Ko je taj svega ti da.mu se javim da kazem da mu se poserem na kompetenciju i misljenje za takvo nesto. Stvarno nekad treba samo.tim deblima jeeeBati sve po spisku. Debil mrtvi.SHZ82 je napisao/la: ↑20 jul 2025, 21:29poslusam desetak minuta podcast Sportplus Cast gostovo Ica bivsi vodja BHF i ovako povremeni komentator dedsvanja u bh nogometu
ok znamo da Ica voli prosrat po FKS i u oravu je kad kaze da je u zadnje 3-4 godine proslo kroz klub 50 i vise igraca. da smo mijenjali trenere svako pola godine, ali nikad da pohvali da je od svog zla u bh nogometu jedinon Sarajevo koje radi izlazne transfere i naplacuje iste.
Ali presto sam slusat kad ovaj sto vodi podcast neki Pajdo rece da je sramota za Sarajevobda zavrse 3. a imaju dobar status u NSBiH imaju stalne pogurance od sudija, a jebote iznevjerovah pa kontam pajdo gdje ti ligu pratis **** te otac ludi
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma za tebe sam sir Alex.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jul 2025, 22:03Slab si ti s fudbalom skroz ili ne znas sta je Sarajevokeli je napisao/la: ↑20 jul 2025, 21:57Ma ti pojma nemas Bgm.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jul 2025, 21:23
Sta li si ti gledao tada da mi je znati.
Druze kakav Bate yebeni.Prvak si,hoces iskorak,dovedi igrace i gazi to.Astana ih u play offu 3-0 otresla.Nemojte praviti ljude budalama i ubjedjivati da je dobro gubiti kuci od tih ekipa.Ti si taj rok natrpao Milanovica i Guzina.Nismo sanse kako treba stvorili kuci.
Brest tacno da smo pokradeni ali isto ko Cluj.To bi bio gol za 2-2,poslije ko zna sta bi bilo.Mozda bi primili jos dva,mozda bi zabili.Odbrana je bila kriminalna.
Mi nikog ne mozemo izbaciti jarane,ne znamo igrati Evropu.Bili najjaci ili bili 4.Pa ne moras izbaciti Atalantu i Celtic,izbaci barem ove osrednje ekipe,izgradi neki mentalitet.Za sta igras citavu sezonu.Zadnji respektabilan klub sto smo izbacili Atromitos.
Bate bio 12 godina sampion svoje drzave u nizu. Igrao grupe LP i LE relativno cesto. Finansijski tad 10 nivoa iznad nas. Bgm ne vjerujem sta citam. Isto vrijedi za Astanu u taj vakat.
Ta Astana sljedece sezone ispali od Buducnosti kuci 1 utakmica,i sta s njihovim titulama u žnj ligama?
Hajde okej tebi je normalno da Sarajevo lagano ispada od ti ekipa citav zivot kao prvak meni nije i to je to.A naveo sam samo zadnje 2 sampionske generacije,ne do Bog da sam naveo i ostale blamaze mada ti bi i to nekako opravdao.
Kar.ina smo u Evropi vec 10 godina i to je jedna jedina istina.Ko god kaze da nije tako on nek promjeni sport jer veze sa fudbalom nema.Ka.rina smo jer smo prelose radili i Evropa je jedino kako treba mjerilo rada.
-
- Kontakt:
Ljudi udju u transfermarkt koji je najveca glupost za mjerilo i zakljuce da mi nemamo sanse protiv nekakvi bjelorusa,Aktobea,Tranve itd.Odma zakljuce da su oni bogatiji,uredjeniji,ovo ono i skinu gace jos na zrijebu.GalileoGalilei je napisao/la: ↑20 jul 2025, 22:09Hajde prebacite se na temu stadiona svega vam, perete na ruke sa Mandićem, rekonstrukcijom, novim stadionom i slično. Svaki put isto sve, iz šupljeg u prazno.
