Uloguj se
Idi na profil i moje narudzbe i nadzi zadnje sto si kupio i mozes uzet pdf ili code
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
da je zeljkan im omiljeni bilo bi mastrafenja od jutros, ne brini. Ovako sute i jedu se. Sta ces, treba priznati da su po vecini portala, medijskih kuca anamo oni.
Elezi ce u prvih 11 mark my words mjesto Kyeremeh-aOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑24 jul 2025, 11:38Jata, kyeremeh i mlinaric u sredini, po svemu sudeci kao sto je bilo na generalnoj probi.
Za Mamasa se znalo da ne moze biti starter, samo sto ga je forumski puk gurao u prvih 11, jer je cudo od igraca.
Ocekivao sam da ce dobiti 20 minuta, ali eto nesto se desilo u medjuvremenu.
Od pojacanja jedino Mlinaric ima snage za 90 minuta. Ristovski moze sat vremena.
Ovo veceras ce morati izgurati igraci iz prosle sezone. To je realno stanje. Jaki smo, mozemo, i bolje cemo igrati nego ostali bosanski predstavnici.
Elezi, DjordjevicZeko87 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 12:11Ja i dalje ne znam ko nam je razigravač, ko može provući loptu između linija, varkom tijela izbaciti igrača i asistirati. Jatta je defanzivniji tip, Krđalić nedefinsan...ne mislim samo na večeras, ali opet mislim da imamo ubojita krila, ali tanku sredinu. Svaka ekipa koja nam zatvori Gulija i Keru će nam praviti probleme kao i prošle godine.
Zovi, javi im se. Meni svaki put dodje par sekundi nakon sto kupim. Jucer uzeo 5 istoka odmah doslo.
Sve kontam I upravu si.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 jul 2025, 12:06da je zeljkan im omiljeni bilo bi mastrafenja od jutros, ne brini. Ovako sute i jedu se. Sta ces, treba priznati da su po vecini portala, medijskih kuca anamo oni.
mi smo sami sebi dovoljni. Opet veceras dernek zagarantovan, najbolji provod u gradu
Dobar je Peljto i nekako.amypitar je napisao/la: ↑24 jul 2025, 12:16Sve kontam I upravu si.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 jul 2025, 12:06da je zeljkan im omiljeni bilo bi mastrafenja od jutros, ne brini. Ovako sute i jedu se. Sta ces, treba priznati da su po vecini portala, medijskih kuca anamo oni.
mi smo sami sebi dovoljni. Opet veceras dernek zagarantovan, najbolji provod u gradu
Ali ti zivis primas platu od lajkova , komentara, preglednosti itd.
Jbt sorc, suncanice i krenes od BBI aja do Titove par fotki pitas navijace ra rez.U fan shopu par slika,i do Sebilja.
Sjednes kaficu drmnes, I prema Kosevu opet ukrug I imas pricu za pola sata.
Jok ono Peljtu stavilo kome sudi.![]()
Ja jbt .Shategabri je napisao/la: ↑24 jul 2025, 12:20Dobar je Peljto i nekako.amypitar je napisao/la: ↑24 jul 2025, 12:16Sve kontam I upravu si.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 jul 2025, 12:06
da je zeljkan im omiljeni bilo bi mastrafenja od jutros, ne brini. Ovako sute i jedu se. Sta ces, treba priznati da su po vecini portala, medijskih kuca anamo oni.
Ali ti zivis primas platu od lajkova , komentara, preglednosti itd.
Jbt sorc, suncanice i krenes od BBI aja do Titove par fotki pitas navijace ra rez.U fan shopu par slika,i do Sebilja.
Sjednes kaficu drmnes, I prema Kosevu opet ukrug I imas pricu za pola sata.
Jok ono Peljtu stavilo kome sudi.![]()
Njima je bitnije clickbait Rodri prelazi u Real (nije i neće se desiti), Poljaci strah i trepet u Novom Pazaru, neka sapunica sa Piksijem, onda neki ugašeni klub iz treće lige sa slikom Vučića (nigdje veze) i tako te gluposti.
Sportski bh Informer
Vec i jest ja mislim, dan je utakmice sad raje uzima puno
Kada te gladan qurac napravi, onda ostanes to sto imas u DNK od osnivanja.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 jul 2025, 12:19ma ne moze brate, oni su definicija rijeci kompleks. fazon srbovanja ali gladni. To su oni, takvi su i nece se promijeniti. Nemaju taj gospodski DNK dzaba. Odijelo ne cini gospodina, skontat ce oni![]()
Ne znam dal se ko sjeca, ali mislim da ni protiv Spartaka prosle godine, nije ovako rano bio rasprodan istok.
Tako je, isti slucaj sam imao.johntravolta123 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 12:06Uloguj se
Idi na profil i moje narudzbe i nadzi zadnje sto si kupio i mozes uzet pdf ili code
Možda je zalutalo i u neželjenu poštuOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑24 jul 2025, 12:52Tako je, isti slucaj sam imao.johntravolta123 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 12:06Uloguj se
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.