Obični LAŽOV i NEZNALICA. Isto ću uraditi kad objavi da sam nekome psovao i prizivao cigana da se vrati.napoleon72 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 19:24Lucas je poznat po tom sto svaljuje na druge stvari koje on radi
I mene je par puta prozivao da psujem mrtve po PP, ako ima dokaz nek postavi, ja cu se trajno samobanovat.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nikad poraz, samo lekcija.
Ovi se na trenera dobro okomili na forumu, nek ga otjeraju sutra kad izgube aBd u sto tezoj utakmici 
- napoleon72
- Kontakt:
Nemoj to, da onda novi dodje i u pozitivnom soku nas otrese
Bolje je ovako, kad su u dubiozi.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
I onda Zekic stavi Mlinarica na defanzivnog veznog i nurkovica na ofanzivnog i sjebe im sistemnapoleon72 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 20:26Nemoj to, da onda novi dodje i u pozitivnom soku nas otrese![]()
Bolje je ovako, kad su u dubiozi.
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
nedimmmm1337 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 20:31I onda Zekic stavi Mlinarica na defanzivnog veznog i nurkovica na ofanzivnog i sjebe im sistemnapoleon72 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 20:26Nemoj to, da onda novi dodje i u pozitivnom soku nas otrese![]()
Bolje je ovako, kad su u dubiozi.![]()
![]()
Ristovski i Turda u napad
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Rijetko pisu al poslije utakmice smo ih dokrajcili meni se ciniErosViverosViv je napisao/la: ↑27 jul 2025, 20:54Gdje nadjes taj forum, zelim vidjeti komentare tokom utakmice
https://www.craiova-maxima.ro/forum/vie ... &start=285
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Hvalabvsic je napisao/la: ↑27 jul 2025, 20:56Rijetko pisu al poslije utakmice smo ih dokrajcili meni se ciniErosViverosViv je napisao/la: ↑27 jul 2025, 20:54Gdje nadjes taj forum, zelim vidjeti komentare tokom utakmice
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Al oprase trenerabvsic je napisao/la: ↑27 jul 2025, 20:56Rijetko pisu al poslije utakmice smo ih dokrajcili meni se ciniErosViverosViv je napisao/la: ↑27 jul 2025, 20:54Gdje nadjes taj forum, zelim vidjeti komentare tokom utakmice
- feniksptica
- Kontakt:
-
laznokrilo
- Kontakt:
penal za Borac
Imaš temu Premijer Liga da komentarišeš druge klubove, nemoj ovdje.Ipak nema penala, Juričić je prije duela sa Rakovićem bio u ofsajdu.
viewforum.php?f=3
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Evo bas sam procitao sve od prije tekme do danas. Kako nas ljudi gledaju ko da smo Real nane mi hahaha. SARAJEVO VELIKO SIErosViverosViv je napisao/la: ↑27 jul 2025, 20:54Gdje nadjes taj forum, zelim vidjeti komentare tokom utakmice
Baš zato što više protivnici imaju povjerenja u našu ekipu nego mi, trebamo se zapitat. 
Gledam neko spominje, nakon onakve utakmice, da ne pravimo belaj ako se ispadne. Slažem se, ali miša mu, opet onaj naš mentalitet istraumirani (još od Zete). Hajmo jednom da se vratimo u ono “Mi smo Sarajevo, izvolite se braniti”, jer sada imamo dobru poledjinu. Prije smo to radili sa Šunjevarićima u veznom redu i Čomorom na beku. Logično da će ti se obit od glavu.
Gledam neko spominje, nakon onakve utakmice, da ne pravimo belaj ako se ispadne. Slažem se, ali miša mu, opet onaj naš mentalitet istraumirani (još od Zete). Hajmo jednom da se vratimo u ono “Mi smo Sarajevo, izvolite se braniti”, jer sada imamo dobru poledjinu. Prije smo to radili sa Šunjevarićima u veznom redu i Čomorom na beku. Logično da će ti se obit od glavu.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Ako se prođe Krajova, trebalo bi obavezno odgoditi onu ligašku utakmicu, koja bi nam došla u sendvicu utakmica sa Trnavom. To su i drugi radili proslih sezona.
-
johntravolta123
- Kontakt:
Evo ovaj mali udje za Radnik zadnjih 10tak min
-
TarpiTarpi
- Kontakt:
Fino je odigrao, ima drzanje bas za stopera
-
johntravolta123
- Kontakt:
Ovo sto je odigrao OK
Izbio je par lopti ispred Krpica
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Fala Bogu i nasem klubu sto nemamo potrebu da gledamo ovo sto kone gledaju,sto manje igraca sa BH pasosem je garant da ce igrat bolje,kakav fudbal i hrkljus igraju isto kao i prije 15 godina,masu rukama,udaraj.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, MiranGlasnic, PeppermintSA, sekac i 60 gostiju.