FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Valjda neki portal malo se spusti do centra starog grada malo snimi atmosferu iz grada.Mislim da bi imali itekako kadra ali...
Tako je sve medijski lose popraceno.
Tako je sve medijski lose popraceno.
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
da je zeljkan im omiljeni bilo bi mastrafenja od jutros, ne brini. Ovako sute i jedu se. Sta ces, treba priznati da su po vecini portala, medijskih kuca anamo oni.
mi smo sami sebi dovoljni. Opet veceras dernek zagarantovan, najbolji provod u gradu
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Elezi ce u prvih 11 mark my words mjesto Kyeremeh-aOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑24 jul 2025, 11:38Jata, kyeremeh i mlinaric u sredini, po svemu sudeci kao sto je bilo na generalnoj probi.
Za Mamasa se znalo da ne moze biti starter, samo sto ga je forumski puk gurao u prvih 11, jer je cudo od igraca.
Ocekivao sam da ce dobiti 20 minuta, ali eto nesto se desilo u medjuvremenu.
Od pojacanja jedino Mlinaric ima snage za 90 minuta. Ristovski moze sat vremena.
Ovo veceras ce morati izgurati igraci iz prosle sezone. To je realno stanje. Jaki smo, mozemo, i bolje cemo igrati nego ostali bosanski predstavnici.
Ja i dalje ne znam ko nam je razigravač, ko može provući loptu između linija, varkom tijela izbaciti igrača i asistirati. Jatta je defanzivniji tip, Krđalić nedefinsan...ne mislim samo na večeras, ali opet mislim da imamo ubojita krila, ali tanku sredinu. Svaka ekipa koja nam zatvori Gulija i Keru će nam praviti probleme kao i prošle godine.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Elezi, DjordjevicZeko87 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 12:11Ja i dalje ne znam ko nam je razigravač, ko može provući loptu između linija, varkom tijela izbaciti igrača i asistirati. Jatta je defanzivniji tip, Krđalić nedefinsan...ne mislim samo na večeras, ali opet mislim da imamo ubojita krila, ali tanku sredinu. Svaka ekipa koja nam zatvori Gulija i Keru će nam praviti probleme kao i prošle godine.
Zovi, javi im se. Meni svaki put dodje par sekundi nakon sto kupim. Jucer uzeo 5 istoka odmah doslo.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Sve kontam I upravu si.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 jul 2025, 12:06da je zeljkan im omiljeni bilo bi mastrafenja od jutros, ne brini. Ovako sute i jedu se. Sta ces, treba priznati da su po vecini portala, medijskih kuca anamo oni.
mi smo sami sebi dovoljni. Opet veceras dernek zagarantovan, najbolji provod u gradu
Ali ti zivis primas platu od lajkova , komentara, preglednosti itd.
Jbt sorc, suncanice i krenes od BBI aja do Titove par fotki pitas navijace ra rez.U fan shopu par slika,i do Sebilja.
Sjednes kaficu drmnes, I prema Kosevu opet ukrug I imas pricu za pola sata.
Jok ono Peljtu stavilo kome sudi.

- Objektivac1946
- Kontakt:
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ma ne moze brate, oni su definicija rijeci kompleks. fazon srbovanja ali gladni. To su oni, takvi su i nece se promijeniti. Nemaju taj gospodski DNK dzaba. Odijelo ne cini gospodina, skontat ce oni 

- 1 9 4 6 -
- Shategabri
- Kontakt:
Dobar je Peljto i nekako.amypitar je napisao/la: ↑24 jul 2025, 12:16Sve kontam I upravu si.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 jul 2025, 12:06da je zeljkan im omiljeni bilo bi mastrafenja od jutros, ne brini. Ovako sute i jedu se. Sta ces, treba priznati da su po vecini portala, medijskih kuca anamo oni.
Jbt sorc, suncanice i krenes od BBI aja do Titove par fotki pitas navijace ra rez.U fan shopu par slika,i do Sebilja.
Jok ono Peljtu stavilo kome sudi.![]()
Njima je bitnije clickbait Rodri prelazi u Real (nije i neće se desiti), Poljaci strah i trepet u Novom Pazaru, neka sapunica sa Piksijem, onda neki ugašeni klub iz treće lige sa slikom Vučića (nigdje veze) i tako te gluposti.
Sportski bh Informer
Koševo Zapad
Ja jbt .Shategabri je napisao/la: ↑24 jul 2025, 12:20Dobar je Peljto i nekako.amypitar je napisao/la: ↑24 jul 2025, 12:16Sve kontam I upravu si.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 jul 2025, 12:06
da je zeljkan im omiljeni bilo bi mastrafenja od jutros, ne brini. Ovako sute i jedu se. Sta ces, treba priznati da su po vecini portala, medijskih kuca anamo oni.
Jok ono Peljtu stavilo kome sudi.![]()
Njima je bitnije clickbait Rodri prelazi u Real (nije i neće se desiti), Poljaci strah i trepet u Novom Pazaru, neka sapunica sa Piksijem, onda neki ugašeni klub iz treće lige sa slikom Vučića (nigdje veze) i tako te gluposti.
Sportski bh Informer
Ili Amra sa djecom obilazi pritodne ljepote BiH.
Da nije ovog foruma oni bi se ugasili.
-
- Kontakt:
ide na 20 k ovo hladno ja mislim
Vec i jest ja mislim, dan je utakmice sad raje uzima puno
Kada te gladan qurac napravi, onda ostanes to sto imas u DNK od osnivanja.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 jul 2025, 12:19ma ne moze brate, oni su definicija rijeci kompleks. fazon srbovanja ali gladni. To su oni, takvi su i nece se promijeniti. Nemaju taj gospodski DNK dzaba. Odijelo ne cini gospodina, skontat ce oni![]()
- FKS -
Ne znam dal se ko sjeca, ali mislim da ni protiv Spartaka prosle godine, nije ovako rano bio rasprodan istok.
Citam komentare raje kazu nema vise istoka.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Tako je, isti slucaj sam imao.johntravolta123 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 12:06Uloguj se
Idi na profil i moje narudzbe i nadzi zadnje sto si kupio i mozes uzet pdf ili code
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Amidzaa, benko21, crnehorde, Morpheus, napoleon72, roccosiffredi, Tarapi i 71 gost.