FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 194

mercurial
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mercurial » 25 jul 2025, 21:01

Elezi je prototip modernog veznjaka. Fizicki jak, dobar s loptom, pokretan... cudno da nije uspio u Bochumu.

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 25 jul 2025, 21:11

A sto se raja sad crnjaci, igrali im na 30 metara 60 minuta, nisu oni nista skontali, samo smo mi pali snagom i tjt. Realno odigrali su tri takmicarske utakmice u boljem su ritmu… ali sad umanjivat potpuno razbijanje vecim dijelom utakmice i sadaku koja ih je sacuvala bukvalno ispadanja pricama da su oni bili iznenadjeni “al vicete vi kad oni se skontaju pa budu imali svoj dan…” majke mi covjek se zapita na ciji je podforum usao. 😂😂😂

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 jul 2025, 21:32

Ima li gdje snimak utakmice da rahat pogledam..

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 25 jul 2025, 21:35

amypitar je napisao/la:
25 jul 2025, 21:32
MY TV ako imaš, možeš vratiti, kod mene poluvrijeme, vodimo 2:0
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 25 jul 2025, 21:36

Krste Velkoski!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 25 jul 2025, 21:39

AVNOJ je napisao/la:
25 jul 2025, 21:35
amypitar je napisao/la:
25 jul 2025, 21:32
MY TV ako imaš, možeš vratiti, kod mene poluvrijeme, vodimo 2:0
Ugasi, neka ostane tako. :salut:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 jul 2025, 21:39

Meni je ova Europa bonus volio bih još europskih noći na Kosevu, ali kontinuitet i sve sto ide uz njeg će nam ako Bog da donijeti titulu, pa ćemo moći pričati i o grupama.

Šteta sto se ne igra tekma sa Zrinjskim mislim da bi ih rutinirali. Te se nadam da vise neće biti odgađanja ni za kog.

U ove 3 utakmice sto slijede moramo uzet 9 bodova, sa ovakvim odnosima u savezu gubljenje 1 boda protivi nominalno slabijih ekipa nas može udaljit od titule. Ne očekujem sve pobjede ali ne smijemo gubit bodove kući pogotovo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 25 jul 2025, 21:46

jurisicduska je napisao/la:
25 jul 2025, 20:52
PeppermintSA je napisao/la:
25 jul 2025, 20:50
Ja bih u uzvratu izašao apsolutno isto - isti igrači, ista taktika, visok presing od prve minute i napao ih i tamo.
Pa imaju i oni skauting, i oni će promijeniti sistem, ne pitaš se ti uvijek.

Mislim da je Zekic pokazao zašto je on trener a ne mi.
Kakve role za Mlinarica i Kyeremeha nevjerovatno.
I kakva smjelost izaći onako ofanzivno.

Bukvalno njihov najopasniji igrači se nisu vidjeli.
Čeka nas jako težak meč ali uz Boziju pomoć možemo proći.
Pisao sam pred prvu utakmicu da su oni ekipa koja u gostima igra defanzivno, kući ofanzivno. Pogotovo u Europi su takvi, iz viđenog oni nisu toliko opasni kako su viđeni u očima naših navijača, svakako da imaju svoje prednosti, bitno je kontrolirati sredinu i ne brinem se. Oni su izuzetno opasni iz kontri, to im je glavno oružje, dođu do 16 pa bekovi gađaju napadača, nazad smo vidjeli kakvi si, ne znaju se braniti na duple, trokute itd. Čitam njihov forum i tjeraju trenera jer Mora ne koristi već pruža priliku drugom igraču. Smireno izaći i siguran sam u prolaz, svakako da će imati prednost publike ali brz gol ili čak dva završavaju ako Bog da utakmicu.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 25 jul 2025, 21:50

Ja od sinoć ne mogu da dođem sebi, zbog svih propuštenih prilika. Bilo bi mi žao poslije onakve partije da ne prođemo rumune. Inače su to cigani koji će se služiti svi i svačim u Krajovi. Molio sam Boga da ostane 2:0, tada bi bio siguran u prolaz. Šta god da se desi moramo biti uz igrače i sš, jer se počeo raditi odličan posao.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 25 jul 2025, 21:57

mercurial je napisao/la:
25 jul 2025, 21:01
Elezi je prototip modernog veznjaka. Fizicki jak, dobar s loptom, pokretan... cudno da nije uspio u Bochumu.
Valjda bude u ozbiljnijoj kombinaciji za Rumuniju. Fizicki i taktici spreman.
- FKS -

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 jul 2025, 21:58

Ma ubjedjen sam da se necemo ni tamo zatvoriti ,Zekic nikad to ne radi u Trnavi smo prvih 30 min imali 2 sanse i onda primili gol do tad bolji bili . Cvrsto u sredini a prema naprijed ima brzine i kvaliteta ,ocekivati je da mozemo zabiti gol, dva . Bit ce sigurno i niihovog pritiska i teskih momenata al treba to istrpit i vjerujem u prolaz .

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 25 jul 2025, 22:01

bordobijeli je napisao/la:
25 jul 2025, 21:58
Ma ubjedjen sam da se necemo ni tamo zatvoriti ,Zekic nikad to ne radi u Trnavi smo prvih 30 min imali 2 sanse i onda primili gol do tad bolji bili . Cvrsto u sredini a prema naprijed ima brzine i kvaliteta ,ocekivati je da mozemo zabiti gol, dva . Bit ce sigurno i niihovog pritiska i teskih momenata al treba to istrpit i vjerujem u prolaz .
Srecom, u odnosu na mec u Trnavi, ovaj put necemo imati Čelika i Bubanju na stoperu, te Mehmedovica na zadnjem veznom. Ono u Trnavi je bio najgori sastav Sarajeva, u Zekicevom mandatu.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 25 jul 2025, 22:02

Ne znam kakve su bile Moraine instrukcije, ali na kraju se povukao i igrao desnog beka.
Sistem je postao jedan sa 4 defanzivca, u tom trenutku Sarajevo više nije moglo prodirati između linija.