Što se tiče svih ovih protivnika u Evropi, nije ni čudo da imamo luzerski mentalitet kad vidiš pickasste navijače. Skinemo gaće pred svakog protivnika. Kad se sjetim prošle godine pred Aktobe, kolektivno plakanje, pa su se eto prošli. Isti slučaj i sa Trnavom, pa smo mogli imati finu zalihu pred revanš da smo imali završnicu, ali bože moj. Treba se pofajtati sa svakim, pa šta bude. Danas u fudbalu ima puno većih iznenađenja, a ta se iznenađenja nisu desila pickasstim pristupom.
Sta je sad problem?Imali smo zrijeb gdje si mogao izvuci 2 lakse i 2 teze ekipe,ti si neku sredinu dobio.Okej,izvoli majstore pokazi da vidimo gdje smo.Gledao sam 2 utakmice Craiovu imaju puno vrlina ali i neke mane.Nisu Real Madrid kako god.Jaci su ali uz tacan pristup ranjivi.
Svaki dan vidjamo iznenadjenja u fudbalu i puno vecu razliku gdje ovaj slabiji pobjedi,mi sad trebamo unaprijed predati gdje su sanse 60-40 protiv nas?Utakmicu gdje ce ti 25000 dusa doci?To je pic.kast mentalitet.
Idemo se pofajtat,igrati nesto,stvoriti sanse pa sta Bog dadne.Protiv Trnave je samo rezultat izostao i jel im iko ista rekao?Samo bez laznog napuhavanja protivnika mozes do rezultata.Na Kosevu nikome respekta.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 20 jul 2025, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ja ti iznesem cinjenice i argumente ti odgovaras sa glupostima.Hajde vozda drug uzivaj u cetvrtak i nemoj se upišat od straha ne igramo sa Realom.Ja u malom prstu imam vise Sarajeva nego ti to znaj.keli je napisao/la: ↑20 jul 2025, 22:20Ma za tebe sam sir Alex.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jul 2025, 22:03Slab si ti s fudbalom skroz ili ne znas sta je Sarajevo
Ta Astana sljedece sezone ispali od Buducnosti kuci 1 utakmica,i sta s njihovim titulama u žnj ligama?
Hajde okej tebi je normalno da Sarajevo lagano ispada od ti ekipa citav zivot kao prvak meni nije i to je to.A naveo sam samo zadnje 2 sampionske generacije,ne do Bog da sam naveo i ostale blamaze mada ti bi i to nekako opravdao.
Kar.ina smo u Evropi vec 10 godina i to je jedna jedina istina.Ko god kaze da nije tako on nek promjeni sport jer veze sa fudbalom nema.Ka.rina smo jer smo prelose radili i Evropa je jedino kako treba mjerilo rada.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Kockoglavi
- Kontakt:
Jbt sta je ovo, kakva je ovo rasprava, ko ima pojma o sportu, fudbalu a ko nema. Tekma za cetri dana i umjesto pozitive ovdje negativa.
