Ljudi udju u transfermarkt koji je najveca glupost za mjerilo i zakljuce da mi nemamo sanse protiv nekakvi bjelorusa,Aktobea,Tranve itd.Odma zakljuce da su oni bogatiji,uredjeniji,ovo ono i skinu gace jos na zrijebu.GalileoGalilei je napisao/la: ↑20 jul 2025, 22:09Hajde prebacite se na temu stadiona svega vam, perete na ruke sa Mandićem, rekonstrukcijom, novim stadionom i slično. Svaki put isto sve, iz šupljeg u prazno.
Što se tiče svih ovih protivnika u Evropi, nije ni čudo da imamo luzerski mentalitet kad vidiš pickasste navijače. Skinemo gaće pred svakog protivnika. Kad se sjetim prošle godine pred Aktobe, kolektivno plakanje, pa su se eto prošli. Isti slučaj i sa Trnavom, pa smo mogli imati finu zalihu pred revanš da smo imali završnicu, ali bože moj. Treba se pofajtati sa svakim, pa šta bude. Danas u fudbalu ima puno većih iznenađenja, a ta se iznenađenja nisu desila pickasstim pristupom.
Sta je sad problem?Imali smo zrijeb gdje si mogao izvuci 2 lakse i 2 teze ekipe,ti si neku sredinu dobio.Okej,izvoli majstore pokazi da vidimo gdje smo.Gledao sam 2 utakmice Craiovu imaju puno vrlina ali i neke mane.Nisu Real Madrid kako god.Jaci su ali uz tacan pristup ranjivi.
Svaki dan vidjamo iznenadjenja u fudbalu i puno vecu razliku gdje ovaj slabiji pobjedi,mi sad trebamo unaprijed predati gdje su sanse 60-40 protiv nas?Utakmicu gdje ce ti 25000 dusa doci?To je pic.kast mentalitet.
Idemo se pofajtat,igrati nesto,stvoriti sanse pa sta Bog dadne.Protiv Trnave je samo rezultat izostao i jel im iko ista rekao?Samo bez laznog napuhavanja protivnika mozes do rezultata.Na Kosevu nikome respekta.