AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Tritolone
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Tritolone » 20 jul 2025, 18:30

Steta bas sam zelio vidit Riosa u Serie A, po svemu sta sam procita bio bi top pojacanje i jedan od boljih veznjaka u ligi, ako je istina sta se pise o njemu i ja mislim da ce zavrsiti u EPLu za sezonu ili dvije za 60-70 mil €.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 20 jul 2025, 21:15

Surreal je napisao/la:
20 jul 2025, 16:57
Benfica dovela Riosa, stvarno šteta. Zbog nekih par miliona odustaneš od jako dobrog igrača, on će sigurno sljedeće sezone završiti u nekom Unitedu ili Cityu za preko sto miliona. Onda idu pitanja - kako i zašto smo ovo dozvolili. Obično svi ti igrači koje smo propustili su se odlično pokazali kasnije (Xhaka, Mahrez, Danso, Ziyech, Politano)

Inače Gasperini već pokazao nezadovoljstvo transfer rokom, e moj ti gdje si došao :mrgreen: Postavljen je ultimatum Flamengu, ili odgovor do sutra ili odustajemo od Wesleya.

Ghilardi jako, jako blizu.
Znao sam da od Riosa nema ništa čim sam pročitao da je želja trenera. To ti je tako svugdje danas u Europi, direktori i uprava dovode igrače.
Konkretno Rios transfer propao zbog par milijuna, klasična podvala uprave Rome. Nikad ga nisu ni htjeli dovesti. Oni hoće nekog mlađeg da mogu preprodati.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 21 jul 2025, 12:31

Šuška se da smo zainteresovani za Gloukha, okej čovjek je iz Izraela, to mi se ne dopada. Ipak je jako, jako dobar igrač.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 25 jul 2025, 09:22

El Ayanoui i Ferguson. To je to za sad. Tanko je, ali nismo ni prodali nikoga važnog. Doveli smo nekog klinca Arenu iz Pescare. Vidim da je i on zabio gol u prijateljskoj, a Ferguson čak 4. Interesujemo se za Fabia Silvu iz Wolvesa, koji mnogo obećava po onome što sam vidio, i opet za onog Paixaoa iz Feyenorda. Wesley je nadam se završen.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 25 jul 2025, 11:20

Dresovi :ljepota:

Komotno mogu obuci i na vjencanju :kafa:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 25 jul 2025, 12:55

Dresovi su fantazija. Nema dalje.

Nego Gyokeres ode u Arsenal.. Sad bi se Gabriel Jesus mogao dovesti za siću. Njega obožavam. Fantastičan strijelac. Šteta što smo se zaletili na Fergusona. Mada izgleda kao pun pogodak.

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 25 jul 2025, 13:07

Evo i Čelzi ne računa na Sterlinga. Kako bi on kidao brzinom u seriji A. Ipak najveća želja mi je Grealish.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 25 jul 2025, 14:33

Dobili smo "here we go", Wesley je realno enigma, ali mislim da će biti jako dobro pojačanje, rotacija Rensch-Wesley mi nekako odgovara za Gasperinija, jer obojica su rakete, ne staju. Ipak na desnom boku imamo i dva talentovana igrača Sangare i Mannini.

Očekujem u toku dana potvrdu transfera Ghilardija, a onda još jedno pojačanje - lijevo krilo. Koliko god Sterling, Garnacho ili Grealish zvučali primamljivo, to su potpuno nerealne opcije za nas. Schade, Chiesa, Elmas ili Nusa su u igri. Najbolji od ovih igrača je defintivno Nusa, a nadam se da se nećemo opeći na Chiesu.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 26 jul 2025, 18:25

Perverzija su vam dresovi, gledam vas protiv Kajzeslauterna, zabi ga Ferguson na debiju
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 26 jul 2025, 18:36

Sviđa mi se ovaj drugačiji pristup, ovoliko pressinga dugo nisam vidio kod nas :mrgreen:

Bryana ne bi Iniesta izbacio iz prve postave.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 27 jul 2025, 17:13

Ako ista volim to je ovaj presing.Ferguson ce biti odlicno pojacanje ako ne bude povreda.

