolan potrajatiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jul 2025, 10:29Dobro jutro svima,za 5 dana nas najveci klub starta svoju evropsku avanturu koja ce nadamo se potrajati
Ispadate i vi kao što je mališan iz ku.rtonove i plavi čmaro.![]()
![]()
![]()
Najveci klub je vec starto, izbacio Virtusa i igra sad sa Slovanom koliko sam ja upucenNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jul 2025, 10:29Dobro jutro svima,za 5 dana nas najveci klub starta svoju evropsku avanturu koja ce nadamo se potrajati
Najveci u Mostaru i Hercegovini,okejtutankamon1905 je napisao/la: ↑19 jul 2025, 12:35Najveci klub je vec starto, izbacio Virtusa i igra sad sa Slovanom koliko sam ja upucenNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jul 2025, 10:29Dobro jutro svima,za 5 dana nas najveci klub starta svoju evropsku avanturu koja ce nadamo se potrajati
Nisu ni tu najveci.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jul 2025, 12:37Najveci u Mostaru i Hercegovini,okejtutankamon1905 je napisao/la: ↑19 jul 2025, 12:35Najveci klub je vec starto, izbacio Virtusa i igra sad sa Slovanom koliko sam ja upucenNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jul 2025, 10:29Dobro jutro svima,za 5 dana nas najveci klub starta svoju evropsku avanturu koja ce nadamo se potrajati
Beusova prčija nije klub. Beusova prcija nije nista,obicni goli qurac.tutankamon1905 je napisao/la: ↑19 jul 2025, 12:35Najveci klub je vec starto, izbacio Virtusa i igra sad sa Slovanom koliko sam ja upucenNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jul 2025, 10:29Dobro jutro svima,za 5 dana nas najveci klub starta svoju evropsku avanturu koja ce nadamo se potrajati
Trenutno korisnika/ca: bvsic, delko, riki46, TylerBurey, VolimBiH96 i 38 gostiju.