Skuplji jesu ali ne znam ni ja zasto iskreno. Mozda zbog reputacije lige. Ako kod nas vrijedi isti igrač 500k€ kod njih je to blizu miliona.ErosViverosViv je napisao/la: ↑27 jul 2025, 00:18Sad tek vidim izjavu pomocnika prije utakmice.
Rekao je za rumune da su jako opasni u tranziciji ali da jako lose brane napad i ostavljaju dosta prostora po bokovima sto cemo mi probati iskoristiti nekim dijagonalama i prenosima igre na drugu stranh, bas to je kupresak par puta dobro uradio i sve je bilo kako je i rekao.
Mislim da ih je zekic takticki rijesio, a da su nas oni bas mnogo potcijenili i nedovoljno analizirali, nemoguce je da smo toliko kvalitetniji dok su oni mnogo skuplji.
Mislim da ce zbog toga biti jako tezak uzvratni mec jer pored domaceg terena, mnogo bolje su nas upoznali i znat ce se postaviti. Koliko visoko ce smjeti izaci, vidjet cemo.
Izdrzati pocetni pritisak 15ak minuta pa sta Bog da.
U rumuniju ne idem ali je za trnavu vec pao dogovor![]()
Pisao sam prije utakmice vec, da igracki pojedinacno nisu nista jaci od nas. Kad pogledaš igrace i gdje su igrali do sad cak bi rekao, da mi imamo bolje i iskusnije igrace.
Zato ih i tamo napasti pa sta Bog da. Ako se budemo branili primicemo par golova. Jer ne znamo se braniti nikako. I protiv njih evo par puta su isli likovi 3na3 3na2 itd. Kod njihovog gola lik vuce loptu preko pola terena niko od naših, da ga polomi i prekine akciju. Svi ga gledaju lik se useta u kazneni prostor.
Zato kazem samo napadati. Primicemo gol al cemo ga i dati sigurno onda.