NoDi80 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 23:33
jurisicduska je napisao/la: ↑24 jul 2025, 23:29
Sarajevo fantasticno.
Ovaj hram dobio čir.
Prelijepa noć.
Sarajevo će u Rumuniji biti bolje i spremnije, dosta rovitih igrača. Zekic demonstrirao znanje, takticki pojeo Rumuna.
Moraš nešto dat i protivniku koji je usput jako kvalitetan.
Sve u svemu ponosno i sretno za sve nas.
Poredit Koper i Rumune mogu samo veliki nepoznavaoci fudbala. Ne znam da li je moguće da vam je toliko krivo bas se osjeti ljutnja. Udario vas opet samar realnosti koliko je u biti Sarajevo po svemu ispred vas.
Sto ce mi biti krivo mi smo ih nekad busili sa 6 komada
Prosle godine Maribor izbacio Craiovu
Primijetio sam da jako glupe paralele konstantno praviš. Drug to sto vi dobijete Borca a Borac npr nas, ne znaci i da ćete i vi nas dobit. Prestani s tim glupostima. Evo dobili su i Finci Alkmara pa to u snu ne znaci da su bolja ekipa i tako dalje i tako dalje. Zato fudbal i jest zanimljiv.
“Nevjerovatno je šta nam rade!!! Maksimalno poniženje!
Ako Rotaru želi nešto od ove sezone, trebao bi se pozabaviti time i dovesti ne nekog kompetentnog trenera, jer je to prevelika tvrdnja, već barem nekoga ko ima svoj mozak i ko svoje fantazije ostavlja u spavaćoj sobi. Ljudi se smiju nama i našim guzicama”
Ovo kažu njihovi.
Vi konstantno se trudite umanjiti nešto. Rumuni su za Koper izmislili fubal i mi smi ih izdominirali u svim aspektima. I to jednostavno priznajte sebi i to je to.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.