Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jesam ali prvo poluvrjeme protiv Kopra e sad sam gledo vasu tekmu pa me nesto hastra da nece bit bas tako.CE vidimo ali kad usporedim te 2 tekme trenutno je vaša prednost napad trener i onaj garo Yamaha opasan ko struja.
-
- Kontakt:
Ma nisu kladionice bezveze stavila 1.80 kvotu na Borac da će biti prvak a Sarajevo I Zrinjski preko 3. Sarajevo je po igrackom kadru najkvalitetnije al ...
Ne može niko sa komšijama, tj. najvećim mitomanima i falsifikatorima apsolutno svega. Pozavršavali fakultete u Logosu za jedan dan i sad se qrče obrazovanošću i pismenošću 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Mi smo dokaz da u ovoj yebenoj ligi nista ne mozes napravit bez politicke stranke iza ledja i da pare apsolutno nista ne znace.Sponzor po kojem liga nosi ime u julu objavi da ce Borac bit prvak.Sta mi pratimo...Hrammm1921 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 02:40mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 02:01Ma ovo su totalni laici,bosnjacki ograniceni mozgovi, nama ove prodaje i ovaj rad donosi puno vise od novca samo gluperdama kao ovom je to tesko skontati. Vrte pricu pere pare,ljepota ih slusat.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 jul 2025, 01:33
Nema ti ovo logike bas.Malo pojasni?
Imaju najbolji roster ali ne znaju?Sta ne znamo?Ko ne zna?
Postenije reci onako kako jeste i sto sam znas da je tacno
Imaju najbolji roster ali im nece dati![]()
A Borac ti je prvak,ovdje najmanje fudbal igra ulogu nazalost.
Vas klub je dokaz da sa parama ne mozes kupiti najvaznije— Sampionski mentalitet
Cekamo uskoro kakav bojkot i saopstenje
I yebo ti gluperda zenski rod u kuci u sve rupe
Ja da sam na mjestu Ismira meni ovo 2 dana ne bi mogli raditi.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Znas sta kazu Rumuni na njihovom forumu..."Sredinu nam pojeo jedan igrac, jedan igrac od 19 godina, sto je jeo ugalj..."
Evo za tvoju info, dolaze jos 4 gara ko ovaj Yamaha...

Crvena Zvezda - Željezničar 0:1
Željezničar - Universeteta Cluj 2:0
Veceras Željezničar - Buducnost P polufinale turnira
Kadeti pod palicom Starovlaha
I Željezničar - Radnik
**** vas Zeljo dusmani
Željezničar - Universeteta Cluj 2:0
Veceras Željezničar - Buducnost P polufinale turnira
Kadeti pod palicom Starovlaha
I Željezničar - Radnik

**** vas Zeljo dusmani
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Kakve to veze ima sa ligom?
Nismo ali postat cemo, dasta domicilna Madjarska, nije Hrvata u Gabeli bilo donedavnoLavoviGabela je napisao/la: ↑27 jul 2025, 08:56Poznati ste po tome nema šta![]()
Ima još prezimena, educiraj se malo više, kad već kopaš, a ne površno. Sve su domicilna nisu uvozna kao npr. Iz Sandzaka![]()
Idi na najbolje mjesto tamo pogledaj harem i vidi ko je i kad bio, a koga nema bise ni u tragu
Opet se pašće i sa trećeg profila upalilo i počelo vrijeđat, psovat, spominjat ženski rod forumašima. Bravo administracijo.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Da li je ovo isti Jakšić što je pao na sistematskom u željezničaru a sad ide u borac.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Jubilarni deseti stoper u Borcu ove sezone. Vinkov mokri san da svih 10 zaigra odjednom. 

Zanimljiva konstrukcija “domicilno gabeljansko prezime”.
Jok nego kakvo će biti, da neće možda neko sa strane doći tu i ostati živjeti i odgajati generacije
Jok nego kakvo će biti, da neće možda neko sa strane doći tu i ostati živjeti i odgajati generacije

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Evo nam i fetivih Mostaraca iz starih begovskih familija. 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ovaj iznad je baš blag i pomirujući. Nadam se da će mu se vratiti na najbližem u kući.tutankamon1905 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 02:07Kolko ste bolesni u glavu kad neki ovako degenerican komentar moze izvuci ovakve psovke iz vas na **** forumu

Tako ti je kad odrasteš u besparici, sa ocem alkoholičarom i majkom beračicom grožđa.

"Ovaj transfer će biti i pravi šamar bh. fudbalu jer se rijetko viđa da ponajbolji igrač drugoplasirane ekipe u elitnom rangu pređe u niželigaša susjedne države"

Ne znam šta je gore, transfer ili članak

Ne znam šta je gore, transfer ili članak
Clanak definitivno,ovaj portal je postao dno dna,covjek je iz Loznice,definitivno se zasitio fudbala a pare je zaradio u Rusiji i kakav transfer covjek je 2 mjeseca bez kluba i slobodan u izboru sredine,bila je opcija i da okaci kopacke o klin.
-
- Kontakt:
"Al Nassr je dosad doveo jedno pojačanje. Međutim, po svom značenju, izuzetno je zanimljivo. Doveli su Abdulmalika Al Jabera iz Željezničara, postavivši rekordnu prodaju u historiji bosanskohercegovačkog fudbala, za cijenu koja je nešto premašila 3 miliona eura."
Laze agent, Zuka govori istinu..
sta on zna. sad ce tebi pitari objasniti da al jaber nije bio nas igrac, a ako i jeste dobili smo jedno 2% od transfera itd.zeljovolimte je napisao/la: ↑27 jul 2025, 12:38"Al Nassr je dosad doveo jedno pojačanje. Međutim, po svom značenju, izuzetno je zanimljivo. Doveli su Abdulmalika Al Jabera iz Željezničara, postavivši rekordnu prodaju u historiji bosanskohercegovačkog fudbala, za cijenu koja je nešto premašila 3 miliona eura."

-
- Kontakt:
Ma lazu mediji, ali zato kad prenesu cifre za Viverosa, Celika istina 100%svemalim1 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 12:43sta on zna. sad ce tebi pitari objasniti da al jaber nije bio nas igrac, a ako i jeste dobili smo jedno 2% od transfera itd.zeljovolimte je napisao/la: ↑27 jul 2025, 12:38"Al Nassr je dosad doveo jedno pojačanje. Međutim, po svom značenju, izuzetno je zanimljivo. Doveli su Abdulmalika Al Jabera iz Željezničara, postavivši rekordnu prodaju u historiji bosanskohercegovačkog fudbala, za cijenu koja je nešto premašila 3 miliona eura."
Laze agent, Zuka govori istinu..![]()
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, BeYaZ, bordobijeli, bvsic, club21, denimen99, ErosViverosViv, Fudo, Grk1234, Hajdeee, MaroonBjelave, mikimaus, MikiPirs, NebeskaSila96, r3m1, ristagrad, skoJaa, TylerBurey, Zeko87 i 144 gosta.