FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
90
45%
Prolazak u Play off
49
24%
Grupnu fazu
62
31%

Ukupno glasova: 201

mercurial
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mercurial » 25 jul 2025, 18:36

riki46 je napisao/la:
25 jul 2025, 18:14
Aduka87 je napisao/la:
25 jul 2025, 17:59
riki46 je napisao/la:
25 jul 2025, 17:57

On bukvalno zrači iskustvom, toliko je lagan da je to nerealno.
Ovo je njemu bio ogledni cas svgm, cijelu utakmicu je mahao rukama nasim igracima jos onako povrijeden htio nastavit igrati, svaka mu cast.
Ma milina ga gledati. Duplo sigurnije odbrana izgleda sa njim i još kad se Gojković vrati beton ćemo bit.

EDIT:kaže Edo Isanović da dolaze još 4 afrikanca
Treba ih dovoditi sa 16 god pa im davati drzavljanstva da i reprezentacija hajruje. Da i mi dobijemo svog Eduarda.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 25 jul 2025, 18:45

mercurial je napisao/la:
25 jul 2025, 18:34
Gledam sinoc kod gostiju onog Palestinca Al Mlohavi ili tako nesto. Platili su ga navodno 1m eura a on se ne moze s loptom sastaviti. Mislim da su ga i zamijenili kasnije.
Procitao ih Zekic kao djecu
Ima dobru kretnju Palestinac ali nije mogao meda, cim krene iza ledja Turdi pridje mu Jovic i uduplaju ga on ne zna sta ce
Desno krilo im je opasno bas, prebrz je za Jovica i mislim da se Jovic dobro prepao.
Jovic je najlosiji bio od nasih a najopasnijeg tog crnca je zatvorio da nije pogledao na gol kako treba, znaci na kakvom smo nivou odigrali utakmicu sinoc. Svaka cast svima

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 25 jul 2025, 18:50

bvsic je napisao/la:
25 jul 2025, 18:45
mercurial je napisao/la:
Gledam sinoc kod gostiju onog Palestinca Al Mlohavi ili tako nesto. Platili su ga navodno 1m eura a on se ne moze s loptom sastaviti. Mislim da su ga i zamijenili kasnije.
Ima dobru kretnju Palestinac ali nije mogao meda, cim krene iza ledja Turdi pridje mu Jovic i uduplaju ga on ne zna sta ce
Desno krilo im je opasno bas, prebrz je za Jovica i mislim da se Jovic dobro prepao.
Jovic je najlosiji bio od nasih a najopasnijeg tog crnca je zatvorio da nije pogledao na gol kako treba, znaci na kakvom smo nivou odigrali utakmicu sinoc. Svaka cast svima
Palestinac je baš dobar napadač al' nije tip da se vraća po loptu i da sebi stvara šansu presingom. Ja ti garantujem da su mu uspjeli stvorit priliku da bi zabio.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 25 jul 2025, 18:55

hazarder je napisao/la:
25 jul 2025, 18:50
bvsic je napisao/la:
25 jul 2025, 18:45
mercurial je napisao/la:
Palestinac je baš dobar napadač al' nije tip da se vraća po loptu i da sebi stvara šansu presingom. Ja ti garantujem da su mu uspjeli stvorit priliku da bi zabio.
Sigurno, vidi se da zna po kretnji ali su ga zatvorili perfektno. Bas sam pratio par puta kako pobjegne Turdi iza ledja, samo da su loptu poslali u kazneni zabio bi ga.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 25 jul 2025, 19:06

luckystrike je napisao/la:
25 jul 2025, 17:19
Selam alejk mumini!

Da nisam morao na džumu, ustao bih u nedjelju :)

Vidim Jatta se forsira, i treba, ali što je mene Ristovski fascinirao malo je reći.

Svi su bili čista 10-ka, jedino mi je Jović za jedne osmice :)

Da što više ovakvih utakmica doživimo u zdravlju i veselju, akoBogda!
Alejkumuselam!

Morgen19
Kontakt:

Post Postao/la Morgen19 » 25 jul 2025, 19:20

.
Zadnja izmjena: Morgen19, dana/u 25 jul 2025, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 25 jul 2025, 19:26

mercurial je napisao/la:
Nemoj da prozivamo bilo koga, da nas ne "osakati" u revansu..nedaj Boze :mrgreen:
- FKS -

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 25 jul 2025, 19:28

Ja bi u Krajovi Mlinarića na špica a Elezija na njegovo mjesto, Renan klupa.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 25 jul 2025, 19:34

goGlobal je napisao/la:
25 jul 2025, 17:27
Pozdrav bordo braci,

prvi mi je post na forumu iako godinama forum citam, posebice nase teme. I aktuelnosti iz PL.
Prikljucio sam se, cisto iz razloga da i ja neka svoja vidjenja ubuduce iznesem obzirom da evo skoro trecu deceniju sam uz FKS kuci i na strani.

