Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
1. Napoli
2. Como

2. Como

Pomislim na Juventus, teško mi
Pomislim na Milan, još mi teže, trebaju Alegrija trpit i 30% posjeda lopte na San Siru protiv Cremonesea
Pomislim na Milan, još mi teže, trebaju Alegrija trpit i 30% posjeda lopte na San Siru protiv Cremonesea
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- Beduin
- Kontakt:
Na kraju se opet gleda samo rezultat.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- JayCatwright
- Kontakt:
gledaj ti milijardi potrošenih, a sve se ne troše šoldi u Seriji A, kako to vole reći forumaši na ovoj temi
Pa kad vidiš da je čovjek tolike godine vodio klubove jedino u Italiji nije to ništa čudno.
Al generalno poprilično glup podatak koji ništa ne govori. Nema nigdje podatak koliko bilo ko od njih uopšte radi trenerski posao, nigdje podatak kolika je vrijednost prodatih igrača u tom periodu...
Il Club più titolato al mondo!
Nemoguće mi zvuči da je Allegri više trošio od Ancelottija koji ima najduži staž a osim toga je godinama vodio velikog potrošača Real i ostale velike klubove Bayern, Chelsea, PSG, Milan...muxa je napisao/la: ↑30 jul 2025, 14:28Pa kad vidiš da je čovjek tolike godine vodio klubove jedino u Italiji nije to ništa čudno.
Al generalno poprilično glup podatak koji ništa ne govori. Nema nigdje podatak koliko bilo ko od njih uopšte radi trenerski posao, nigdje podatak kolika je vrijednost prodatih igrača u tom periodu...
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ovo je podatak za zadnjih 10 godina, tj od sezone 2015/16.Biscione je napisao/la: ↑30 jul 2025, 17:41Nemoguće mi zvuči da je Allegri više trošio od Ancelottija koji ima najduži staž a osim toga je godinama vodio velikog potrošača Real i ostale velike klubove Bayern, Chelsea, PSG, Milan...muxa je napisao/la: ↑30 jul 2025, 14:28Pa kad vidiš da je čovjek tolike godine vodio klubove jedino u Italiji nije to ništa čudno.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Samo da napisem da ce Roma biti ove sezone pozitivno iznenadjene u ligi. Ocekujem ih u top4 svakako.
Imaju top trenera i po meni su odradili za sada jako dobar prelazni rok
Imaju top trenera i po meni su odradili za sada jako dobar prelazni rok
Pogledajmo Milana ili Juve lani, pa vidimo koliko znači trener. Chivu je početnik, teško da će Inter dobro proć sa takvim, onako iz prve se prisjetim Pirlo, Pippo, Seedorf, Gattuso kao neki bivši asovi bez trenerskog staža koji se i nisu baš proslavili nakon 15ak utakmica na klupi.Biscione je napisao/la: ↑13 jul 2025, 21:56Slažem se da imamo najjaču ekipu (iako ne toliko koliko ih je Inzaghi činio boljim nego što stvarno jesu, osim ako ne misliš da su Mhitarjan i Acerbi ponajbolji igrači lige na svojim pozicijama a tako su izgledali kod njega) ali trener je najvažniji a naš trener početnik sa samo 17 utakmica iskustva u seniorskom fudbalu i ako Inter nekim čudom osvoji Chivu će iz vedra neba izronit kao najperspektivniji trener na svijetu, Real će ga naredne godine angažovat da zamijenit XabiaBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 21:03Gori ste od vlaha, najjaču ekipu imate ubjedljivo i dalje.
Fino teren praviš za kosovsku mitomaniju kada osvojite pričaćete osvojili smo uprkos aždahama, nemani koje su nas napadale mi smo izronili kao pobjednici![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.