Ocigledno svi treneri vide u Cristanteu nesto sto mi ne vidimo :mrgreen:

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 28 jul 2025, 14:20

Veliki hajp oko ovog Wesleya. Nadam se da neće biti promašaj. Sad imamo dva Angelinha na obe strane. :D

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 28 jul 2025, 21:33

I drug mi govori koji ga je vise pratio da je odiican igrac.Najvise se uzdam u Gasperinija.

Eno Besiktas zapeo za Dovbyka.Ako ponude 30 miliona mislim da ce ga idioti prodati.

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 29 jul 2025, 12:13

Manuel je napisao/la:
28 jul 2025, 21:33
I drug mi govori koji ga je vise pratio da je odiican igrac.Najvise se uzdam u Gasperinija.

Eno Besiktas zapeo za Dovbyka.Ako ponude 30 miliona mislim da ce ga idioti prodati.
A gledam eno ga trenira, sprema se, ne izlazi iz teretane. Mislim da je ova sezona za pokidati.

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 29 jul 2025, 12:28

I West Ham hoće Dovbyka.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 31 jul 2025, 08:09

Cassano2024 je napisao/la:
29 jul 2025, 12:13
Manuel je napisao/la:
28 jul 2025, 21:33

A gledam eno ga trenira, sprema se, ne izlazi iz teretane. Mislim da je ova sezona za pokidati.
Ako ostane ide ove sezone preko 20 golova.Valjda ga nece prodati jer samo sa Fergusonom bi bilo jako neozbiljno.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 31 jul 2025, 23:33

Ispratio sam koliko sam stigao današnju prijateljsku utakmicu protiv AS Cannes (četvrta francuska liga), ljudi se čak nisu ni predali i izgledali su stvarno solidno na terenu. Faraon podsjetio na stare dane, gol i asistencija, a tu je i Ferguson koji ne prestaje da zabija, jasno da ovo nisu relevantne utakmice, ali lijepo je vidjeti da ima njuh za gol. Wesley potpuno smušen, ali razumljivo, dok El Aynaoui za sada ništa nije pokazao, potpuno nevidljiv lik. Hermoso je izgleda nazad u ekipi, te će se računati na njega. Cherubini je imao dobrih poteza.

Izgleda da bi mogao propasti transfer Ghilardija i to zbog 300k eura :salut: Nadam se da će se to riješiti. Traži se to lijevo krilo, spominjao se Echeverri, ali Romano maloprije objavi da će vjerovatno u Gironu, baš opasan mali, ali jbg. Najvjerovatnije će doći Fabio Silva, ne znam vala, čovjek sa posudbe na posudbu, niko nije izrazio želju da ga zadrži iako je imao solidnu statistiku prošle sezone. Moja želja je Zuriko Davitashvili.

Nadam se da su ove priče oko prodaje Artema čista šuplja, pogotovo ako bi kao zamjenu doveli Krstovića, svaka čast njemu, ali nema mi to baš smisla. Tržište nije veliko, teško da možemo dovesti nekog kvalitetnijeg. Ja bi ga definitivno ostavio (mada se priča da "nosi" neku hroničnu povredu koljena, pa bi ga rado sada prodali).

Nemamo bajan transfer rok, mnogo dugo traju pregovori - ali to je isto i u drugim italijanskim klubovima, sa izuzetkom Napolija, koji je gotovo kompletirao ekipu. Milan već tri sedmice pokušava dovesti Jasharija, Juventus je napravio onu suludu zamjenu i ništa, evo i Inter sa Lookmanom oteže jako dugo. Tako da iz te perspektive mi i nismo loši.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 01 avg 2025, 00:02

Faraon igra rutinski i lijepo, svaka čast. Le Fee je bolji igrač od ovog El Ayanounija ili kako već.

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 1 gost.