Da zaključim diskusiju provjerenim brojkama iz validnog izvora.
Porast od 3,1 % u odnosu na polugodište 2024. To ti je otp 170k BEV više u odnosu na 6 mjeseci 2024.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
VensanKasel je napisao/la: ↑25 jul 2025, 00:55U Sa sam, javi kad stignes, gdje ti odg dodjem pa da izadjemo popit pivu
Moze poslije posla da idemo negdje, taman cu do 5 zavrsiti i eto me pa da idemo u Majstor ili Vuckosoko je napisao/la: ↑25 jul 2025, 15:15VensanKasel je napisao/la: ↑25 jul 2025, 00:55U Sa sam, javi kad stignes, gdje ti odg dodjem pa da izadjemo popit pivu
4-5 august sam u Sa. Radni dani. Javicu vam kad stignem u BiH
Ne treba biti u bravi , samo pritisneš poklopac od rezervoara .filip13 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 19:23Na koji način se otvara rezervoar za gorivo u novijim Opel vozilima?
Je li ključ treba biti u bravi? neki dan sam vozio tuđu insigniju i radnik na pumpi jedva skontao kako se otvara rezervoar
dugo nisam imao vozilo pa neke stvari kod novijih modela ne znam
Vrh
ma otvorim poklopac,ali rezervoar neće nikakoVensanKasel je napisao/la: ↑25 jul 2025, 21:07Ne treba biti u bravi , samo pritisneš poklopac od rezervoara .filip13 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 19:23Na koji način se otvara rezervoar za gorivo u novijim Opel vozilima?
Je li ključ treba biti u bravi? neki dan sam vozio tuđu insigniju i radnik na pumpi jedva skontao kako se otvara rezervoar
dugo nisam imao vozilo pa neke stvari kod novijih modela ne znam
Vrh
7 godina nisam imao voziloCentre forward je napisao/la: ↑26 jul 2025, 01:06Još kaže dugo nisam im'o vozilo. Meni se nekako stvori slika Filipa u Adidas univerzal tenama Jugoplastika Split pored nekog Stojadina, i to one prve serije, sa okruglim farovima.
![]()
mislim da je samo razlika u aditivima poslije...dok sam vozio dizela sipao gdje stignem, sad kod benzinca na hifi jer imaju 100tku a blizu mikraljttbvb je napisao/la: ↑27 jul 2025, 19:24Mislim da svi dovoze gorivo sa terminala u Pločama, tako da to dodje na isto...