Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Opet se pašće i sa trećeg profila upalilo i počelo vrijeđat, psovat, spominjat ženski rod forumašima. Bravo administracijo.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Da li je ovo isti Jakšić što je pao na sistematskom u željezničaru a sad ide u borac.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Jubilarni deseti stoper u Borcu ove sezone. Vinkov mokri san da svih 10 zaigra odjednom. 
Zanimljiva konstrukcija “domicilno gabeljansko prezime”.
Jok nego kakvo će biti, da neće možda neko sa strane doći tu i ostati živjeti i odgajati generacije
Jok nego kakvo će biti, da neće možda neko sa strane doći tu i ostati živjeti i odgajati generacije
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Evo nam i fetivih Mostaraca iz starih begovskih familija. 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ovaj iznad je baš blag i pomirujući. Nadam se da će mu se vratiti na najbližem u kući.tutankamon1905 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 02:07Kolko ste bolesni u glavu kad neki ovako degenerican komentar moze izvuci ovakve psovke iz vas na **** forumu
Tako ti je kad odrasteš u besparici, sa ocem alkoholičarom i majkom beračicom grožđa.
"Ovaj transfer će biti i pravi šamar bh. fudbalu jer se rijetko viđa da ponajbolji igrač drugoplasirane ekipe u elitnom rangu pređe u niželigaša susjedne države"

Ne znam šta je gore, transfer ili članak
Ne znam šta je gore, transfer ili članak
Clanak definitivno,ovaj portal je postao dno dna,covjek je iz Loznice,definitivno se zasitio fudbala a pare je zaradio u Rusiji i kakav transfer covjek je 2 mjeseca bez kluba i slobodan u izboru sredine,bila je opcija i da okaci kopacke o klin.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
"Al Nassr je dosad doveo jedno pojačanje. Međutim, po svom značenju, izuzetno je zanimljivo. Doveli su Abdulmalika Al Jabera iz Željezničara, postavivši rekordnu prodaju u historiji bosanskohercegovačkog fudbala, za cijenu koja je nešto premašila 3 miliona eura."
Laze agent, Zuka govori istinu..
sta on zna. sad ce tebi pitari objasniti da al jaber nije bio nas igrac, a ako i jeste dobili smo jedno 2% od transfera itd.zeljovolimte je napisao/la: ↑27 jul 2025, 12:38"Al Nassr je dosad doveo jedno pojačanje. Međutim, po svom značenju, izuzetno je zanimljivo. Doveli su Abdulmalika Al Jabera iz Željezničara, postavivši rekordnu prodaju u historiji bosanskohercegovačkog fudbala, za cijenu koja je nešto premašila 3 miliona eura."
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Ma lazu mediji, ali zato kad prenesu cifre za Viverosa, Celika istina 100%svemalim1 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 12:43sta on zna. sad ce tebi pitari objasniti da al jaber nije bio nas igrac, a ako i jeste dobili smo jedno 2% od transfera itd.zeljovolimte je napisao/la: ↑27 jul 2025, 12:38"Al Nassr je dosad doveo jedno pojačanje. Međutim, po svom značenju, izuzetno je zanimljivo. Doveli su Abdulmalika Al Jabera iz Željezničara, postavivši rekordnu prodaju u historiji bosanskohercegovačkog fudbala, za cijenu koja je nešto premašila 3 miliona eura."
Laze agent, Zuka govori istinu..![]()
PUFBiH approves. 
-
Hordas1990
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
-
obrijanopile
- Kontakt:
Odes na transfer markt i vidis da je Zeljo dobio 1.80m€. Drugi je par rukavica to sto ovde "novinari" za sicu pokušavaju smiriti navijače zelje , poslije bruke od Kopra pa izmisljaju iznose. Dobili ste, tačno ovoliko koliko sam napisao. Cuj 25 miliona eura , onda će Jata i Guli otici za 100 milona eurazeljovolimte je napisao/la: ↑27 jul 2025, 12:45Ma lazu mediji, ali zato kad prenesu cifre za Viverosa, Celika istina 100%svemalim1 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 12:43sta on zna. sad ce tebi pitari objasniti da al jaber nije bio nas igrac, a ako i jeste dobili smo jedno 2% od transfera itd.zeljovolimte je napisao/la: ↑27 jul 2025, 12:38"Al Nassr je dosad doveo jedno pojačanje. Međutim, po svom značenju, izuzetno je zanimljivo. Doveli su Abdulmalika Al Jabera iz Željezničara, postavivši rekordnu prodaju u historiji bosanskohercegovačkog fudbala, za cijenu koja je nešto premašila 3 miliona eura."
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 27 jul 2025, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Al kakve Zuka ima veze sa cijenom transfera pa da si skonto da laže?zeljovolimte je napisao/la: ↑27 jul 2025, 12:38"Al Nassr je dosad doveo jedno pojačanje. Međutim, po svom značenju, izuzetno je zanimljivo. Doveli su Abdulmalika Al Jabera iz Željezničara, postavivši rekordnu prodaju u historiji bosanskohercegovačkog fudbala, za cijenu koja je nešto premašila 3 miliona eura."
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
obrijanopile
- Kontakt:
To zajedni kada sabereš nema srednju trogodišnju školu. Oni kontaju da Zuka sam od sebe puše iznose. Teska bolest. 25 milinarishovski je napisao/la: ↑27 jul 2025, 12:54Al kakve Zuka ima veze sa cijenom transfera pa da si skonto da laže?zeljovolimte je napisao/la: ↑27 jul 2025, 12:38"Al Nassr je dosad doveo jedno pojačanje. Međutim, po svom značenju, izuzetno je zanimljivo. Doveli su Abdulmalika Al Jabera iz Željezničara, postavivši rekordnu prodaju u historiji bosanskohercegovačkog fudbala, za cijenu koja je nešto premašila 3 miliona eura."
Evo i oni tebe selame!
Zuka je i onu uplatnicu pogrešno ispunio i Kobe-ov helikopter srušio.
Trenutno korisnika/ca: aqarius, BatistutA19, boki86, bvsic, Hansestadt, Kajkutenjoyer, legendarnadruga, Marokanci58, nousername052, PapakIzSa, Paromlinac, Perotti, relativizam, Venom, VolimBiH96 i 104 gosta.