Odigrali smo vrhunski utakmicu protiv Craiovije i realno su nas podcijenili, na zavidnom nivou smo kao ekipa odigrali, svi izuzev Rene po mom misljenju, ne znam sto ali tesko da ce on guzove u skorije vrijeme podici, nadam se da grijesim. Da se osvrnem na Jattu, Jatta je profil igraca koji je ocigledno zalutao u FKS i nasu ligu, nisam odavno vidio ovakvog mladog momka a da ima onakvu preglednost na terenu i da je jednostavno prisutan svugdje po terenu. Za Keru nemam sta napisati, sve je receno i napisano, momka smo sprdali kad je dosao a u sta je izrastao je za samu pohvalu. U skorije vrijeme ce se jagmiti klubovi za njega i Jattu. Svi su super odigrali, sustinski je Zekic ekipu poslozio kako treba i to su momci prenijeli na teren, svaka cast!
Zao mi je sto Manuel ne uvuce onaj pokusaj pod precku, iako sam je vidio u golu, to bi tek drugi tok utakmice prouzrokovalo u uzvratu, od njeg ocekujem jako mnogo kod nas, neka upola precizan bude kao kod Veleza bice vrh, obzirom da imamo sad posirok roster, a Mlinaric je ozbiljan i predan momak u radu kako sam spoznao.
Iako sam ambiciozno ocekivao pobjedu od 3:1, (mada je i ovo ok, obzirom sta smo sve pokazali) zadovoljan sam vidjenim.
U uzvratnoj sam uvjeren da cemo odigrat remi 1:1 ili cak pobijediti 0:2 u najboljem slucaju. Sto nije neizvodljivo i samim tim proci u trece predkolo.

Ps: pjesma 'kad sa sjevera pjesmu cujes ti...' je hajc samo takav i bezbroj puta intepretacijom i vodjenjem iste smo zabijali golove, zato je treba zalomit svaku tekmu kao da je posljedna.
Ocigledno dopire do igraca!

Samo sam zelio da se tuspasim.
Ja koliko znam mi nemamo ni jednog Manuela u ekipi, da nisi mislio na nekog Rumuna ili Mihaela Mlinarica...

gh0stHZ
Kontakt:

Post Postao/la gh0stHZ » 25 jul 2025, 19:39

ŠTA_JE je napisao/la:
25 jul 2025, 14:48
MaroonBjelave je napisao/la:
25 jul 2025, 14:21
mma_hz je napisao/la:
25 jul 2025, 14:13
Al najjaci mi je Nodi sa izjavom,”Maribor izbacio Krajovu,a Koper i Maribor u bod”.
Ljubi te brat, nemoj o tome. Ionako su jučer "bisere" s ove teme kačili na PL BIH aktuelno.
Recite budali da je Kopar izbacio željkana a Vikingur silovao Koper 7:0 pa nek izvuce zaključak ili ako je vlah nek izvuce poučak.
Ma i mi smo sa njima u bod bili, ali znaju i oni sami koja je razlika kad porediš nas i njih. ;)
“Teško je biti ikad sretan na klupi Sarajeva. Kad pobijediš, ne osjetiš preveliko olakšanje nego iščekuješ sljedeće dvoboje.” ZZ

goGlobal
Kontakt:

Post Postao/la goGlobal » 25 jul 2025, 20:02

Vanja8 je napisao/la:
25 jul 2025, 19:34
goGlobal je napisao/la:
25 jul 2025, 17:27
Pozdrav bordo braci,

prvi mi je post na forumu iako godinama forum citam, posebice nase teme. I aktuelnosti iz PL.
Prikljucio sam se, cisto iz razloga da i ja neka svoja vidjenja ubuduce iznesem obzirom da evo skoro trecu deceniju sam uz FKS kuci i na strani.

