Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
1. Napoli
2. Como

2. Como

Pomislim na Juventus, teško mi
Pomislim na Milan, još mi teže, trebaju Alegrija trpit i 30% posjeda lopte na San Siru protiv Cremonesea
Pomislim na Milan, još mi teže, trebaju Alegrija trpit i 30% posjeda lopte na San Siru protiv Cremonesea
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- Beduin
- Kontakt:
Na kraju se opet gleda samo rezultat.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- JayCatwright
- Kontakt:
gledaj ti milijardi potrošenih, a sve se ne troše šoldi u Seriji A, kako to vole reći forumaši na ovoj temi
Pa kad vidiš da je čovjek tolike godine vodio klubove jedino u Italiji nije to ništa čudno.
Al generalno poprilično glup podatak koji ništa ne govori. Nema nigdje podatak koliko bilo ko od njih uopšte radi trenerski posao, nigdje podatak kolika je vrijednost prodatih igrača u tom periodu...
Il Club più titolato al mondo!
Nemoguće mi zvuči da je Allegri više trošio od Ancelottija koji ima najduži staž a osim toga je godinama vodio velikog potrošača Real i ostale velike klubove Bayern, Chelsea, PSG, Milan...muxa je napisao/la: ↑30 jul 2025, 14:28Pa kad vidiš da je čovjek tolike godine vodio klubove jedino u Italiji nije to ništa čudno.
Al generalno poprilično glup podatak koji ništa ne govori. Nema nigdje podatak koliko bilo ko od njih uopšte radi trenerski posao, nigdje podatak kolika je vrijednost prodatih igrača u tom periodu...
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.