Normalno da je tako, samo laički pogledas transfermarkt i jednu od ove zadnje dvije njihove utakmice i s polovnim poznavanjem loptanja zakljucis da su debeli favoriti, ozbiljna ekipa, al takvi smo ti mi zagledamo neke naredne parove, realnost, kvalitata lige i ekipe nas malo zanimaju.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: propoklopac, dana/u 21 jul 2025, 10:30, ukupno mijenjano 2 puta.
- Objektivac1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Oko 200-300 navijaca Craiove najavljeno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
u 14 sati je izvlacenje.

- Objektivac1946
- Kontakt:
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Istok je brutalna tribina koja nikoga ne stedi.
Ako ne valjas ili si supak yebo si sebi majku majcinu,s druge strane ako si kvalitet mozes sta hoces.
Sarajevo kao klub bez istoka ne bi bio to sto jeste,i izgubio bi dio svog DNK.
Sta ima jace kombinovano Pitari i HZ!?!
Ako ne valjas ili si supak yebo si sebi majku majcinu,s druge strane ako si kvalitet mozes sta hoces.
Sarajevo kao klub bez istoka ne bi bio to sto jeste,i izgubio bi dio svog DNK.
Sta ima jace kombinovano Pitari i HZ!?!
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Molio sam Boga za Trnavu nadam se da cemo je i dobit
- Objektivac1946
- Kontakt:
Pretpostavljam da će biti smješteni na centralni dio juga, da bi imali tampon zone prema zapadu i istoku?
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Jel završen onaj Slovak iz Coma?
-
- Kontakt:
Ide Sparta ili Omonia,eventualno par Riga-Dila 

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Najgore je što mi uvijek (navijači) gledamo koga ćemo izvući (i kakve su nam šanse da prođemo) u sljedećem kolu a drugo nismo ni odigrali. Svake godine to radimo i onda kad ne prođemo (prvo ili u našem slučaju drugo pretkolo) razočarenje bude još veće.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Evo ih kao kone, vec se raspituju za ulaznice

Ovo samo treba da bude motiv jos veci da poginu protiv ovih jer ih ceka nesto lakse pa skoro i play off
Braćo ove ako prođemo imamo ogromne šanse za Play-Off, pa tamo šta bude. Ja mislim da se moramo sistematski riješit luzerskog mentaliteta i da realno sagledamo situaciju da ne igramo protiv ekipe koja je neki faktor u Evropi.
Za nas je svemirski brod i po platama, budžetu, igračima bio i Atromitos, Levski, Genk, Helsingborg, čak su u ono vrijeme i Haugesund, Örebro i sve i jedan zvučniji protivnik plaćao više od nas i imao tu prednost. Bolju infrastrukturu, sve. Bez trening kampa smo izbacivali ljude objektivno jače od nas, jer smo se borili.
Zrinjski okrene 3-0 protiv AZ, odigra egal utakmicu sa **** Aston Vilom, a nama na Koševu meda nisu mogli. O čemu pričamo? Sa svima se može i mora igrat. Treba nam jedna sezona da izbacimo neke mudonje jače od nas i da na osnovu toga gradimo samopouzdanje. Nikad nismo bili u boljoj situaciji finansijski, hajmo pokušat napraviti haos.
Evo, fini su parovi za treće pretkolo i ništa što se ne može proći. Sve i jedna ova ekipa se da izbacit. Druga je stvar ako smo mi kao ekipa i trener u glavu ubacili sebi da smo stvarno za trećeg mjesta. Objektivno nismo, jači smo i dokazali smo ove sezone i u ligi i u kupu da smo ako ništa tu sa Lažnim. Ako se usere prije meča gledajući brojke neke, ispast ćeš i od San Marina. Evo trebala se Coloma usrat Borca?
Izašli ljudi na teren i poslali ih u p.m., nabili nogom i rekli "hvala na koeficijentu".
Ali to je naš mentalitet. Uvijek smo imali tu klicu da imamo potrebu da se osjećamo jadno i inferiorno pred drugima.
Što opet pokazuje i ovo šaranje po njihovom forumu, postavljajući klipove. Kome se šta treba slat i dokazivat? Ispadamo mali. Znaju za nas, a upoznat će uskoro i uživo. Imamo renome navijački, tako da budimo gospoda. Ne mogu zaboravit navijače Celtica kako su se gospodski ljudi ponijeli u Sarajevu i onome treba težit, a ne glumit klošare. Mentalitet je sve, i igrački i navijački i ko narod se stvarno trebamo zapitat u kojem smjeru idemo. Imamo dosta toga učiti od komšiluka i naroda koji su nas prestigli u posljednjim godinama u Evropi.
Za nas je svemirski brod i po platama, budžetu, igračima bio i Atromitos, Levski, Genk, Helsingborg, čak su u ono vrijeme i Haugesund, Örebro i sve i jedan zvučniji protivnik plaćao više od nas i imao tu prednost. Bolju infrastrukturu, sve. Bez trening kampa smo izbacivali ljude objektivno jače od nas, jer smo se borili.
Zrinjski okrene 3-0 protiv AZ, odigra egal utakmicu sa **** Aston Vilom, a nama na Koševu meda nisu mogli. O čemu pričamo? Sa svima se može i mora igrat. Treba nam jedna sezona da izbacimo neke mudonje jače od nas i da na osnovu toga gradimo samopouzdanje. Nikad nismo bili u boljoj situaciji finansijski, hajmo pokušat napraviti haos.