Ljudi su igrali prije toga 3 grupe LP i 1 grupu LE. Ti pises mrtvi BATE ko da smo mi tu favoriti bili. Ja sam samo realan a ti zivi u zabludi. Koliko para toliko i muzike. Sramota je ispadati za pocetak od Zarie, Milsamija, Torpeda, Kukesija, Zete ali ti zivis u iluziji da je sramota ispasti od ekipe sa 10x vecim uspjehom na europskoj sceni, iskusnijoj na europskoj sceni. Bas takvi ko ti su oni sto ce napisati bruka ispasti od Craiove. Mogu se proci ali nije bruka ispasti jer su ljudi organizovaniji klub, klub iz kvalitetnije lige. Trosim vrijeme bezveze na objasnjavanje ali ti to ne mozes skontati. Nadoci ces.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jul 2025, 22:25Ja ti iznesem cinjenice i argumente ti odgovaras sa glupostima.Hajde vozda drug uzivaj u cetvrtak i nemoj se upišat od straha ne igramo sa Realom.Ja u malom prstu imam vise Sarajeva nego ti to znaj.keli je napisao/la: ↑20 jul 2025, 22:20Ma za tebe sam sir Alex.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jul 2025, 22:03
Slab si ti s fudbalom skroz ili ne znas sta je Sarajevo
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Sa ovakvim navijačima Sarajevu ne trebaju ni Vico ni neprijatelji. Ovaj klub bi pravio mnogo bolje rezultate da ima normalne, objektivne navijače.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
Mogu i ja ovako reci,ljudi su nakon nas izgubili od Astane 3-0,sljedece sezone ispali od cska sofije i godinu nakon toga od Dinamo Batumija te 4 godine nisu dosli dalje od 2.pretkola.keli je napisao/la: ↑20 jul 2025, 22:30Ljudi su igrali prije toga 3 grupe LP i 1 grupu LE. Ti pises mrtvi BATE ko da smo mi tu favoriti bili. Ja sam samo realan a ti zivi u zabludi. Koliko para toliko i muzike. Sramota je ispadati za pocetak od Zarie, Milsamija, Torpeda, Kukesija, Zete ali ti zivis u iluziji da je sramota ispasti od ekipe sa 10x vecim uspjehom na europskoj sceni, iskusnijoj na europskoj sceni. Bas takvi ko ti su oni sto ce napisati bruka ispasti od Craiove. Mogu se proci ali nije bruka ispasti jer su ljudi organizovaniji klub, klub iz kvalitetnije lige. Trosim vrijeme bezveze na objasnjavanje ali ti to ne mozes skontati. Nadoci ces.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jul 2025, 22:25Ja ti iznesem cinjenice i argumente ti odgovaras sa glupostima.Hajde vozda drug uzivaj u cetvrtak i nemoj se upišat od straha ne igramo sa Realom.Ja u malom prstu imam vise Sarajeva nego ti to znaj.
Da ne trpamo temu vise ni ja ni ti,ocigledno ne gledamo isto.Meni nije za aplauza kad osvojis titulu i najavis lafo neki iskorak ne pojacat se i izgubit kuci od ekipe iz Bjelorusije.
Neki ce reci nebitno,bilo davno,ne bi rekao.Tu si MORAO praviti iskorak ili sljedecu godinu da odmaknes od ove lige i izgradis nesto.Mozda ni sad ne bi bila takva situacija kakva jeste a mi to nismo znali nazalost.Dugo cemo se nacekati za tu priliku ponovo i pricati kako smo nesto bili jaki.Evropsko iskustvo?Pa onda mi nemamo sta traziti ni protiv Borca ni protiv Zrinjskog.
Svi iznenade nekada ali mi nikada i to je cinjenica.Ponovit cu jos jednom,zadnje za respekta sto smo odigrali je Atromitos,sve nakon toga je za postidit se.
