i ja kazem i nek se igra
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- luckystrike
- Kontakt:
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 jul 2025, 16:22Istok je ubjedljivo najveci vjetar u ledji ekipi i pritisak protivniku.
Da nije te tribine nasa prednost domaceg terena bi bila blago receno nikakva.Ako se nekada natkrije bit ce jos veca spica
johntravolta123 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 22:57Ovo sto je odigrao OK
Izbio je par lopti ispred Krpica

Zabi ga viveros za paranense
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Da protiv Univ ClujBegovicRamiz je napisao/la: ↑28 jul 2025, 00:33sutra igraju tekmu?
ako igraju onda su dobro pobudaljeli
Evo sad vidim ovaj Jovo Lukic iz Borca u Craiovu preso i sad u Cluj 2 utakmice 2 gola
………….Mušija……….
Unušić…Paskalev….Mujkić
Hamzić….Krdžalić…Mamas….Kapetanović
Vrban
Butić …. Turkeš
Šta ćeš odgađati, ovi mogu Radnika 3:0 hladno dobiti.
Unušić…Paskalev….Mujkić
Hamzić….Krdžalić…Mamas….Kapetanović
Vrban
Butić …. Turkeš
Šta ćeš odgađati, ovi mogu Radnika 3:0 hladno dobiti.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
cudna odluka umjesto da dan ranije odigrajubvsic je napisao/la: ↑28 jul 2025, 00:37Da protiv Univ ClujBegovicRamiz je napisao/la: ↑28 jul 2025, 00:33sutra igraju tekmu?
ako igraju onda su dobro pobudaljeli
Evo sad vidim ovaj Jovo Lukic iz Borca u Craiovu preso i sad u Cluj 2 utakmice 2 gola
nek ne pobijede i da im se dodatni pritisak natovari koji ce kulminirati u cetvrtak
-
- Kontakt:
Kakva igracina.
Hvala mu za pare Al ostaje žal sto nije odigrao bar sezonu
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Jos jedan.
-
- Kontakt:
Od prvog dana sam to govorio,ovdje nas ubjedjivali da su Varesanovic i igraci rekli da nista gore nisu vidjeli,da lik nije znao vjezbe da izvodi.jurisicduska je napisao/la: ↑28 jul 2025, 00:45Kakva igracina.
Hvala mu za pare Al ostaje žal sto nije odigrao bar sezonu
-
- Kontakt:
Evo citam sta pisu ovi iz Crapvije,kazu prosle godine smo ispali od Maribora kojo ima rezultate u evropi a da ove godine igraju protiv najvecih jadnika hahah
Nista nije obezbijedjeno ni prolaz u Rumuniji ni 3 boda protiv radnika. Treba euforiju iskontrolisati i pokazati kvalitet. Svjedocili smo x puta gubljenju bodova u unaprijed dobijenim utakmicama. Mentalitet "lahko cemo" moramo mijenjati u "samo rad, konstantan rad i trud" pa ce rezultat doci.
Ma kakvo odgadjanje. Pa uigrat dvije ekipe brate. Ima igraca na klupi koji su zeljni dokazivanja. Turkes gladan golova
Početna kvota na Craiovu 1.53, trenutna 2.15... Naša početna 5.75, trenutna 3.10
Nešto se kuha
Nešto se kuha
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- muhamedhulk
- Kontakt:
previse se pojedini digli...bahato.
na hajr.
na hajr.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Zaista bi veliki jazuk bio da ovakvu ekipu koju imamo ne gledamo u evropi barem 4 utakmice.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
IN ZEKIC WE BELIEVE!
Izać napast, iznenaditi maksimalno!
Izać napast, iznenaditi maksimalno!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
- Kontakt:
Idemo dalje akobogda samo se opustite samo pozitivno. Ocekuju nas lijepa vremena vrijeme je. I sve se poklopilo trnava u sljedecem kolu da se revansiramo za proslu godinu
juce na craiovu 1.45 ujutro gledao, danas 2.15 nevjerovatno kakav skok. Kladionice su lopovi uvijek nesta znaju, izgleda smo ipak prevelik zalogaj za njih

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Craiova večeras od 20:30 igra protiv Cluj-a, prenos bi trebao biti na Areni, pa taman da se dodatno upoznamo šta nas čeka u četvrtak... 

Jeb'le vas kvote. Imamo gol prednosti a ne 4.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], JavierBosnia, juka55 i 50 gostiju.