Ubjedljivo najveci i najjaci klub u Bosni i Hercegovini, Zrinjski Mostar.
Niko vas tako ne doživljava, osim vas samih.tutankamon1905 je napisao/la: ↑19 jul 2025, 14:50Samo se dvojica uhvatili. Ovaj je forum bas pao nisko![]()
tutankamon1905 je napisao/la: ↑19 jul 2025, 14:50Samo se dvojica uhvatili. Ovaj je forum bas pao nisko![]()
Samo cinjenice iznosim. Ako je neko slijep pored zdravih ociju to je druga stvar.Querty je napisao/la: ↑19 jul 2025, 15:04Niko vas tako ne doživljava, osim vas samih.tutankamon1905 je napisao/la: ↑19 jul 2025, 14:50Samo se dvojica uhvatili. Ovaj je forum bas pao nisko![]()
Dosadan si. Idi plati stanarinututankamon1905 je napisao/la: ↑19 jul 2025, 15:35Samo cinjenice iznosim. Ako je neko slijep pored zdravih ociju to je druga stvar.Querty je napisao/la: ↑19 jul 2025, 15:04Niko vas tako ne doživljava, osim vas samih.tutankamon1905 je napisao/la: ↑19 jul 2025, 14:50Samo se dvojica uhvatili. Ovaj je forum bas pao nisko![]()
Zrinjski pa deset mjesta prazno i onda se tu šutaju Zeljo i Sarajevo
Slično kao i slobodanka iz PLQuerty je napisao/la: ↑19 jul 2025, 10:34Šta će bolan potrajatiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jul 2025, 10:29Dobro jutro svima,za 5 dana nas najveci klub starta svoju evropsku avanturu koja ce nadamo se potrajati
Sto se tice posjete,5 dana to utakmice rasprodata je jedna Grbavica.![]()
Ispadate i vi kao što je mališan iz ku.rtonove i plavi čmaro.![]()
![]()
nk gnojko i njihov jedini navijačLavoviGabela je napisao/la: ↑19 jul 2025, 16:48Slično kao i slobodanka iz PLQuerty je napisao/la: ↑19 jul 2025, 10:34Šta će bolan potrajatiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jul 2025, 10:29Dobro jutro svima,za 5 dana nas najveci klub starta svoju evropsku avanturu koja ce nadamo se potrajati
Sto se tice posjete,5 dana to utakmice rasprodata je jedna Grbavica.![]()
Ispadate i vi kao što je mališan iz ku.rtonove i plavi čmaro.![]()
![]()
![]()
Podrinjci i humor he heQuerty je napisao/la: ↑19 jul 2025, 17:22nk gnojko i njihov jedini navijač
simpatično i romantično![]()
Bravo nodi teski dzentlmen sa karakterom
NoDi, ti imas pravo da pises ovdje, saglasni su svi navijaci i Zrinjskog i FKS...
Nemam ja sta vise ovdje pisati
Slusaj me NoDi, posto smo vam mi izborili Evropu, sve dok FKS igra ti ovdje mozes pisati...NoDi80 je napisao/la: ↑20 jul 2025, 16:51Nemam ja sta vise ovdje pisati
Zeljo ispo, moje predikcije su se ispotavile pogresnim i toliko od nodija
Mozda kad budete igrali udjem da komentarisem utakmicu…
Ovo je specificna tema koja nije konstatna i odnosi se na klubove koji se bore u europi
Mislim da navijacih tih klubova treba da imaju prednost i mi ostali ne trebamo toliko pisati pogotovo svadjat se
Baci kamena s ramena vertikalno, pogledaj prema kamenu, i vuglom ga dočekaj.LavoviGabela je napisao/la: ↑20 jul 2025, 16:13Podrinjci i humor he he![]()
Pa to je vaš domicilni sport u TK, vidiš kako si dobro upućen , plus dobro ste jaki u je.ba.vanju koza, tu ste najjačiQuerty je napisao/la: ↑20 jul 2025, 17:25Baci kamena s ramena vertikalno, pogledaj prema kamenu, i vuglom ga dočekaj.
Možda ti bude bolje.
jesmo, prvo ćemo tebe, debelu kozu, da kar.amoLavoviGabela je napisao/la: ↑21 jul 2025, 00:03Pa to je vaš domicilni sport u TK, vidiš kako si dobro upućen , plus dobro ste jaki u je.ba.vanju koza, tu ste najjači![]()
![]()
Nauči već jednom šta znači "najveći". Najveći se ne postaje kroz 15-20 godina. Trenutno ste **** velika.tutankamon1905 je napisao/la: ↑19 jul 2025, 12:35Najveci klub je vec starto, izbacio Virtusa i igra sad sa Slovanom koliko sam ja upucenNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jul 2025, 10:29Dobro jutro svima,za 5 dana nas najveci klub starta svoju evropsku avanturu koja ce nadamo se potrajati
Sto se tice posjete,5 dana to utakmice rasprodata je jedna Grbavica.
Trenutno korisnika/ca: BungaBum, bvsic, nedimmmm1337, Paromlinac, riki46, TylerBurey i 40 gostiju.