Evo ja necu nista napisati,sutim.Udji poslije revansa na ovu temu i gledaj sta narod misli ako ne do Bog ispadnemo pa reci ko je bio upravu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zrinjski i Borac nisu usli u konferenciju jer su iznenadili nego zbog novog sistema kvalifikacija. Zrinjski izbacio Urartu i Braidablik, Borac izbacio Egnatiu i Klaskvik. Ti si njihov uspjeh postigao i protiv Cluja i protiv Borussie i protiv Celtica i to na tezi nacin jer si pocinjao od starta kvalifikacija lige europe. Pogresno si ti mene shvatio, svakako ne treba skidati gace ali treba razgraniciti kad je protivnik jednostavno kvalitetniji od tebe i ne podbaci protiv tebe i izbaci te. Ja se kao i svaki navijac nadam da mozemo izbaciti favorita na papiru ali ako ja vidim da su momci dali sve od sebe a ljudi jednostavno kvalitetniji ja cu tu dati aplauz ko sto svako treba dati. Meni su gora 10x ova ispadanja gdje smo mi bili favoriti na papiru nego ova gdje smo uz malo srece mogli iznenaditi. Nama je bitnija liga nego ove kvalifikacije za konferenciju 10x, jer jednostavno mizerne su sanse da nas prosere da se plasiramo u grupe na ovaj nacin. Samo ko prvaci trebamo mastati o nekoj grupnoj fazi. Treba biti objektivan.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jul 2025, 22:50Mogu i ja ovako reci,ljudi su nakon nas izgubili od Astane 3-0,sljedece sezone ispali od cska sofije i godinu nakon toga od Dinamo Batumija te 4 godine nisu dosli dalje od 2.pretkola.keli je napisao/la: ↑20 jul 2025, 22:30Ljudi su igrali prije toga 3 grupe LP i 1 grupu LE. Ti pises mrtvi BATE ko da smo mi tu favoriti bili. Ja sam samo realan a ti zivi u zabludi. Koliko para toliko i muzike. Sramota je ispadati za pocetak od Zarie, Milsamija, Torpeda, Kukesija, Zete ali ti zivis u iluziji da je sramota ispasti od ekipe sa 10x vecim uspjehom na europskoj sceni, iskusnijoj na europskoj sceni. Bas takvi ko ti su oni sto ce napisati bruka ispasti od Craiove. Mogu se proci ali nije bruka ispasti jer su ljudi organizovaniji klub, klub iz kvalitetnije lige. Trosim vrijeme bezveze na objasnjavanje ali ti to ne mozes skontati. Nadoci ces.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jul 2025, 22:25
Ja ti iznesem cinjenice i argumente ti odgovaras sa glupostima.Hajde vozda drug uzivaj u cetvrtak i nemoj se upišat od straha ne igramo sa Realom.Ja u malom prstu imam vise Sarajeva nego ti to znaj.
Da ne trpamo temu vise ni ja ni ti,ocigledno ne gledamo isto.Meni nije za aplauza kad osvojis titulu i najavis lafo neki iskorak ne pojacat se i izgubit kuci od ekipe iz Bjelorusije.
Neki ce reci nebitno,bilo davno,ne bi rekao.Tu si MORAO praviti iskorak ili sljedecu godinu da odmaknes od ove lige i izgradis nesto.Mozda ni sad ne bi bila takva situacija kakva jeste a mi to nismo znali nazalost.Dugo cemo se nacekati za tu priliku ponovo i pricati kako smo nesto bili jaki.Evropsko iskustvo?Pa onda mi nemamo sta traziti ni protiv Borca ni protiv Zrinjskog.
Svi iznenade nekada ali mi nikada i to je cinjenica.Ponovit cu jos jednom,zadnje za respekta sto smo odigrali je Atromitos,sve nakon toga je za postidit se.
Evo ja necu nista napisati,sutim.Udji poslije revansa na ovu temu i gledaj sta narod misli ako ne do Bog ispadnemo pa reci ko je bio upravu
- luckystrike
- Kontakt:
Ribery je Franck.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑20 jul 2025, 22:38Sa ovakvim navijačima Sarajevu ne trebaju ni Vico ni neprijatelji. Ovaj klub bi pravio mnogo bolje rezultate da ima normalne, objektivne navijače.