I doveli su vrijedne igrače. Taj Đorđević je Sarajevov broj 1. On je defanzivni vezni koji postiže 10-15 golova po sezoni. Taj Elezi je bio velika nada u Budesligi. Bilo im je teže u drugom poluvremenu.

Trebali bismo igrati sa 4 defanzivca u revanšu. Idealno bi bilo da ne primimo gol. A ovdje će igrati sa dva zatvarača.

Ako su u Sarajevu igrali sa 2 koordinatora, Milnarićem i Kyremehom, jedan 19-godišnji zatvarač koji je jeo ugalj, nije samodostatan kao drugi. U Craiovi će igrati sa dva zatvarača. Promijenit će sistem, igrat će malo defanzivnije i fokusirati se na kontranapade. I imaju igrače za kontranapade, sa brzinom i brzom igrom s jednim dodirom. Biće teško ne postići gol.

U napadu, Baiaram i Assad... Ne vjerujem da mogu kvalifikovati tim, :dim:ali da ste imali Mitritu...

A Assad nije mogao da prođe pored slabog Turde, Jovan je pravio haos od Turde, nisu mogli da mu odvežu noge nakon utakmice...
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

laznokrilo
Kontakt:

Post Postao/la laznokrilo » 25 jul 2025, 22:03

Navodno cemo se jos pojacavat do kraja roka,dolaze 4 afro i jos neki bi trebali.
Sto se tice Kovacika pregovori su bili stali zbog Coma ali sada se nastavaljaju.
Edo rekao na lajvu maloprije.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 jul 2025, 22:14

Lucas je napisao/la:
25 jul 2025, 22:01
bordobijeli je napisao/la:
25 jul 2025, 21:58
Srecom, u odnosu na mec u Trnavi, ovaj put necemo imati Čelika i Bubanju na stoperu, te Mehmedovica na zadnjem veznom. Ono u Trnavi je bio najgori sastav Sarajeva, u Zekicevom mandatu.
Apsolutno sad imamo širi i kvalitetni tim.

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 25 jul 2025, 22:28

laznokrilo je napisao/la:
25 jul 2025, 22:03
Navodno cemo se jos pojacavat do kraja roka,dolaze 4 afro i jos neki bi trebali.
Sto se tice Kovacika pregovori su bili stali zbog Coma ali sada se nastavaljaju.
Kao sto sam najavljivao i prije 15 dana, 2+ igrača će najverovatnije doći.
Za ove Afro sto se priča, to nisu igraci za prvog tima.

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 25 jul 2025, 22:30

junioR je napisao/la:
25 jul 2025, 22:28
Kakve su tvoje informacije za ovog Slovaka ?

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 25 jul 2025, 22:40

H8Z7 je napisao/la:
25 jul 2025, 22:02
Ne znam kakve su bile Moraine instrukcije, ali na kraju se povukao i igrao desnog beka.
Sistem je postao jedan sa 4 defanzivca, u tom trenutku Sarajevo više nije moglo prodirati između linija.

I doveli su vrijedne igrače. Taj Đorđević je Sarajevov broj 1. On je defanzivni vezni koji postiže 10-15 golova po sezoni. Taj Elezi je bio velika nada u Budesligi. Bilo im je teže u drugom poluvremenu.

Trebali bismo igrati sa 4 defanzivca u revanšu. Idealno bi bilo da ne primimo gol. A ovdje će igrati sa dva zatvarača.

Ako su u Sarajevu igrali sa 2 koordinatora, Milnarićem i Kyremehom, jedan 19-godišnji zatvarač koji je jeo ugalj, nije samodostatan kao drugi. U Craiovi će igrati sa dva zatvarača. Promijenit će sistem, igrat će malo defanzivnije i fokusirati se na kontranapade. I imaju igrače za kontranapade, sa brzinom i brzom igrom s jednim dodirom. Biće teško ne postići gol.

U napadu, Baiaram i Assad... Ne vjerujem da mogu kvalifikovati tim, :dim:ali da ste imali Mitritu...

A Assad nije mogao da prođe pored slabog Turde, Jovan je pravio haos od Turde, nisu mogli da mu odvežu noge nakon utakmice...
Daj jos tog materijala heh
Samo Sarajevo

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 25 jul 2025, 22:41

johntravolta123 je napisao/la:
25 jul 2025, 22:30
junioR je napisao/la:
Ista je situacija kao i prije 4,5 dana. Sa njim se sve usmeno dogovorilo . Como zateže i pravi probleme oko otkupa ugovora. Zbog toga nije dobro sto neke informacije izađu u javnost i objave gotovo svi portali, diže se cijena igračima i prave problemi oko transfera...

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 25 jul 2025, 22:51

junioR je napisao/la:
25 jul 2025, 22:41
johntravolta123 je napisao/la:
25 jul 2025, 22:30
junioR je napisao/la:

Ista je situacija kao i prije 4,5 dana. Sa njim se sve usmeno dogovorilo . Como zateže i pravi probleme oko otkupa ugovora. Zbog toga nije dobro sto neke informacije izađu u javnost i objave gotovo svi portali, diže se cijena igračima i prave problemi oko transfera...
Hvala brate za info 👍

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”