Andorce sam zaboravio
Mi imali 40 suteva, a oni 17
Jesmo mi dobro igrali medjutim 4:2 se jedino pika
Andorce sam zaboravio
Tri gola za deset minuta je kvalitetno busenje u buljah ko sto ti kazes
Smij se još danas, prekosutra ti nece biti toliko smijesno
odavno smo mi ispod tih liga i zemalja u svakom pogledu
Nije brate vise ni smijesno zivota miQUARTERBACK je napisao/la: ↑22 jul 2025, 21:44odavno smo mi ispod tih liga i zemalja u svakom pogledu
breidablik su mescini onda tukli 6-2 6-3 koliko je vec bilo, s njima za playoff evropa lige vala ako nismo jaci od ekipa s islanda nek zatvore sve stadione sirom zemlje yebo te fudbal mrtvi
prizivam da upisu tu duplu pobjedu i onda u konferenciji da nas dignu do mjesta koje nam donosi evropa ligu za pobjednika kupa
moldavija nam bjezi 2500 boba nije nerealno ako zrinjski udje u grupe da ih stignemo
Pa jesu nas izbusili nego ne kontamo mi fudbal. Pricamo kako smo dominirali sve vrijeme i imali nesretnih 10 minuta i tako svake godine. Ako ti je neko ko na treningu zabio 3 gola za 10 minuta to zapravo pokazuje koliko je bolji od tebe, sve drugo je zavaravanje. To sto se mi nekad znamo igrat sami sa sobom a da gola zabit ne mozemo (mislim sad na sve bh klubove) nigdje ne pije vode.
Slazem se u svakom slucajuLewy21 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 21:55Pa jesu nas izbusili nego ne kontamo mi fudbal. Pricamo kako smo dominirali sve vrijeme i imali nesretnih 10 minuta i tako svake godine. Ako ti je neko ko na treningu zabio 3 gola za 10 minuta to zapravo pokazuje koliko je bolji od tebe, sve drugo je zavaravanje. To sto se mi nekad znamo igrat sami sa sobom a da gola zabit ne mozemo (mislim sad na sve bh klubove) nigdje ne pije vode.
Ma de ba pricamo o drzavi koja nema olimpijsku medalju i koja se u fudbalu nije nikad na EURO kvalifikovala, takmicenje na koje se lakse kvalifikovat nego ne kvalifikovat.
NE. VAR i Sudje, tj. namjestanje. Lako je igrati u ligi, kad za mali kontakt ti sudij pokloni faul, osakati protivnika kartonom, kad ti malo zaskripi ide poguranac za kakav penaltik