-
- Kontakt:
keli je napisao/la: ↑20 jul 2025, 23:01Zrinjski i Borac nisu usli u konferenciju jer su iznenadili nego zbog novog sistema kvalifikacija. Zrinjski izbacio Urartu i Braidablik, Borac izbacio Egnatiu i Klaskvik. Ti si njihov uspjeh postigao i protiv Cluja i protiv Borussie i protiv Celtica i to na tezi nacin jer si pocinjao od starta kvalifikacija lige europe. Pogresno si ti mene shvatio, svakako ne treba skidati gace ali treba razgraniciti kad je protivnik jednostavno kvalitetniji od tebe i ne podbaci protiv tebe i izbaci te. Ja se kao i svaki navijac nadam da mozemo izbaciti favorita na papiru ali ako ja vidim da su momci dali sve od sebe a ljudi jednostavno kvalitetniji ja cu tu dati aplauz ko sto svako treba dati. Meni su gora 10x ova ispadanja gdje smo mi bili favoriti na papiru nego ova gdje smo uz malo srece mogli iznenaditi. Nama je bitnija liga nego ove kvalifikacije za konferenciju 10x, jer jednostavno mizerne su sanse da nas prosere da se plasiramo u grupe na ovaj nacin. Samo ko prvaci trebamo mastati o nekoj grupnoj fazi. Treba biti objektivan.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jul 2025, 22:50Mogu i ja ovako reci,ljudi su nakon nas izgubili od Astane 3-0,sljedece sezone ispali od cska sofije i godinu nakon toga od Dinamo Batumija te 4 godine nisu dosli dalje od 2.pretkola.keli je napisao/la: ↑20 jul 2025, 22:30
Ljudi su igrali prije toga 3 grupe LP i 1 grupu LE. Ti pises mrtvi BATE ko da smo mi tu favoriti bili. Ja sam samo realan a ti zivi u zabludi. Koliko para toliko i muzike. Sramota je ispadati za pocetak od Zarie, Milsamija, Torpeda, Kukesija, Zete ali ti zivis u iluziji da je sramota ispasti od ekipe sa 10x vecim uspjehom na europskoj sceni, iskusnijoj na europskoj sceni. Bas takvi ko ti su oni sto ce napisati bruka ispasti od Craiove. Mogu se proci ali nije bruka ispasti jer su ljudi organizovaniji klub, klub iz kvalitetnije lige. Trosim vrijeme bezveze na objasnjavanje ali ti to ne mozes skontati. Nadoci ces.

Samo nek oni igraju i nek pojedini vec unaprijed ne traze izgovore u istoku,reflektorima,semaforu,klizavom terenu itd.
Nije sramota normalno ali da se moze i mora igrati,itekako.Moramo nekada iznenaditi,inat neki,proci i jaceg da bi ti sljedece godine bilo lakse.Kad cemo bit prvaci to ne znamo,graditi koefcijent sto vise svake godine dati maksimum pa kad se desi da imamo dobar temelj a ne da sa mizernim koefcijentom idemo na iskorak jer eto neki gledaju kao okej stvar ispadati od slabiji protivnika ili nekoga s kim se moze igrati.Meni je npr gore te dvije godine ispadnja kad smo prvaci a nismo nista uradili nego ova bezveze u 1.pretkolu gdje svakako ne mozemo nista
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
E cuj u egalu mi s njima 

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ma iskreno buraz treba izac protiv ovih ko što je pokojni Ćiro izaso na Estonce yebacemo im majku dat cemo im pet komada nafurat ih da ih pojeduNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jul 2025, 23:13keli je napisao/la: ↑20 jul 2025, 23:01Zrinjski i Borac nisu usli u konferenciju jer su iznenadili nego zbog novog sistema kvalifikacija. Zrinjski izbacio Urartu i Braidablik, Borac izbacio Egnatiu i Klaskvik. Ti si njihov uspjeh postigao i protiv Cluja i protiv Borussie i protiv Celtica i to na tezi nacin jer si pocinjao od starta kvalifikacija lige europe. Pogresno si ti mene shvatio, svakako ne treba skidati gace ali treba razgraniciti kad je protivnik jednostavno kvalitetniji od tebe i ne podbaci protiv tebe i izbaci te. Ja se kao i svaki navijac nadam da mozemo izbaciti favorita na papiru ali ako ja vidim da su momci dali sve od sebe a ljudi jednostavno kvalitetniji ja cu tu dati aplauz ko sto svako treba dati. Meni su gora 10x ova ispadanja gdje smo mi bili favoriti na papiru nego ova gdje smo uz malo srece mogli iznenaditi. Nama je bitnija liga nego ove kvalifikacije za konferenciju 10x, jer jednostavno mizerne su sanse da nas prosere da se plasiramo u grupe na ovaj nacin. Samo ko prvaci trebamo mastati o nekoj grupnoj fazi. Treba biti objektivan.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jul 2025, 22:50
Mogu i ja ovako reci,ljudi su nakon nas izgubili od Astane 3-0,sljedece sezone ispali od cska sofije i godinu nakon toga od Dinamo Batumija te 4 godine nisu dosli dalje od 2.pretkola.