Evo, fini su parovi za treće pretkolo i ništa što se ne može proći. Sve i jedna ova ekipa se da izbacit. Druga je stvar ako smo mi kao ekipa i trener u glavu ubacili sebi da smo stvarno za trećeg mjesta. Objektivno nismo, jači smo i dokazali smo ove sezone i u ligi i u kupu da smo ako ništa tu sa Lažnim. Ako se usere prije meča gledajući brojke neke, ispast ćeš i od San Marina. Evo trebala se Coloma usrat Borca?

Ali to je naš mentalitet. Uvijek smo imali tu klicu da imamo potrebu da se osjećamo jadno i inferiorno pred drugima.
Što opet pokazuje i ovo šaranje po njihovom forumu, postavljajući klipove. Kome se šta treba slat i dokazivat? Ispadamo mali. Znaju za nas, a upoznat će uskoro i uživo. Imamo renome navijački, tako da budimo gospoda. Ne mogu zaboravit navijače Celtica kako su se gospodski ljudi ponijeli u Sarajevu i onome treba težit, a ne glumit klošare. Mentalitet je sve, i igrački i navijački i ko narod se stvarno trebamo zapitat u kojem smjeru idemo. Imamo dosta toga učiti od komšiluka i naroda koji su nas prestigli u posljednjim godinama u Evropi.
“Teško je biti ikad sretan na klupi Sarajeva. Kad pobijediš, ne osjetiš preveliko olakšanje nego iščekuješ sljedeće dvoboje.” ZZ
Ma muda na teren, nikakvo srce!
Izaći, pobit se pa šta bude, taktički pametno, na dvije utakmice.
Izaći, pobit se pa šta bude, taktički pametno, na dvije utakmice.
MNON
Ima li neko iz Tuzlanskog kantona da ide na utakmicu,nek se javi....
A de ljudi jel moguce da nas je ovako povoljan žrijeb zakacio, ja ne vjerujem
Zeka ce to poslozit i nabrijat, imam osjecaj da cemo preletit Rumune.

Baš kažem imam neki Levski/Atromitos vibe.

“Teško je biti ikad sretan na klupi Sarajeva. Kad pobijediš, ne osjetiš preveliko olakšanje nego iščekuješ sljedeće dvoboje.” ZZ
- Objektivac1946
- Kontakt:
Mi nikada odustati necemo...
Rumuni domaćinska ekipa, vjerovatno će nam biti kao protiv Spartaka, moramo se maksimalno fokusirati i završiti utakmicu kod nas, oni su kući sasvim druga ekipa. Vjerovatno će čekati kontre i preko njih pokušati nas ugroziti.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, rimljanin90 i 24 gosta.