FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne znam za vas, na stranu euforija za Europu, ali ja jedva cekam derbi sa siromasima sa Crkavice. Nekako njih kad dobijemo yebote to je ko da si dobio Bayerna. To podyebavanje nam svima daje onako moc i radost kad izadjemo na kafu svaki dan.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
sutra u ova doba il bos il hadzija
-
- Kontakt:
relativizam je napisao/la: ↑23 jul 2025, 22:27Vidio sam ih hodaju u majicama kluba ali izgledaju mi kao porodice igrača, nisu upadljive majice samo grb kluba.

Brat moj iskompleksirani, cuj Bayern hahahahahahpjankesarajevo je napisao/la: ↑23 jul 2025, 22:49Ne znam za vas, na stranu euforija za Europu, ali ja jedva cekam derbi sa siromasima sa Crkavice. Nekako njih kad dobijemo yebote to je ko da si dobio Bayerna. To podyebavanje nam svima daje onako moc i radost kad izadjemo na kafu svaki dan.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Sutra u ova doba slavimo pobjedu od 2:0
Ma prijatelju, oni ionako nas čekaju 4 puta (možda i bude više puta zbog Kupa), neće oni nama nigdje pobjeći, idemo korak po korak. Sad je fokus na Craiova, to nam je najbitnije sada. Moramo kad tad probit taj famozni led što se tiče Evrope. Daj da mi ako Bog da sutra odigramo dobru utakmicu, Bordo Nacija je to zaslužila, pa šta bude nek bude. Bi će ludilo, svi smo spremni!pjankesarajevo je napisao/la: ↑23 jul 2025, 22:49Ne znam za vas, na stranu euforija za Europu, ali ja jedva cekam derbi sa siromasima sa Crkavice. Nekako njih kad dobijemo yebote to je ko da si dobio Bayerna. To podyebavanje nam svima daje onako moc i radost kad izadjemo na kafu svaki dan.
Zadnja izmjena: Bordotim, dana/u 23 jul 2025, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Obrišite ovo, molim vas. Osjećam susramlje zbog ovog.pjankesarajevo je napisao/la: ↑23 jul 2025, 22:49Ne znam za vas, na stranu euforija za Europu, ali ja jedva cekam derbi sa siromasima sa Crkavice. Nekako njih kad dobijemo yebote to je ko da si dobio Bayerna. To podyebavanje nam svima daje onako moc i radost kad izadjemo na kafu svaki dan.
-
- Kontakt:
+1Herson je napisao/la: ↑23 jul 2025, 23:16Obrišite ovo, molim vas. Osjećam susramlje zbog ovog.pjankesarajevo je napisao/la: ↑23 jul 2025, 22:49Ne znam za vas, na stranu euforija za Europu, ali ja jedva cekam derbi sa siromasima sa Crkavice. Nekako njih kad dobijemo yebote to je ko da si dobio Bayerna. To podyebavanje nam svima daje onako moc i radost kad izadjemo na kafu svaki dan.
-
- Kontakt:
Fkt cuj bayern haahahahaaha
Meni lose bude kad x odigram sa njima,osjecaj mi ko da sam izgubio.
**** njih nisu bitni.Sutra da grmi sa svih strana i do pobjede ako Bog da!
Meni lose bude kad x odigram sa njima,osjecaj mi ko da sam izgubio.
**** njih nisu bitni.Sutra da grmi sa svih strana i do pobjede ako Bog da!
Ma ovaj nije dobar u vugla, odavno sam primjetio. Nekako mi se cini, kao da je drogiran, kad ovdje pise ili bolje reci lupa nebuloze.Herson je napisao/la: ↑23 jul 2025, 23:16Obrišite ovo, molim vas. Osjećam susramlje zbog ovog.pjankesarajevo je napisao/la: ↑23 jul 2025, 22:49Ne znam za vas, na stranu euforija za Europu, ali ja jedva cekam derbi sa siromasima sa Crkavice. Nekako njih kad dobijemo yebote to je ko da si dobio Bayerna. To podyebavanje nam svima daje onako moc i radost kad izadjemo na kafu svaki dan.
-
- Kontakt:
Sta znaci susramlje? Hahahah kako ste nepismeni ovo je za medalje.Herson je napisao/la: ↑23 jul 2025, 23:16Obrišite ovo, molim vas. Osjećam susramlje zbog ovog.pjankesarajevo je napisao/la: ↑23 jul 2025, 22:49Ne znam za vas, na stranu euforija za Europu, ali ja jedva cekam derbi sa siromasima sa Crkavice. Nekako njih kad dobijemo yebote to je ko da si dobio Bayerna. To podyebavanje nam svima daje onako moc i radost kad izadjemo na kafu svaki dan.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- ErosViverosViv
- Kontakt:
ako vas pjanke stavi u gnjavatore gotovi ste.
-
- Kontakt:
Susramlje - stid ih tvog stida - transfer stida - stid umjesto tebepjankesarajevo je napisao/la: ↑23 jul 2025, 23:33Sta znaci susramlje? Hahahah kako ste nepismeni ovo je za medalje.Herson je napisao/la: ↑23 jul 2025, 23:16Obrišite ovo, molim vas. Osjećam susramlje zbog ovog.pjankesarajevo je napisao/la: ↑23 jul 2025, 22:49Ne znam za vas, na stranu euforija za Europu, ali ja jedva cekam derbi sa siromasima sa Crkavice. Nekako njih kad dobijemo yebote to je ko da si dobio Bayerna. To podyebavanje nam svima daje onako moc i radost kad izadjemo na kafu svaki dan.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Radim u hotelu na Latinskoj, 2 grupe su poveće bile. U jednom trenutku je par momaka i trčalo kao da se ganjaju. Uglavnom ne izgledju mi baš prijatno. Kao da traže problem nažalost.
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
Ako budu trazili belaja dobice ga,bice saka nos patos.n0dix je napisao/la: ↑23 jul 2025, 23:40Radim u hotelu na Latinskoj, 2 grupe su poveće bile. U jednom trenutku je par momaka i trčalo kao da se ganjaju. Uglavnom ne izgledju mi baš prijatno. Kao da traže problem nažalost.

Kobiljar veliki gospodin
https://meridi.ansport.ba/featured/rija ... u-po-malo/
https://meridi.ansport.ba/featured/rija ... u-po-malo/
Jel istina da ima nekih belaja sa Rumunima po gradu
Ima li na sjeveru starijih, iskusnijih momaka, ako dođe do belaja ?
Grupica 150-200 navijaca de se dogovori
- luckystrike
- Kontakt:
Šućur Allahu dočekasmo četvrtak. Da je još malo odspavati do utakmice, bilo bi super.
neka mi ne svane, nek' me nema, nek' me ne bude, neka me bez tebe ne probude...
neka mi ne svane, nek' me nema, nek' me ne bude, neka me bez tebe ne probude...
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, insimadop, miguelramos, mosarajvosa83, nedimmmm1337, Vanja8, zagorski i 74 gosta.