Neozbiljne službe kod nas. Uvijek nešto zatežu.Vanja8 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 20:10A sto nisu ?jurisicduska je napisao/la: ↑25 jul 2025, 20:03Opet glume ozbiljan klub i opet im igrači nisu registrovani za početak lige. - definicija precjenjivanja samog sebe.
I sad ćete reci joj ovo joj ono, pravo je neozbiljno da ne registrujete igrače, svi ostali klubovi su registrovali sve igrače.
Pa nije ih i sad valjda porezna pritisla ?
bivsi RA, ne znam kako se sad zovu
Čabraja, šta se čeka?
Baš respect, predobro.
Ko vas onda ubi od kur.ca gdje god se sretnemo?
Ne znam, ne bijem se po haustorima i po ulici, imam pametnijeg posla u zivotu. Znam samo da RA ne postojiMostarReds22 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 01:21Ko vas onda ubi od kur.ca gdje god se sretnemo?
Ne znam evo onda, golemo se uspijete udesiti onako sami od sebe. I ja bih pametnija posla gledao da mi grupa gdje god krene fasuje. Drzi se pranja guzova po svabiji, okani se pisanja necega oko cega pojma nemas po forumu.tutankamon1905 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 01:47Ne znam, ne bijem se po haustorima i po ulici, imam pametnijeg posla u zivotu. Znam samo da RA ne postoji
Postoje ozbiljna saznanja da su UM napali šibenčane.
UM su čisto navijački ugašeni poslje utakmice 08.04.2024 i popišani pred trideseti rođendan. Postoje sada kao lopovi putari ali teško da oni nekoga mogu napasti osim možda udruženja dijabetičara ili neki šahovski klub