Evo ja necu nista napisati,sutim.Udji poslije revansa na ovu temu i gledaj sta narod misli ako ne do Bog ispadnemo pa reci ko je bio upravu![]()
![]()
Samo nek oni igraju i nek pojedini vec unaprijed ne traze izgovore u istoku,reflektorima,semaforu,klizavom terenu itd.
Nije sramota normalno ali da se moze i mora igrati,itekako.Moramo nekada iznenaditi,inat neki,proci i jaceg da bi ti sljedece godine bilo lakse.Kad cemo bit prvaci to ne znamo,graditi koefcijent sto vise svake godine dati maksimum pa kad se desi da imamo dobar temelj a ne da sa mizernim koefcijentom idemo na iskorak jer eto neki gledaju kao okej stvar ispadati od slabiji protivnika ili nekoga s kim se moze igrati.Meni je npr gore te dvije godine ispadnja kad smo prvaci a nismo nista uradili nego ova bezveze u 1.pretkolu gdje svakako ne mozemo nista
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Ne znam za vas ali ja jedva čekam četvrtak, kako god

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Sa odlaskom Bubanje, šanse su nam spale na 28,59%.
- MokraKifla
- Kontakt:
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
aBd

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
A realno sad ispada sa su tu vise krivi ljudi iz kluba nego iz opcine. Ako sam te dobro shvatioUvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑20 jul 2025, 21:47Ne mozemo mi praviti Kosevo jer nije nase. Logicki onda zakljucis ko je odgovoran. O Mandicu se i ne prica na ovom forumu nesto puno, bar ja nisam upratio ali cemo morati svaki put kada krene prica o Koševu jer je najodgovorniji. Milion puta su nam najavili rekonstrukcije a nikada nista nismo vidjeli. Smradove u Općini Centar prezirem. Čast izuzecima koji su pokusavali progurati nas interes.rimljanin90 je napisao/la: ↑20 jul 2025, 20:52Ne branim mandica, stvarno mi je znanje povrsno o njemu, niti sam glasao za njega. Samo kazem da je brate dosta te price istok koja se ne cita 90% forumu. Ali znam sigurno da mandic nije jedini krivac po tom pitanju. Nisu mogli ni prosli nacelnici realizovat ideje o kosevu. Sto se toliko prica o mandicu vise na ovom forumu? A grbavica i kosevo su dva svijeta razlicita zbog milion razloga ne samo zbog mandica.Uvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑20 jul 2025, 20:35Kako se javise odmah dva bota koja me napadaju jer sam spomenuo Mandica. To su ti navijaci kojima je politika bitnija od kluba.
Odmah ide standardno prebacivanje odgovornosti na ljude iz kluba koji su kao eto levati kao i Ismir a opcinska administracija je super samo mi ne znamo tražiti. Željina administracija zna tražiti i eno poceli sa jugom. Mi ne znamo šta hocemo a imamo tako dobrog načelnika. Kada smo nesposobni onda on mora organizovati koncert Merlina na hibridnoj travi. Na Grbavici ne smije niko ni spomenuti to, pitam se zašto. Kakva šuplja prica koja godinama se provlači. Vi ste navijaci politicara a ne kluba
Grbavica je primjer kako se moze gurati kada se hoce. Znam jer živim u Novom Sarajevu. Koji god nacelnik je pokušao da im nesto ospori u sekundi bi bio takav pritisak da bi se povukao i udovoljili im na štetu svih nas gradjana. U Centru nije tako i to me strasno iritira.
-
- Kontakt:
Kako Fudbalski ili igrački ili ligom ne možeš ljude ubijediti da su oni na nekom drugom levelu probat ću ovako.
