1-1 poluvrijeme
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Prosut ces nekad i zbog napada, nekad zbog stopera… nista cudno. Treba momku dsti priliku.Iceplayer je napisao/la: ↑19 jul 2025, 18:21Ma bzvz dovedeš dobru ekipu i prosut ćeš bodove zbog golmana...harden je napisao/la: ↑19 jul 2025, 18:07Nema od takvog golmana nista, gura se Bilic, domaci mlad igracBosnianRahatluk je napisao/la: ↑19 jul 2025, 15:10Treba nam iskusniji ,kvalitetniji golman. Znamo da golman unosi dodatnu sigurnost ,samopouzdanje cijeloj ekipi. Ova dvojica to ne mogu. Volio bih da se varam ali tako je
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
legendarnadruga
- Kontakt:
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Mozda oni i ne znaju da je pripremna-prijateljska utakmica. Treba im neko reci.
Zbog tog vaseg odnosa prema drugima, i sto sve zovete seljacima i jeste ti gdje ste, uvijek na dnu.legendarnadruga je napisao/la: ↑19 jul 2025, 19:53Bolji smo dosta ali fali još tu. Oni standardno gruba seljačka igra i prijateljska ova nema smisla da nam polome igrace
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Ovo ponašanje danas pojedinaca je ništa drugo nego seljakluk. Mi na dnu nismo hvala Bogu nit ćemo biti ikad.komax je napisao/la: ↑19 jul 2025, 20:43Zbog tog vaseg odnosa prema drugima, i sto sve zovete seljacima i jeste ti gdje ste, uvijek na dnu.legendarnadruga je napisao/la: ↑19 jul 2025, 19:53Bolji smo dosta ali fali još tu. Oni standardno gruba seljačka igra i prijateljska ova nema smisla da nam polome igrace
-
nebeskasila
- Kontakt:
Kakav je odnos drugih prema nama? Nemoj bezveze pametovati.komax je napisao/la: ↑19 jul 2025, 20:43Zbog tog vaseg odnosa prema drugima, i sto sve zovete seljacima i jeste ti gdje ste, uvijek na dnu.legendarnadruga je napisao/la: ↑19 jul 2025, 19:53Bolji smo dosta ali fali još tu. Oni standardno gruba seljačka igra i prijateljska ova nema smisla da nam polome igrace
I nije kokega rekao da su oni seljaci, nego seljacka igra.
Kad se moze ocekivati raspored prvenstva
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
četvrtak 24.07.2025
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
Jedinstvo37
- Kontakt:
Golman i špic i onda se nadam sezoni bez stresa i briga!
Svaka čast upravi i gradonačelniku, te svim ostalim koji su zaslužni za ovu nadu i energiju u i oko kluba.
Svaka čast upravi i gradonačelniku, te svim ostalim koji su zaslužni za ovu nadu i energiju u i oko kluba.
Izađeš u grad, čuješ ljude pričaju o Jedinstvu, prebiraju igrače koji su na raspolaganju, ma divota 
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ludooo te vole ovi ljudi
Mi u Bihaću imamo problem sa kvalitetom terena, ali ono u Bosanskoj Otoci se ne može nazvati terenom. Mišljenja sam da se mjesto odigravanja i protivnik moraju pomno birati. Na onakvom terenu rizikujemo povrede, nema šanse nešto smišljeno odraditi, poslati loptu u pas ili je gurnuti sebi u for, jednostavno trče bezglavo za loptom koja nekontrolisano oskače. Na to sve cijela utakmica je prošla u ložioni domaće publike, u priči kako bi Jedinstvo u njihovoj ligi bilo pri dnu, kako bi nam dali pet komada da su prošli pripreme itd. Onda u nekoliko navrata totalna nepažnja i skoro "namjera" da se povrijedi. Ali Mahmud je pretrpio nekoliko izuzetno grubih startova i jednostavno je momak počeo bježati od igre.
Zadnja izmjena: NeRi_K, dana/u 21 jul 2025, 10:41, ukupno mijenjano 1 put.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
nebeskasila
- Kontakt:
I bas zbog toga mi nije jasno zasto uvijek igramo sa njima prijateljsku. Pa bolje da odigraju izmedju sebe jbt. Njima je Jedinstvo kao liga prvaka, ljudi nas mrze i mole Boga pobijediti, nebitno kojim razlogom igraju. Nafuraju cijeli grad. Umjesto da se odigra samo reda radi, da se vidi koja akcija i to je to. Svake sezone igramo sa njima bezveze. Evo napokon su dogovorili da odigramo protiv Tomislava. To se nije desilo ima deset godinaNeRi_K je napisao/la: ↑21 jul 2025, 08:40Mi u Bihaću imamo problem sa kvalitetom terena, ali ono u Bosanskoj Otoci se ne može nazvati terenom. Mišljenja sam da se mjesto odigravanje i protivnik moraju pomno birati. Na onakvom terenu rizikujemo povrede, nema šanse nešto smišljeno odraditi, poslati loptu u pas ili je gurnuti sebi u for, jednostavno trče bezglavo za loptom koja nekontrolisano oskače. Na to sve cijela utakmica je prošla u ložioni domaće publike, u priči kako bi Jedinstvo u njihovoj ligi bilo pri dnu, kako bi nam dali pet komada da su prošli pripreme itd. Onda u nekoliko navrata totalna nepažnja i skoro "namjera" da se povrijedi. Ali Mahmud je pretrpio nekoliko izuzetno grubih startova i jednostavno je momak počeo bježati od igre.
Odavno nisam čuo nerealnije publike, a svi su kao upućeni 101%. Prvi komentar svi igrači iz prošle sezone otišli, ovi što su došli znatno su slabiji. Onda pametuje oko nekih stvari oko kojih nema pojma, većina njihovih igrača bi imalo mjesta u Jedinstvu, onda pogled na prekršaje totalno neznanje osnovnih pravila.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Zabit ce vam ga Nusmir Fajic Gaja i mali Kovacevic
Teren je bolji nego kod nekih prvoligasa, a da ce se potuci s vama sigurno hoce.
Teren je bolji nego kod nekih prvoligasa, a da ce se potuci s vama sigurno hoce.
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Zato nećemo ni igrati sa otokom vise i gotovo. Ne znam uopste sto utakmica protiv njih, kad je Bratstvo puno bolja ekipa, ljudi bolji a i teren 10 puta.
Što sarajlije znaju reći, zna se ko je raja, a ko papak...
I opet jutros mašine upaljene, 5-6 ljudi se vrtilo sa papirima po terenu kontam evo počinje, maloprije opet prođem nigdje nikog…
Po meni je plus kad se da malo jaci gas u pripremnim, trener onda ima bolju sliku jer bi se igralo priblizno takmicsrskoj, volim i jedne i druge, zelim Vam uspjeh i stabilizaciju ove godine , a za 2-3 god. da se napadne premier liga !!legendarnadruga je napisao/la: ↑21 jul 2025, 11:06Zato nećemo ni igrati sa otokom vise i gotovo. Ne znam uopste sto utakmica protiv njih, kad je Bratstvo puno bolja ekipa, ljudi bolji a i teren 10 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.