FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Elezi je prototip modernog veznjaka. Fizicki jak, dobar s loptom, pokretan... cudno da nije uspio u Bochumu.
A sto se raja sad crnjaci, igrali im na 30 metara 60 minuta, nisu oni nista skontali, samo smo mi pali snagom i tjt. Realno odigrali su tri takmicarske utakmice u boljem su ritmu… ali sad umanjivat potpuno razbijanje vecim dijelom utakmice i sadaku koja ih je sacuvala bukvalno ispadanja pricama da su oni bili iznenadjeni “al vicete vi kad oni se skontaju pa budu imali svoj dan…” majke mi covjek se zapita na ciji je podforum usao. 

Ima li gdje snimak utakmice da rahat pogledam..
MY TV ako imaš, možeš vratiti, kod mene poluvrijeme, vodimo 2:0
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Krste Velkoski!
-
- Kontakt:
Meni je ova Europa bonus volio bih još europskih noći na Kosevu, ali kontinuitet i sve sto ide uz njeg će nam ako Bog da donijeti titulu, pa ćemo moći pričati i o grupama.
Šteta sto se ne igra tekma sa Zrinjskim mislim da bi ih rutinirali. Te se nadam da vise neće biti odgađanja ni za kog.
U ove 3 utakmice sto slijede moramo uzet 9 bodova, sa ovakvim odnosima u savezu gubljenje 1 boda protivi nominalno slabijih ekipa nas može udaljit od titule. Ne očekujem sve pobjede ali ne smijemo gubit bodove kući pogotovo.
Šteta sto se ne igra tekma sa Zrinjskim mislim da bi ih rutinirali. Te se nadam da vise neće biti odgađanja ni za kog.
U ove 3 utakmice sto slijede moramo uzet 9 bodova, sa ovakvim odnosima u savezu gubljenje 1 boda protivi nominalno slabijih ekipa nas može udaljit od titule. Ne očekujem sve pobjede ali ne smijemo gubit bodove kući pogotovo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Pisao sam pred prvu utakmicu da su oni ekipa koja u gostima igra defanzivno, kući ofanzivno. Pogotovo u Europi su takvi, iz viđenog oni nisu toliko opasni kako su viđeni u očima naših navijača, svakako da imaju svoje prednosti, bitno je kontrolirati sredinu i ne brinem se. Oni su izuzetno opasni iz kontri, to im je glavno oružje, dođu do 16 pa bekovi gađaju napadača, nazad smo vidjeli kakvi si, ne znaju se braniti na duple, trokute itd. Čitam njihov forum i tjeraju trenera jer Mora ne koristi već pruža priliku drugom igraču. Smireno izaći i siguran sam u prolaz, svakako da će imati prednost publike ali brz gol ili čak dva završavaju ako Bog da utakmicu.jurisicduska je napisao/la: ↑25 jul 2025, 20:52Pa imaju i oni skauting, i oni će promijeniti sistem, ne pitaš se ti uvijek.PeppermintSA je napisao/la: ↑25 jul 2025, 20:50Ja bih u uzvratu izašao apsolutno isto - isti igrači, ista taktika, visok presing od prve minute i napao ih i tamo.
Mislim da je Zekic pokazao zašto je on trener a ne mi.
Kakve role za Mlinarica i Kyeremeha nevjerovatno.
I kakva smjelost izaći onako ofanzivno.
Bukvalno njihov najopasniji igrači se nisu vidjeli.
Čeka nas jako težak meč ali uz Boziju pomoć možemo proći.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Ja od sinoć ne mogu da dođem sebi, zbog svih propuštenih prilika. Bilo bi mi žao poslije onakve partije da ne prođemo rumune. Inače su to cigani koji će se služiti svi i svačim u Krajovi. Molio sam Boga da ostane 2:0, tada bi bio siguran u prolaz. Šta god da se desi moramo biti uz igrače i sš, jer se počeo raditi odličan posao.
Valjda bude u ozbiljnijoj kombinaciji za Rumuniju. Fizicki i taktici spreman.
- FKS -
-
- Kontakt:
Ma ubjedjen sam da se necemo ni tamo zatvoriti ,Zekic nikad to ne radi u Trnavi smo prvih 30 min imali 2 sanse i onda primili gol do tad bolji bili . Cvrsto u sredini a prema naprijed ima brzine i kvaliteta ,ocekivati je da mozemo zabiti gol, dva . Bit ce sigurno i niihovog pritiska i teskih momenata al treba to istrpit i vjerujem u prolaz .
Srecom, u odnosu na mec u Trnavi, ovaj put necemo imati Čelika i Bubanju na stoperu, te Mehmedovica na zadnjem veznom. Ono u Trnavi je bio najgori sastav Sarajeva, u Zekicevom mandatu.bordobijeli je napisao/la: ↑25 jul 2025, 21:58Ma ubjedjen sam da se necemo ni tamo zatvoriti ,Zekic nikad to ne radi u Trnavi smo prvih 30 min imali 2 sanse i onda primili gol do tad bolji bili . Cvrsto u sredini a prema naprijed ima brzine i kvaliteta ,ocekivati je da mozemo zabiti gol, dva . Bit ce sigurno i niihovog pritiska i teskih momenata al treba to istrpit i vjerujem u prolaz .
Ne znam kakve su bile Moraine instrukcije, ali na kraju se povukao i igrao desnog beka.
Sistem je postao jedan sa 4 defanzivca, u tom trenutku Sarajevo više nije moglo prodirati između linija.
I doveli su vrijedne igrače. Taj Đorđević je Sarajevov broj 1. On je defanzivni vezni koji postiže 10-15 golova po sezoni. Taj Elezi je bio velika nada u Budesligi. Bilo im je teže u drugom poluvremenu.
