E prekidam post.
hebem li ti majku mrtvu.
Iskopam ti bakine kosti i popisam joj se u ocnu duplju
Jaka
E prekidam post.
ja bih se stvarno stidio to pisati, shvatas li koja je sramota sto to spominjes uopstePredatod je napisao/la: ↑26 jul 2025, 23:28Znaci ima nas i po zapadu i po sjeveruErosViverosViv je napisao/la: ↑26 jul 2025, 23:26Ne znam, ja sam dosao ispostovati grupu i derati grlo. Zasto i je li neko bio od manijaka, trebate se prvenstveno vi zapitati. Znam da ih je par sa juga bilo na zapadu desno, dosli da gledaju evropsko Sarajevo. Moze li ta famozna slika u privatne?![]()
Sarajevski mangupi vazda bili.
Eto dobio si i odgovor ko je.
Znao bi koja je sramota ti da zakoraci neko na nasu tribinu kako bi bez zuba izletio. Ovako me i ne cudi da vam moze svako uci na stadion. Pa i na maticnu tribinu.ErosViverosViv je napisao/la: ↑26 jul 2025, 23:33ja bih se stvarno stidio to pisati, shvatas li koja je sramota sto to spominjes uopstePredatod je napisao/la: ↑26 jul 2025, 23:28Znaci ima nas i po zapadu i po sjeveruErosViverosViv je napisao/la: ↑26 jul 2025, 23:26
Ne znam, ja sam dosao ispostovati grupu i derati grlo. Zasto i je li neko bio od manijaka, trebate se prvenstveno vi zapitati. Znam da ih je par sa juga bilo na zapadu desno, dosli da gledaju evropsko Sarajevo. Moze li ta famozna slika u privatne?![]()
Sarajevski mangupi vazda bili.
Eto dobio si i odgovor ko je.![]()
uzas sta citam. Ovo je srednjoskolac.Predatod je napisao/la: ↑26 jul 2025, 23:35Znao bi koja je sramota ti da zakoraci neko na nasu tribinu kako bi bez zuba izletio. Ovako me i ne cudi da vam moze svako uci na stadion. Pa i na maticnu tribinu.ErosViverosViv je napisao/la: ↑26 jul 2025, 23:33ja bih se stvarno stidio to pisati, shvatas li koja je sramota sto to spominjes uopste![]()
Znaci Zeljo ove sezone prvak ?Hrammm1921 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 00:18Borac nema sanse da osvoji sa ovakvom ekipom, djaba i sudije .
Ko ce da se kladi buljasi?
Nova sezona, iste navike - ti samo o Zelji pricas i daljeVanja8 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 00:22Znaci Zeljo ove sezone prvak ?Hrammm1921 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 00:18Borac nema sanse da osvoji sa ovakvom ekipom, djaba i sudije .
Vanja8 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 00:22Znaci Zeljo ove sezone prvak ?Hrammm1921 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 00:18Borac nema sanse da osvoji sa ovakvom ekipom, djaba i sudije .
Nema ti ovo logike bas.Malo pojasni?Hrammm1921 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 01:21Vanja8 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 00:22Znaci Zeljo ove sezone prvak ?Hrammm1921 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 00:18Borac nema sanse da osvoji sa ovakvom ekipom, djaba i sudije .
Nama je cilj evropa, Borac nema sanse da osvoji sa odron ekipom.
Zrinjski iako igraju dosta slabije , dajem im najvise sanse
Fks iako imaju najbolji roster, opet ce podbaciti, jer jednostavno ne znaju. Mirvu boli racku, pere li pere €
Ne vidim ekipu koja se moze boriti za 3-4tu poziciju osim Zelje
Zrinjski - Sarajevo za titulu
Borac- Zeljo za 3-4 poziciju
Ma ovo su totalni laici,bosnjacki ograniceni mozgovi, nama ove prodaje i ovaj rad donosi puno vise od novca samo gluperdama kao ovom je to tesko skontati. Vrte pricu pere pare,ljepota ih slusat.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 jul 2025, 01:33Nema ti ovo logike bas.Malo pojasni?Hrammm1921 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 01:21
Fks iako imaju najbolji roster, opet ce podbaciti, jer jednostavno ne znaju. Mirvu boli racku, pere li pere €
Imaju najbolji roster ali ne znaju?Sta ne znamo?Ko ne zna?
