Dobro nam došla nazad najluđa ligo.

Ma bjezi ba Rishovski, kakvih 15 milja, pa covjece za bracu Alibasic , kazu dobili milionsku nadoknadu za treniranje...rishovski je napisao/la: ↑25 jul 2025, 17:3215.000 marakasvrakino1921 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 17:16@Avanti BL
Imali Željo šta od transfera Envera u Tursku
Ako znaš može u pp
Direktorcic je napisao/la: ↑26 jul 2025, 07:57
Otet transparent
Ko si ti sad? Koji su ti profil banali?MostarReds22 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 01:53Ne znam evo onda, golemo se uspijete udesiti onako sami od sebe. I ja bih pametnija posla gledao da mi grupa gdje god krene fasuje. Drzi se pranja guzova po svabiji, okani se pisanja necega oko cega pojma nemas po forumu.tutankamon1905 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 01:47Ne znam, ne bijem se po haustorima i po ulici, imam pametnijeg posla u zivotu. Znam samo da RA ne postoji
Klasičan primjer bolesnika.
Nije bio ni rođen kad je nastala slika.
Mozda i jesu,vidis da samo iz Nizozemske kupujuVanja8 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 10:11Ma bjezi ba Rishovski, kakvih 15 milja, pa covjece za bracu Alibasic , kazu dobili milionsku nadoknadu za treniranje...rishovski je napisao/la: ↑25 jul 2025, 17:3215.000 marakasvrakino1921 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 17:16@Avanti BL
Imali Željo šta od transfera Envera u Tursku
Ako znaš može u pp
Jes dino merlin,a bina mu na splitskoj riviHrammm1921 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 12:05
momEK ovo je Dino Merlin, smirite se
Nismo upratili jesi li bio u Koperu, nisi nam postavio sliku neku isto da nisi ni bioHrammm1921 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 12:05
momEK ovo je Dino Merlin, smirite se
Sta mu se desilo?
Pa to zna svako ko iole prati ligu. Zna se kakvo ce sudjenje imati i normalno da su prvi favoriti za titulu.bhfanatic14 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 13:58Borac prema glavnom sponzoru lige Wwin favorit za titulu kvota 1.8 ...vrlo interesantno, nakon onakog ispadanja od andore i nakon prodaje pola ekipe. Znaci sve se vec zna, ako wwin nije upucen ko ce drugi, jos jedna kriminalna sezona najgore lige evrope. Jedina liga koja je sklonila svoje ime premijer liga i drugi poneki nose kladionice u imenu ali su ostavili svoje ime kao superliga, hnl.. wwin premijer liga je ime normalno ! Ali kriminalci nista svoje ne cuvaju niti postuju..sve najgore uskoro da dozivite vam zelim Nsbih. Jeli vec danas pocinju namjestene utakmice ili se saceka par kola ?!
Ajd ti nama sada fino reci kako pola ekipe i koji subto tacno igraci otisli, do sada? Posto ja bas nisam siguran da su Mejers, Kulasin i Nikolov pola ekipe.bhfanatic14 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 13:58Borac prema glavnom sponzoru lige Wwin favorit za titulu kvota 1.8 ...vrlo interesantno, nakon onakog ispadanja od andore i nakon prodaje pola ekipe. Znaci sve se vec zna, ako wwin nije upucen ko ce drugi, jos jedna kriminalna sezona najgore lige evrope. Jedina liga koja je sklonila svoje ime premijer liga i drugi poneki nose kladionice u imenu ali su ostavili svoje ime kao superliga, hnl.. wwin premijer liga je ime normalno ! Ali kriminalci nista svoje ne cuvaju niti postuju..sve najgore uskoro da dozivite vam zelim Nsbih. Jeli vec danas pocinju namjestene utakmice ili se saceka par kola ?!