Trebali bismo igrati sa 4 defanzivca u revanšu. Idealno bi bilo da ne primimo gol. A ovdje će igrati sa dva zatvarača.
Ako su u Sarajevu igrali sa 2 koordinatora, Milnarićem i Kyremehom, jedan 19-godišnji zatvarač koji je jeo ugalj, nije samodostatan kao drugi. U Craiovi će igrati sa dva zatvarača. Promijenit će sistem, igrat će malo defanzivnije i fokusirati se na kontranapade. I imaju igrače za kontranapade, sa brzinom i brzom igrom s jednim dodirom. Biće teško ne postići gol.
U napadu, Baiaram i Assad... Ne vjerujem da mogu kvalifikovati tim, :dim:ali da ste imali Mitritu...
A Assad nije mogao da prođe pored slabog Turde, Jovan je pravio haos od Turde, nisu mogli da mu odvežu noge nakon utakmice...
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Navodno cemo se jos pojacavat do kraja roka,dolaze 4 afro i jos neki bi trebali.
Sto se tice Kovacika pregovori su bili stali zbog Coma ali sada se nastavaljaju.
Edo rekao na lajvu maloprije.
Sto se tice Kovacika pregovori su bili stali zbog Coma ali sada se nastavaljaju.
-
- Kontakt:
Apsolutno sad imamo širi i kvalitetni tim.Lucas je napisao/la: ↑25 jul 2025, 22:01Srecom, u odnosu na mec u Trnavi, ovaj put necemo imati Čelika i Bubanju na stoperu, te Mehmedovica na zadnjem veznom. Ono u Trnavi je bio najgori sastav Sarajeva, u Zekicevom mandatu.bordobijeli je napisao/la: ↑25 jul 2025, 21:58Ma ubjedjen sam da se necemo ni tamo zatvoriti ,Zekic nikad to ne radi u Trnavi smo prvih 30 min imali 2 sanse i onda primili gol do tad bolji bili . Cvrsto u sredini a prema naprijed ima brzine i kvaliteta ,ocekivati je da mozemo zabiti gol, dva . Bit ce sigurno i niihovog pritiska i teskih momenata al treba to istrpit i vjerujem u prolaz .
Kao sto sam najavljivao i prije 15 dana, 2+ igrača će najverovatnije doći.laznokrilo je napisao/la: ↑25 jul 2025, 22:03Navodno cemo se jos pojacavat do kraja roka,dolaze 4 afro i jos neki bi trebali.
Za ove Afro sto se priča, to nisu igraci za prvog tima.
-
- Kontakt:
Kakve su tvoje informacije za ovog Slovaka ?junioR je napisao/la: ↑25 jul 2025, 22:28Kao sto sam najavljivao i prije 15 dana, 2+ igrača će najverovatnije doći.laznokrilo je napisao/la: ↑25 jul 2025, 22:03Navodno cemo se jos pojacavat do kraja roka,dolaze 4 afro i jos neki bi trebali.
Daj jos tog materijala hehH8Z7 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 22:02Ne znam kakve su bile Moraine instrukcije, ali na kraju se povukao i igrao desnog beka.
Sistem je postao jedan sa 4 defanzivca, u tom trenutku Sarajevo više nije moglo prodirati između linija.
I doveli su vrijedne igrače. Taj Đorđević je Sarajevov broj 1. On je defanzivni vezni koji postiže 10-15 golova po sezoni. Taj Elezi je bio velika nada u Budesligi. Bilo im je teže u drugom poluvremenu.
Trebali bismo igrati sa 4 defanzivca u revanšu. Idealno bi bilo da ne primimo gol. A ovdje će igrati sa dva zatvarača.
Ako su u Sarajevu igrali sa 2 koordinatora, Milnarićem i Kyremehom, jedan 19-godišnji zatvarač koji je jeo ugalj, nije samodostatan kao drugi. U Craiovi će igrati sa dva zatvarača. Promijenit će sistem, igrat će malo defanzivnije i fokusirati se na kontranapade. I imaju igrače za kontranapade, sa brzinom i brzom igrom s jednim dodirom. Biće teško ne postići gol.
U napadu, Baiaram i Assad... Ne vjerujem da mogu kvalifikovati tim, :dim:ali da ste imali Mitritu...
A Assad nije mogao da prođe pored slabog Turde, Jovan je pravio haos od Turde, nisu mogli da mu odvežu noge nakon utakmice...
Samo Sarajevo
Ista je situacija kao i prije 4,5 dana. Sa njim se sve usmeno dogovorilo . Como zateže i pravi probleme oko otkupa ugovora. Zbog toga nije dobro sto neke informacije izađu u javnost i objave gotovo svi portali, diže se cijena igračima i prave problemi oko transfera...johntravolta123 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 22:30Kakve su tvoje informacije za ovog Slovaka ?junioR je napisao/la: ↑25 jul 2025, 22:28Kao sto sam najavljivao i prije 15 dana, 2+ igrača će najverovatnije doći.laznokrilo je napisao/la: ↑25 jul 2025, 22:03Navodno cemo se jos pojacavat do kraja roka,dolaze 4 afro i jos neki bi trebali.
-
- Kontakt:
Hvala brate za infojunioR je napisao/la: ↑25 jul 2025, 22:41Ista je situacija kao i prije 4,5 dana. Sa njim se sve usmeno dogovorilo . Como zateže i pravi probleme oko otkupa ugovora. Zbog toga nije dobro sto neke informacije izađu u javnost i objave gotovo svi portali, diže se cijena igračima i prave problemi oko transfera...
Trenutno korisnika/ca: 061657451, boki86, Dave, Haksss, hazarder, Jadnimi, johntravolta123, Konzerva, MSOZ101, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, r3m1, Sinfoc1986, Vaya i 128 gostiju.