Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kakav pocetak videa. Tacno se vidi da i ovi sa arene uzivaju. Cudno kako igraci ne znaju iskoristiti ovakav naboj. Da Sloga ima ovakvu podraku borili bi se za titulu.
Hajde sto je istok pun, vec i po stepenicama raja stoji. Sjever jedno 4.000 jer su coskovi bili prazni. Moja procjena sa 500 ljudi sa zapada jedno 9000.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- Combattente87
- Kontakt:
Znači vi ste klub koji je okrenut transferima i to je najbitnija stvar!? Šta je poenta kluba koji je okrenut transferima !? Ali nastavak rečenice ti je još bolji, i definitivno si upravu, legne (pokloni) se neki kup....
Imaš stabilnu finansijsku situaciju, stadion od jednu markicu, milione si upumpao u klub preko transfera, još toliko preko investitora, marketing ti radi vrhunski posao, i ti si okrenut i dalje izlaznim transferima i to ti je najbitnija stvar, a usput ako ti se pokloni neki kup, puna šaka brade....
Znam da sada ide ona klasična kako ste pokradeni i kako se ne može igrati ova liga, ali u 3 sezone 100 bodova kaskanja za šampionima je malo previše da bi vam ta priča pila vodu...
Šampioni transfera
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
SamoDaKazeem
- Kontakt:
Jel ono rekoše 10 milja bilo 
- Shategabri
- Kontakt:
Šta je problem? Imaš klubove kojima jedna od glavnih djelatnosti razvoj mladih igrača i prodaja istih. Izvor prihoda, kontaš?!Combattente87 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 08:42Znači vi ste klub koji je okrenut transferima i to je najbitnija stvar!? Šta je poenta kluba koji je okrenut transferima !? Ali nastavak rečenice ti je još bolji, i definitivno si upravu, legne (pokloni) se neki kup....
Imaš stabilnu finansijsku situaciju, stadion od jednu markicu, milione si upumpao u klub preko transfera, još toliko preko investitora, marketing ti radi vrhunski posao, i ti si okrenut i dalje izlaznim transferima i to ti je najbitnija stvar, a usput ako ti se pokloni neki kup, puna šaka brade....
Znam da sada ide ona klasična kako ste pokradeni i kako se ne može igrati ova liga, ali u 3 sezone 100 bodova kaskanja za šampionima je malo previše da bi vam ta priča pila vodu...
Šampioni transfera![]()
Da, u pravu si za drugi dio maila, no vidjećemo ovu sezonu.
Nema izgovora ni za Zekića ni za FKS. Imamo ekipu da se pobijemo, pa i s vašim 12-tim igračem
Koševo Zapad
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Shategabri je napisao/la: ↑28 jul 2025, 07:46Adžem nakon remija na Grbavici: "Ja sam najbolji psiholog na svijetu za moje igrače"![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ovaj prvi dio, nemoj da izvrćeš kako ti je kurcu ćejf. Razumiješ?Combattente87 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 08:42Znači vi ste klub koji je okrenut transferima i to je najbitnija stvar!? Šta je poenta kluba koji je okrenut transferima !? Ali nastavak rečenice ti je još bolji, i definitivno si upravu, legne (pokloni) se neki kup....
Šampioni transfera![]()
Legne koji trofej. Šta je problem? Ovo "pokloni" mačku o rep. Razumiješ? Ovo možeš reći za svoj bijedni klub koji se gura ne samo preko terena, nego i preko pravila, npr. pravila za broj stranaca.
Od tih 100 bodova, ima i do nas, ali više je do tvog šatro kluba i do onog šatro kluba iz Mostara koji je bio ugašen jedno vrijeme. Šteta što ne ostade ugašen.
Izuzetno debilna izjava. Bar on koji je imao par puta utakmice gdje je u 6-7 minuta dozivljao potop i unistivao sezonu, to ne bi smio govorit.Shategabri je napisao/la: ↑28 jul 2025, 07:46Adžem nakon remija na Grbavici: "Ja sam najbolji psiholog na svijetu za moje igrače"![]()
Zadnja izmjena: godrina, dana/u 28 jul 2025, 10:38, ukupno mijenjano 1 put.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- Combattente87
- Kontakt:
Ovaj šatro klub je igrao lopte i takmičio se dok ste vi bili još fiskulturno društvoMorpheus je napisao/la: ↑28 jul 2025, 10:24Ovaj prvi dio, nemoj da izvrćeš kako ti je kurcu ćejf. Razumiješ?Combattente87 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 08:42Znači vi ste klub koji je okrenut transferima i to je najbitnija stvar!? Šta je poenta kluba koji je okrenut transferima !? Ali nastavak rečenice ti je još bolji, i definitivno si upravu, legne (pokloni) se neki kup....
Šampioni transfera![]()
Legne koji trofej. Šta je problem? Ovo "pokloni" mačku o rep. Razumiješ? Ovo možeš reći za svoj bijedni klub koji se gura ne samo preko terena, nego i preko pravila, npr. pravila za broj stranaca.
Od tih 100 bodova, ima i do nas, ali više je do tvog šatro kluba i do onog šatro kluba iz Mostara koji je bio ugašen jedno vrijeme. Šteta što ne ostade ugašen.
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Taman da ste igrali 300 godina prije našeg osnivanja vi ste šatro klub.Combattente87 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 10:38Ovaj šatro klub je igrao lopte i takmičio se dok ste vi bili još fiskulturno društvo![]()
Ma ovo Adzem pise 100% nema drugeNoDi80 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 01:38Polako tek je pocelo
Zeljo jeste bio los ovu utakmicu i tu nema sta da se kaze
Falili su nam Erick i Lagumdzija koji su cijele pripreme i u Europi bili u prvih 11
Takodjer i novi napadac je tek sljedece kolo na raspolaganju
Nije da pokušavam umanjiti pobjedu snsd prčije ali, čini mi se da je kod prvog gola onaj ćelavi napadač bio u ofsajdu? 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Pogledaj opet. Čisto sve.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Šta je ovo? I ko je dopustio ovim amaterima da igraju ligu 10? Liga 10 je trebala da bude kvalitetnije, no vidimo da imamo hrpu amatera u čak nekoliko klubova.

- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Ne znam šta navlačim i šupljiram, samo sam pitao.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Standardno Sarajevsko spinovanje... kao i ova novoformirana teorija kako se Rudar sklonio i pusti da i gol razliku nabijemo 
Ako se nisu sklonili onda su gora ekipa nego 80% federalne lige, pa Borac prošle sezone u kupu nije mogao naceti Čelika na svom terenu dok im nije izmišljen penal, morali i crveni dodat da se slučajno ne zagužva šta.
Trenutno korisnika/ca: perodeformero, Venom i 20 gostiju.