U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Nebi bilo loše da se ugase sve ove omladinske selekcije.
- TylerBurey
- Kontakt:
Odgovor je jednostavan - izabrali su najciviliziraniji dio državeDamirT je napisao/la: ↑23 jul 2025, 18:58Nemaju sta zastititi jer ce staviti bez navijaca vjerovatno. Ovo su stavili dolje jer je vecinski hrvatsko stanovnistvo u zapadnom dijelu. Ne vidim zasto bi ona olupina od stadiona imala prednost u odnosu na Vrapcice. Da su stavili u Vrapcice, lom bi bio od strane navijaca. Vrlo moguce i neredi da bi izbili.bhfanatic14 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 18:43Rade sve protiv svojih ljudi i svojih navijaca. Zele da zastite izrael jer se nadaju da nece nasi navijaci doc na bijeli brijeg, a ustvari doce hrvatski fasisti sa zastavama izraela. Ovo bi moglo dobro eksplodirat. Ja mislim da ce Bhf ic stoposto na utakmicu jer je ovo sljedeca kap koja je prelila casu. Dok ovi kriminalci koji nemaju dodirne tacke sa sportom se ne istjeraju, nema napredka ni za reprezentaciju ni za bh premijer ligu.
Tačnije izabrali su stadion koji je korišten kao logor za Bošnjake muslimane.Jer to je ta nit koja vas spaja,nije vas Kabiri bezveze izabrao... Cijeli život ugroženi i jedni i drugiTylerBurey je napisao/la: ↑24 jul 2025, 02:59Odgovor je jednostavan - izabrali su najciviliziraniji dio državeDamirT je napisao/la: ↑23 jul 2025, 18:58Nemaju sta zastititi jer ce staviti bez navijaca vjerovatno. Ovo su stavili dolje jer je vecinski hrvatsko stanovnistvo u zapadnom dijelu. Ne vidim zasto bi ona olupina od stadiona imala prednost u odnosu na Vrapcice. Da su stavili u Vrapcice, lom bi bio od strane navijaca. Vrlo moguce i neredi da bi izbili.bhfanatic14 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 18:43
Rade sve protiv svojih ljudi i svojih navijaca. Zele da zastite izrael jer se nadaju da nece nasi navijaci doc na bijeli brijeg, a ustvari doce hrvatski fasisti sa zastavama izraela. Ovo bi moglo dobro eksplodirat. Ja mislim da ce Bhf ic stoposto na utakmicu jer je ovo sljedeca kap koja je prelila casu. Dok ovi kriminalci koji nemaju dodirne tacke sa sportom se ne istjeraju, nema napredka ni za reprezentaciju ni za bh premijer ligu.

