update: 2.30 - 2.88
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Odavno ovoliki pad kvota misam vidio.
Cak prolaz Sarajeva sad 1, 40 I tu smo favorit, a bilo bara bara.
Trenutno prolaz na Rumune 2, 90 na prolaz Sarajeva 1,40

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 28 jul 2025, 10:36, ukupno mijenjano 1 put.
Gledajući naše evropske rezultate, zadnjih par godina, 1,53 realno, no kada pogledaš zadnju utakmicu promjene su oćekivane.
Idemo opravdati status favorita

Nemojte se zamarati kvotama ljudi dragi, šta vam je? Pa kvota na Craiovu na Koševu je bila 2.20 da će pobijediti. Ohanite malo. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Ima li kakva informacija za karte?
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Mi ako pružimo partiju kao na Koševu, biće dobro. Naravno da će biti sve drugačije, gostovanje, njihova publika i stadion, pritisak, ali ako se postavimo hrabro i pametno, neće biti problema. Druga važna stvar, ne smijemo se nabiti u šesnaestercu i složiti bunker, jer ispadamo odmah ako tako bude. Niko se na svijetu ne može braniti čitavu utakmicu, pogotovo mi, jer se pogubimo baš kao i u drugom poluvremenu na Koševu.
Mene je jedino strah našeg mentaliteta u smislu nekih glupih grešaka tipa ovog gola koji smo primili, nekog ranog gola, kartona itd. Poslije toga, strah me realizacije.
Neću ništa da se prognoziram i ložim, ali vjerujem u ovu ekipu i ne sumnjam da će to Zekić dobro pripremiti.
Mene je jedino strah našeg mentaliteta u smislu nekih glupih grešaka tipa ovog gola koji smo primili, nekog ranog gola, kartona itd. Poslije toga, strah me realizacije.
Neću ništa da se prognoziram i ložim, ali vjerujem u ovu ekipu i ne sumnjam da će to Zekić dobro pripremiti.
Ja imam isto neki osjećaj da ko dadne prvi gol taj i prolazi dalje. Nadam se da ćemo mi biti ti.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ako cemo gledat nase rezultate zadnjih 5 godina, 1.20 4.00 12.00 su realne kvote. Samo koga boli briga za kladionicu, uzet cemo ih tamo u sred rumunije
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
zato ove sezone imamo poprilicno pokrivene pozicije.hazarder je napisao/la: ↑27 jul 2025, 13:03Pored sudija jedino nas povrede mogu značajno unazadit, eno jučer gledam Velež bez 3 igrača u prvoj utakmici osta'. Mi smo prošle sezone baš peh imali s teškim povredama najboljih igrača, čak i Gulijeva povreda iako blaža se otegla i još nikad nije dostigao onaj nivo od prije.SHZ82 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 12:56ako ne budemo imali neki oscilacija na pocetku i ne napravimo losu atmosferu u slucaju ispadanja od rumuna mi bi nakon 5-6 takmicarskih utakmica mogli bas brutalno izgledati.
jer u napadu imamo opcija, vezni red sad ima nekoliko razlicitih tipova igraca gdje mozes uvijek dizati tempo ili smirivati utakmicu i najvaznije odbrana sad moze itekako igrati u kreaciji napada.
Ristovski i Mujkic mogu izlaziti visoko, srednji odbranbeni moze izlaziti sa Jattom na zatvaranje, wing bekovi imaju poprilicne kvalitete u oba smjera.
Ovo se sve odrazava jer smo zadrzali trenera i istrpili neke promjene igraca i neke losije utakmice.
Kroz period se mozemo samo nadogradjivati, ako bude sudjenje za 40% pravednije nego prosle sezone mi titulu uzimamo. Da ne pricam o tome da Zekic ako u zadnjem kolu bude prvak i proslavi titulu protiv selje covjek ide u historiju kluba o kojoj ce se pisati godinama poslije
Bitno je sta god se dogodilo u cetvrtsk da ostanemo zbijeni, ne dozvolimo rusenje atmosfere od strane seljovaca i drugih faktora i medija jer bit ce hajka.
Svjesni smo da ce Guli otici poslike cetvrtka ili najkasnije do sredine augusta, mozda ode jos neko ali imamo dovoljno sirine da se u ligi odvojimo i na proljece da se to privede kraju kako treba
dovoljan broj stopera, bekova, vezni, napadaca ok me mogu svi u datom momentu biti u formi ali definitivno imamo kvalitet u sirini puno bolji mego prosle sezone
- ErosViverosViv
- Kontakt:
vukla me rodna grudajurisicduska je napisao/la: ↑28 jul 2025, 00:45Kakva igracina.
Hvala mu za pare Al ostaje žal sto nije odigrao bar sezonu
I možda najbitnije imamo golmana kojeg nismo imali u Trnavi.

Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Samo vjera u sebe i jako.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Navodno bi nam još dva igrača trebala doći, ko su, šta su, vidjet ćemo
Vidjelo se da se moze igrati sa njima, i trkacki i tehnicki smo bare bare sa njima. Biti jak u glavi, slozno i prolazimo ovo aBd.
U novi boj ...
Ima li cega da te nije strahGalileoGalilei je napisao/la: ↑28 jul 2025, 11:16Mi ako pružimo partiju kao na Koševu, biće dobro. Naravno da će biti sve drugačije, gostovanje, njihova publika i stadion, pritisak, ali ako se postavimo hrabro i pametno, neće biti problema. Druga važna stvar, ne smijemo se nabiti u šesnaestercu i složiti bunker, jer ispadamo odmah ako tako bude. Niko se na svijetu ne može braniti čitavu utakmicu, pogotovo mi, jer se pogubimo baš kao i u drugom poluvremenu na Koševu.

Ma Zeja nek im opet uzme sredinu i oni nemaju sta traziti realno
- Varijantas8
- Kontakt:
Vjerujem da ce biti dovoljno iskoristiti zicere za prolaz, nadam se jos u prvih pola sata.
Trenutno korisnika/ca: mire971, MSOZ101, rimljanin90 i 23 gosta.