Stadion :

Izlazni transferi :
Mihaila 9.1 mil EUR Parma
Cicaldau 6.5 mil EUR Galatasaray
Mitrita 8 mil EUR New York
Evo ova 3 transfera su ko svi nasi u historiji ja mislim npr. da ne spominjem sto redovno prodaju a 2-3-4 to ništa.
Ove godine su doveli :
Basceanu 1 mil EUR odšteta
Al Hamlawi 1 mil EUR odšteta
Romanchuk 750 k odšteta
Radalescu 400 k odšteta
Isenko 350 k odšteta
Falcusan 300 k odšteta
Stevanovic 100 k odšteta
Matei 75 k odšteta
Plus par free agenata
Potrošili na obeštećenja 4 mil EUR ove godine , opet mi nismo u historiji kluba toliko dali za obeštećenja. Mi smo tek počeli plaćati opet neke simbolične cifre za neke standarde.
Imaju budžet za plate 2x veći od nas
Prošle godine su pobjeđivali Rapida, Steuau, Cluja nebitno ne znam kako da objasnim koliko je ta liga ustvari jaka a oni u završili samo iza Steaue koja je prejaka i iza Cluja 3 boda iza njih Rapid, Dinamo, drugi Cluj. Do zadnjih 5 kola su bili u borbi za titulu gdje su zaredali 1 1 3 i završili treći. Steaua ih dobila jedva 1:0 gdje su bili bolji al duplo i uz poništen pogodak npr. i to u gostima. Prije toga iz dobio Rapid 1:2 i to u utakmici gdje su fulili 10 prilika ovi iz dva šuta dali dva gola. može se reci da su malerski završili sezonu i sigurno su bolji od Cluja samo je Steaua ispred.
Redovno imaju reprezentativce
Pa tako Bancu ima 46 nastupa za Rumuniju sad na Euru urednio igrao svaku po 90 minuta samo 16 finala propustio zbog žutih kartona npr a ima još takvih da ne davim dajem samo primjer.
I momak dođe napise da smo autsajderi priča počne o mentalitetu o nečem , nije ba to. Meni je Sarajevo rang Barcelone u mojim ocima ali nekad nas ta doza nerealnosti daleko odvede u pogrešnom smjeru. Moramo shvatiti ovu urakmicu/dvije ozbiljno. I ja ih shvatam kao da nemamo sza izgubit a imamo puno dobit. Najgore bi mi bilo da ispadnemo a da krene priča kako ne možemo proći nikog .
Jedino sto ja njima vidim Ko manu sto su tipična razvojna momčad promjene po 15 igrača svaki rok (prepoznat ćemo se) i nemaju kontinuitet nikakav i obično Europu igraju neuigrani , pa ispadnu, jer naprave brdo promjena. Ali i dalje je to ekipa koja je po svakom aspektu bolja od naše i možda imamo 3 igrača da bi kod njih igrali. I to je tako ne zato jer sam ja pesimista naprotiv bas sam optimista nikad mi se naša ekipa nije vise sviđala ali kad iskesiramo mi milion eura za napadača i milion eura za krilo isti prelazni rok onda ću govorit da smo mi taj nivo lopte. Do tad ne može jednostavno nama najboljeg haman igrača odvedu 3 dana pred utakmicu za slične pare.
Ako sta napravimo ja bih bio najsretniji čovjek na svijetu ako ne neću bit razočaran mislim da smo dobro složeni i da slijedece godine možemo do trofeja ili 2 (superkup) i da možemo bit ozbiljni. Imamo trenerski kontinuitet sto je najvažnije. I to dobar , vrhunski. A kad osvojimo titulu i potrefi nam se ždrijeb pa ocekivat ću grupe. Jbga. Do tad vrlo vrlo teško. I da ove prođeš ide AZ Alkmar /ili slični a to bar da vidimo na Kosevu bilo bi dobro samo od sebe. A radi se o 3. pretkolu KL, dakle bas zeznuto kad ispadneš ispao si.
