Evo ga prva pripremna , da vidimo bas kako cemo proci
Moderator/ica: GracanicaAA
Prosut ces nekad i zbog napada, nekad zbog stopera… nista cudno. Treba momku dsti priliku.Iceplayer je napisao/la: ↑19 jul 2025, 18:21Ma bzvz dovedeš dobru ekipu i prosut ćeš bodove zbog golmana...harden je napisao/la: ↑19 jul 2025, 18:07Nema od takvog golmana nista, gura se Bilic, domaci mlad igracBosnianRahatluk je napisao/la: ↑19 jul 2025, 15:10Treba nam iskusniji ,kvalitetniji golman. Znamo da golman unosi dodatnu sigurnost ,samopouzdanje cijeloj ekipi. Ova dvojica to ne mogu. Volio bih da se varam ali tako je
Zbog tog vaseg odnosa prema drugima, i sto sve zovete seljacima i jeste ti gdje ste, uvijek na dnu.legendarnadruga je napisao/la: ↑19 jul 2025, 19:53Bolji smo dosta ali fali još tu. Oni standardno gruba seljačka igra i prijateljska ova nema smisla da nam polome igrace
Ovo ponašanje danas pojedinaca je ništa drugo nego seljakluk. Mi na dnu nismo hvala Bogu nit ćemo biti ikad.komax je napisao/la: ↑19 jul 2025, 20:43Zbog tog vaseg odnosa prema drugima, i sto sve zovete seljacima i jeste ti gdje ste, uvijek na dnu.legendarnadruga je napisao/la: ↑19 jul 2025, 19:53Bolji smo dosta ali fali još tu. Oni standardno gruba seljačka igra i prijateljska ova nema smisla da nam polome igrace
Kakav je odnos drugih prema nama? Nemoj bezveze pametovati.komax je napisao/la: ↑19 jul 2025, 20:43Zbog tog vaseg odnosa prema drugima, i sto sve zovete seljacima i jeste ti gdje ste, uvijek na dnu.legendarnadruga je napisao/la: ↑19 jul 2025, 19:53Bolji smo dosta ali fali još tu. Oni standardno gruba seljačka igra i prijateljska ova nema smisla da nam polome igrace
četvrtak 24.07.2025
I bas zbog toga mi nije jasno zasto uvijek igramo sa njima prijateljsku. Pa bolje da odigraju izmedju sebe jbt. Njima je Jedinstvo kao liga prvaka, ljudi nas mrze i mole Boga pobijediti, nebitno kojim razlogom igraju. Nafuraju cijeli grad. Umjesto da se odigra samo reda radi, da se vidi koja akcija i to je to. Svake sezone igramo sa njima bezveze. Evo napokon su dogovorili da odigramo protiv Tomislava. To se nije desilo ima deset godinaNeRi_K je napisao/la: ↑21 jul 2025, 08:40Mi u Bihaću imamo problem sa kvalitetom terena, ali ono u Bosanskoj Otoci se ne može nazvati terenom. Mišljenja sam da se mjesto odigravanje i protivnik moraju pomno birati. Na onakvom terenu rizikujemo povrede, nema šanse nešto smišljeno odraditi, poslati loptu u pas ili je gurnuti sebi u for, jednostavno trče bezglavo za loptom koja nekontrolisano oskače. Na to sve cijela utakmica je prošla u ložioni domaće publike, u priči kako bi Jedinstvo u njihovoj ligi bilo pri dnu, kako bi nam dali pet komada da su prošli pripreme itd. Onda u nekoliko navrata totalna nepažnja i skoro "namjera" da se povrijedi. Ali Mahmud je pretrpio nekoliko izuzetno grubih startova i jednostavno je momak počeo bježati od igre.
Zato nećemo ni igrati sa otokom vise i gotovo. Ne znam uopste sto utakmica protiv njih, kad je Bratstvo puno bolja ekipa, ljudi bolji a i teren 10 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.