Postenije reci onako kako jeste i sto sam znas da je tacno
Imaju najbolji roster ali im nece dati![]()
A Borac ti je prvak,ovdje najmanje fudbal igra ulogu nazalost.
Volio bi samo da mi objasne kako se to radi da svi uzmemo neki lokalni klub i obogatimo semosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 02:01Ma ovo su totalni laici,bosnjacki ograniceni mozgovi, nama ove prodaje i ovaj rad donosi puno vise od novca samo gluperdama kao ovom je to tesko skontati. Vrte pricu pere pare,ljepota ih slusat.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 jul 2025, 01:33Nema ti ovo logike bas.Malo pojasni?Hrammm1921 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 01:21
Kolko ste bolesni u glavu kad neki ovako degenerican komentar moze izvuci ovakve psovke iz vas na **** forumu
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 02:01Ma ovo su totalni laici,bosnjacki ograniceni mozgovi, nama ove prodaje i ovaj rad donosi puno vise od novca samo gluperdama kao ovom je to tesko skontati. Vrte pricu pere pare,ljepota ih slusat.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 jul 2025, 01:33Nema ti ovo logike bas.Malo pojasni?Hrammm1921 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 01:21
Sve si objasnio. Ne ide da ozbiljniju grupu kad sve sagledamo u proslosti doslovno vode djeca, ali oni bolje znaju. Dvije godine zaredom preko 20k ljudi nikakve koreografije ,nista.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jul 2025, 22:39Sjever se punio kad je vas gledalo u prosjeku 2k ljudi i kad ste igrali Evropu pred 5-6k.U to vrijeme najjaca tribina u drzavi i sire od toga.Predatod je napisao/la: ↑26 jul 2025, 22:23Jel to fakat nisii vidio slike. To sto neko partija i druzi se mimo stadiona i **** nas boli. Ali sto neko dovodi manijake po sjeveru to je vecErosViverosViv je napisao/la: ↑26 jul 2025, 22:14
Ti poslije svake nase utakmice moras nalupetati neku glupost koju samo ti znas, a sve u cilju zaboravljanja najvece BiH poslijeratne sramote - partijanja sa najvecim cetnicima.
Pa nijednom ti nije proslo, sto i dalje to radis?![]()
Nije ni cudo sto nikad sjever nece biti pun i sto nije pun 30 godina.
Po meni tanki su bili u cetvrtak.Bez kortea kroz grad,koreografije,izbor pjesama tanko,brojka tanka.Istok izvukao prvo poluvrijeme.Pisali smo na nasoj temi o problemima te tribine i ne vjerujem da ce se tu stanje popravit.Ako se trenutna garnitura na tribini slaze sa onim saopstenjem njima FKS nije na prvom mjestu i veliki broj raje su izgubili s onim.Ja im zelim sve najbolje kao i svakome ko navija za nasu svetinju ali grupa ne moze biti ispred kluba odnosno pojedinci(nadam se)
Zna se sve sta je i kako je jer kod nas nece ljudi gutat kao kod vas na jugu, uostalom bolje nikakva koreografija nego one vase.Pablo11 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 03:51Sve si objasnio. Ne ide da ozbiljniju grupu kad sve sagledamo u proslosti doslovno vode djeca, ali oni bolje znaju. Dvije godine zaredom preko 20k ljudi nikakve koreografije ,nista.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jul 2025, 22:39Sjever se punio kad je vas gledalo u prosjeku 2k ljudi i kad ste igrali Evropu pred 5-6k.U to vrijeme najjaca tribina u drzavi i sire od toga.
Po meni tanki su bili u cetvrtak.Bez kortea kroz grad,koreografije,izbor pjesama tanko,brojka tanka.Istok izvukao prvo poluvrijeme.Pisali smo na nasoj temi o problemima te tribine i ne vjerujem da ce se tu stanje popravit.Ako se trenutna garnitura na tribini slaze sa onim saopstenjem njima FKS nije na prvom mjestu i veliki broj raje su izgubili s onim.Ja im zelim sve najbolje kao i svakome ko navija za nasu svetinju ali grupa ne moze biti ispred kluba odnosno pojedinci(nadam se)
Trenutno korisnika/ca: Arma00, ultrazonfa i 33 gosta.