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Civiliziran jedino u vašim zaostalim zločinačkim glavama.TylerBurey je napisao/la: ↑24 jul 2025, 02:59Odgovor je jednostavan - izabrali su najciviliziraniji dio državeDamirT je napisao/la: ↑23 jul 2025, 18:58Nemaju sta zastititi jer ce staviti bez navijaca vjerovatno. Ovo su stavili dolje jer je vecinski hrvatsko stanovnistvo u zapadnom dijelu. Ne vidim zasto bi ona olupina od stadiona imala prednost u odnosu na Vrapcice. Da su stavili u Vrapcice, lom bi bio od strane navijaca. Vrlo moguce i neredi da bi izbili.bhfanatic14 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 18:43
Rade sve protiv svojih ljudi i svojih navijaca. Zele da zastite izrael jer se nadaju da nece nasi navijaci doc na bijeli brijeg, a ustvari doce hrvatski fasisti sa zastavama izraela. Ovo bi moglo dobro eksplodirat. Ja mislim da ce Bhf ic stoposto na utakmicu jer je ovo sljedeca kap koja je prelila casu. Dok ovi kriminalci koji nemaju dodirne tacke sa sportom se ne istjeraju, nema napredka ni za reprezentaciju ni za bh premijer ligu.
Aha. I djecu u kockastim dresovima učite da budu civilizirano društvo.TylerBurey je napisao/la: ↑24 jul 2025, 02:59Odgovor je jednostavan - izabrali su najciviliziraniji dio državeDamirT je napisao/la: ↑23 jul 2025, 18:58Nemaju sta zastititi jer ce staviti bez navijaca vjerovatno. Ovo su stavili dolje jer je vecinski hrvatsko stanovnistvo u zapadnom dijelu. Ne vidim zasto bi ona olupina od stadiona imala prednost u odnosu na Vrapcice. Da su stavili u Vrapcice, lom bi bio od strane navijaca. Vrlo moguce i neredi da bi izbili.bhfanatic14 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 18:43
Ako je civilizacija velicanje ratnih zlocinaca, zvizdanje i psovanje drzave u kojoj zivis, onda dabogda ja ostao neciviliziran.TylerBurey je napisao/la: ↑24 jul 2025, 02:59Odgovor je jednostavan - izabrali su najciviliziraniji dio državeDamirT je napisao/la: ↑23 jul 2025, 18:58Nemaju sta zastititi jer ce staviti bez navijaca vjerovatno. Ovo su stavili dolje jer je vecinski hrvatsko stanovnistvo u zapadnom dijelu. Ne vidim zasto bi ona olupina od stadiona imala prednost u odnosu na Vrapcice. Da su stavili u Vrapcice, lom bi bio od strane navijaca. Vrlo moguce i neredi da bi izbili.bhfanatic14 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 18:43
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- katalinski
- Kontakt:
Pa vjerovatno neki kontakti preko MT Abrahama, a niko dole nece praviti skandal sto je Zrinjski dopustio igranje utakmice.
I sigurno ce biti bez navijaca.
srbi su suspdndovani , rusi du suspendovani , a ovim se na sve nacine izlazi u susret.
I sigurno ce biti bez navijaca.
srbi su suspdndovani , rusi du suspendovani , a ovim se na sve nacine izlazi u susret.
Ajvatar
[media]TylerBurey je napisao/la: ↑24 jul 2025, 02:59Odgovor je jednostavan - izabrali su najciviliziraniji dio državeDamirT je napisao/la: ↑23 jul 2025, 18:58Nemaju sta zastititi jer ce staviti bez navijaca vjerovatno. Ovo su stavili dolje jer je vecinski hrvatsko stanovnistvo u zapadnom dijelu. Ne vidim zasto bi ona olupina od stadiona imala prednost u odnosu na Vrapcice. Da su stavili u Vrapcice, lom bi bio od strane navijaca. Vrlo moguce i neredi da bi izbili.bhfanatic14 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 18:43
Ne treba se primat na provokacije kabirijevih botova odnosno hrvatskih ekstremista koji se poput Mile Pehara na kraju ipak nakace na budzet majcice Bosne. Treba izignorisati dupli pas krscanskih fundamentalista i cionista, uz nadu da ce nase komsije nekada prihvatiti drugacije od sebe, pa i organizovat gay paradu usred Gruda, kako dolikuje civilizovanim ljudima na teritoriji BiH, koji su igrom slucaja vecinski Bosnjaci.

-
- Kontakt:
Hoce li suncokreti ispricati izraelcima zasto klub koji igra na stadionu na kojem ce se odigrati tekma nije postojao nekih 50ak godina?
Mozda odu zajedno i do blajburga da neku dovu zajednicku bace

Kakvi suncokreti od naroda,jos malo pa ce i klanjati,zavisi ko pare daje i ko moc ima u svijetu.
Kakvi suncokreti od naroda,jos malo pa ce i klanjati,zavisi ko pare daje i ko moc ima u svijetu.
Mls next pro all stars
East - West 4:3
Jakupoviceva ekipa pobjedila
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
napapijri1987 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 12:04Hoce li suncokreti ispricati izraelcima zasto klub koji igra na stadionu na kojem ce se odigrati tekma nije postojao nekih 50ak godina?
e dobrosi pravi suncokreti
doduse ijedni idrugi daleko odvjere samo pare idunjalucki interesi
najbolje bez ppblike dase igra svakako cemo zijanit alope nadamse pobjedi

menstrual
16 tek napunio
Daj Boze da bude novi Crouch
Za sad sve ide dobro, vidjet cemo dalje brate
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Gleda li ko Fiorentinu
Kospo lijevog stopera igra
Kospo lijevog stopera igra
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Saljic (19) opet igrao za Austriju u konferencijskoj
45 minuta za njega u ovom dvomecu 0:7 za Austriju
45 minuta za njega u ovom dvomecu 0:7 za Austriju
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nezic (18) zabio za mlade Rieda, Durakovic (18) zabio za WAC II, Samardzic (19) zabio za Lafnitz
Tubic (17) zabio dva gola za Schalke - Gladbach 5:2 prvo kolo u19 lige
Saljic (19) nove minute u remiju Gak - Austria Wien 2:2
Sipic (20) 20 minuta u remiji Nashville - Aston Villa 2:2
Moj Dino Delic (16) dva gola za A Klagenfurt II
Music (17) igrac utakmice i gol Rapid II - Bregenz 1:1 prvo kolo A cvajte
Skoro je zabio i golcinu protiv Portugala
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Top Noddi, drzi se ti ovoga. Puno ti bolje ide.NoDi80 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 03:38Nezic (18) zabio za mlade Rieda, Durakovic (18) zabio za WAC II, Samardzic (19) zabio za Lafnitz
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
**** cigansko autonomasko
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 30 gostiju.