Odigrali smo vrhunski utakmicu protiv Craiovije i realno su nas podcijenili, na zavidnom nivou smo kao ekipa odigrali, svi izuzev Rene po mom misljenju, ne znam sto ali tesko da ce on guzove u skorije vrijeme podici, nadam se da grijesim. Da se osvrnem na Jattu, Jatta je profil igraca koji je ocigledno zalutao u FKS i nasu ligu, nisam odavno vidio ovakvog mladog momka a da ima onakvu preglednost na terenu i da je jednostavno prisutan svugdje po terenu. Za Keru nemam sta napisati, sve je receno i napisano, momka smo sprdali kad je dosao a u sta je izrastao je za samu pohvalu. U skorije vrijeme ce se jagmiti klubovi za njega i Jattu. Svi su super odigrali, sustinski je Zekic ekipu poslozio kako treba i to su momci prenijeli na teren, svaka cast!
Zao mi je sto Manuel ne uvuce onaj pokusaj pod precku, iako sam je vidio u golu, to bi tek drugi tok utakmice prouzrokovalo u uzvratu, od njeg ocekujem jako mnogo kod nas, neka upola precizan bude kao kod Veleza bice vrh, obzirom da imamo sad posirok roster, a Mlinaric je ozbiljan i predan momak u radu kako sam spoznao.
Iako sam ambiciozno ocekivao pobjedu od 3:1, (mada je i ovo ok, obzirom sta smo sve pokazali) zadovoljan sam vidjenim.
U uzvratnoj sam uvjeren da cemo odigrat remi 1:1 ili cak pobijediti 0:2 u najboljem slucaju. Sto nije neizvodljivo i samim tim proci u trece predkolo.

Ps: pjesma 'kad sa sjevera pjesmu cujes ti...' je hajc samo takav i bezbroj puta intepretacijom i vodjenjem iste smo zabijali golove, zato je treba zalomit svaku tekmu kao da je posljedna.
Ocigledno dopire do igraca!

Samo sam zelio da se tuspasim.
Ja koliko znam mi nemamo ni jednog Manuela u ekipi, da nisi mislio na nekog Rumuna ili Mihaela Mlinarica...
Tako je Vanja, preimenovao sam Mlinarica. Uglavnom se skontali na koga mislim. Manuel je zvjerka.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 25 jul 2025, 20:20

Ja jos nisam gledao onaj njihov gol na netu, je-bat mu mater onakve samo mi primamo.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 25 jul 2025, 20:22

fks74 je napisao/la:
25 jul 2025, 19:28
Brte Elezi je izginuo i onih 15ak minuta
Bas je ogromna razlika igraca koji su prosli pripreme i ovih sto nisu.

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 25 jul 2025, 20:24

Ovi sto pricaju o losoj spremi, veze nemaju.
Mi smo do njihovog gola ih ubili.

Gol je na nas mislim nikad teze psihicki uticao, gdje smo glavom pali i strah usao.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 25 jul 2025, 20:41

Pena je napisao/la:
25 jul 2025, 20:22
fks74 je napisao/la:
25 jul 2025, 19:28
Brte Elezi je izginuo i onih 15ak minuta
Bas je ogromna razlika igraca koji su prosli pripreme i ovih sto nisu.
Čovjek može napraviti dar- mar.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 jul 2025, 20:47

HyperOS je napisao/la:
25 jul 2025, 20:24
Ovi sto pricaju o losoj spremi, veze nemaju.
Mi smo do njihovog gola ih ubili.

Gol je na nas mislim nikad teze psihicki uticao, gdje smo glavom pali i strah usao.
Kakva losa sprema bili smo agresivni ko divlje zvijeri ,pad je dosao vise zbog psihe trebao si voditi 3/4:0 a ono 2:1, nas spustilo njih podigao taj gol. Uglavnom bili smo odlicni i nosimo gol prednosti a imamo sigurno snage i znanja da i tamo zabijemo neki gol .

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 25 jul 2025, 20:50

Ja bih u uzvratu izašao apsolutno isto - isti igrači, ista taktika, visok presing od prve minute i napao ih i tamo.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 25 jul 2025, 20:51

Kol'ko se samo Bubanja spominjao uoči utakmice, a nakon iste niko ni mukaet.

#Vladaneoprosti

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 jul 2025, 20:52

PeppermintSA je napisao/la:
25 jul 2025, 20:50
Ja bih u uzvratu izašao apsolutno isto - isti igrači, ista taktika, visok presing od prve minute i napao ih i tamo.
Pa imaju i oni skauting, i oni će promijeniti sistem, ne pitaš se ti uvijek.

Mislim da je Zekic pokazao zašto je on trener a ne mi.
Kakve role za Mlinarica i Kyeremeha nevjerovatno.
I kakva smjelost izaći onako ofanzivno.

Bukvalno njihov najopasniji igrači se nisu vidjeli.
Čeka nas jako težak meč ali uz Boziju pomoć možemo proći.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 25 jul 2025, 20:57

Realno, navijački, i ja bi ih napao i išao na taj gol koji nam je haman pa prolaz dalje. Bunker će nam opteretiti neuigranu odbranu koja je sinoć pukla tri puta i haman da primimo tri gola zbog toga.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.