Stadion :

Izlazni transferi :
Mihaila 9.1 mil EUR Parma
Cicaldau 6.5 mil EUR Galatasaray
Mitrita 8 mil EUR New York
Evo ova 3 transfera su ko svi nasi u historiji ja mislim npr. da ne spominjem sto redovno prodaju a 2-3-4 to ništa.
Ove godine su doveli :
Basceanu 1 mil EUR odšteta
Al Hamlawi 1 mil EUR odšteta
Romanchuk 750 k odšteta
Radalescu 400 k odšteta
Isenko 350 k odšteta
Falcusan 300 k odšteta
Stevanovic 100 k odšteta
Matei 75 k odšteta
Plus par free agenata
Potrošili na obeštećenja 4 mil EUR ove godine , opet mi nismo u historiji kluba toliko dali za obeštećenja. Mi smo tek počeli plaćati opet neke simbolične cifre za neke standarde.
Imaju budžet za plate 2x veći od nas
Prošle godine su pobjeđivali Rapida, Steuau, Cluja nebitno ne znam kako da objasnim koliko je ta liga ustvari jaka a oni u završili samo iza Steaue koja je prejaka i iza Cluja 3 boda iza njih Rapid, Dinamo, drugi Cluj. Do zadnjih 5 kola su bili u borbi za titulu gdje su zaredali 1 1 3 i završili treći. Steaua ih dobila jedva 1:0 gdje su bili bolji al duplo i uz poništen pogodak npr. i to u gostima. Prije toga iz dobio Rapid 1:2 i to u utakmici gdje su fulili 10 prilika ovi iz dva šuta dali dva gola. može se reci da su malerski završili sezonu i sigurno su bolji od Cluja samo je Steaua ispred.
Redovno imaju reprezentativce
Pa tako Bancu ima 46 nastupa za Rumuniju sad na Euru urednio igrao svaku po 90 minuta samo 16 finala propustio zbog žutih kartona npr a ima još takvih da ne davim dajem samo primjer.
I momak dođe napise da smo autsajderi priča počne o mentalitetu o nečem , nije ba to. Meni je Sarajevo rang Barcelone u mojim ocima ali nekad nas ta doza nerealnosti daleko odvede u pogrešnom smjeru. Moramo shvatiti ovu urakmicu/dvije ozbiljno. I ja ih shvatam kao da nemamo sza izgubit a imamo puno dobit. Najgore bi mi bilo da ispadnemo a da krene priča kako ne možemo proći nikog .
Jedino sto ja njima vidim Ko manu sto su tipična razvojna momčad promjene po 15 igrača svaki rok (prepoznat ćemo se) i nemaju kontinuitet nikakav i obično Europu igraju neuigrani , pa ispadnu, jer naprave brdo promjena. Ali i dalje je to ekipa koja je po svakom aspektu bolja od naše i možda imamo 3 igrača da bi kod njih igrali. I to je tako ne zato jer sam ja pesimista naprotiv bas sam optimista nikad mi se naša ekipa nije vise sviđala ali kad iskesiramo mi milion eura za napadača i milion eura za krilo isti prelazni rok onda ću govorit da smo mi taj nivo lopte. Do tad ne može jednostavno nama najboljeg haman igrača odvedu 3 dana pred utakmicu za slične pare.
Ako sta napravimo ja bih bio najsretniji čovjek na svijetu ako ne neću bit razočaran mislim da smo dobro složeni i da slijedece godine možemo do trofeja ili 2 (superkup) i da možemo bit ozbiljni. Imamo trenerski kontinuitet sto je najvažnije. I to dobar , vrhunski. A kad osvojimo titulu i potrefi nam se ždrijeb pa ocekivat ću grupe. Jbga. Do tad vrlo vrlo teško. I da ove prođeš ide AZ Alkmar /ili slični a to bar da vidimo na Kosevu bilo bi dobro samo od sebe. A radi se o 3. pretkolu KL, dakle bas zeznuto kad ispadneš ispao si.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 20 jul 2025, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: Bejker, mnon46, Pablo11, rimljanin90, Varijantas8 i 71 gost.