Igrao je i Rockov protiv Romanije, Krdžalić je momak koji izlazi iz povrede, treba mu još mnogo utakmica da se vrati u ritam, provjera protiv srpskog drugoligasa je okej mjerilo da se vrati u tu takmicarsku atmosferu pogotovo jer je B ekipa puna momaka zeljnih dokazivanja i "grize" teren.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako bi na tabeli stajala ova B ekipa u win ligi.?
Nije da imamo nekih opcija previše. Zrinjski će forsirat' Šakotu pretpostavljam, Borac Jurkasa jer Vuković nije U21 a nama ostaju Mujke i Krdžalić, možda u kupu Mušija.
plisek je napisao/la: ↑28 jul 2025, 16:26bit ce nas sigurno isto toliko ako ne i vise. Samo nemojte se opustat, njihov je grad je pun gancija i vole se udarat, znaci nema sjedenja sam po bastama preko dana itd. Drzite se grupa cisto da ne bude belajaVolimoSarajevo je napisao/la: ↑28 jul 2025, 16:23Ma dobro i oni iz Trnave na klipovima reko bi covjek sve badr hari hahahahaha
Cim vide masu ide rucna.Tako je i bilo a ako Bog da mislim da ce nas sad isto biti u Rumuniji ako ne i vise.
+ baš pun, provjereno

Hajde, svi znamo da je nasa tema magnet za lazne navijace kluba, strumfove, dusmane, ali brate poceli i clanovi Adzemovog taktickog tima i njegovi pomocnici pisati ovdje pod plastom navijaca Sarajeva...
Evo ovom forumasu iznad da skrenem paznju da je zaboravio na kraju svog posta dodati " i u kost..."...

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Banuj hinVanja8 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 19:12Hajde, svi znamo da je nasa tema magnet za lazne navijace kluba, strumfove, dusmane, ali brate poceli i clanovi Adzemovog taktickog tima i njegovi pomocnici pisati ovdje pod plastom navijaca Sarajeva...
Evo ovom forumasu iznad da skrenem paznju da je zaboravio na kraju svog posta dodati " i u kost..."...![]()
Izašao sastav. Golman, odbrana i napad isti a ostalo promijenili.
Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 28 jul 2025, 19:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo ne treba letjeti pred Rundu.fks74 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 16:52Samo ne treba letjeti pred rudu.
Hahahaha to je to. Lagano pripremehead88 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 17:25Danas se vec pocelo lagano kasljati na poslu i kihati. Sutra jedan otromol ponijeti da kolege vide da sam bolestan. Sef je velik pitar jasno mu je sve, u srijedu se otvara bolovanje ujutro rano. Popodne ekipa spremna idemo prema Srbiji tamo ćemo noćiti i u četvrtak put Rumunije i prolazak u treće pretkolo. Vidimo se u Rumuniji.
PS: Ne moram ni govoriti da je žena ljuta od petka, večeras ćemo i to rješiti.
Ko te nije volio nije ni obolio!
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Koliko sam mogao primjetiti dosta oni nas podcjenjuju i to debelo. Ima i kod nas toga ali ovi njihovi bas pretjeruju. Neka neka, samo neka podcjenjuju.
Dobra vijest je i da im nije neko stanje u klubu trenutno.
Dobra vijest je i da im nije neko stanje u klubu trenutno.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
- Varijantas8
- Kontakt:
Onda je vjerovatno pao dogovor sa Dinamom čim je Krdzalić otpisan.
BUREK PITA, ŽELJI KITA..
Pritisli su Cluj, kontrolišu meč, da se hoce sto više istrošiti prije tekme sa nama
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jedna upitna? informacija, stvarno ne znam dali je istina, ali u menadžerskim sjediljkama se pojavilo da je iz partizana došla jako ne ozbiljna i na jako ne ozbiljan način, putem sms poruke, ponuda od 300k evropskih za dragulja Jattu. Naši poslali, 
.
Doslovno su naši ovako odgovorili.
Hahahahahaha Ne bi me cudilo da im je aylah tako odgovorila. Ja ne znam odavno nisam imao bolji osjecaj za prolazak. Aktivan rezultat, danas igraju neka se istrose, valjda zabijemo gore iz kontri kojih ce sigurno biti puno.Pitaristok je napisao/la: ↑28 jul 2025, 20:38Jedna upitna? informacija, stvarno ne znam dali je istina, ali u menadžerskim sjediljkama se pojavilo da je iz partizana došla jako ne ozbiljna i na jako ne ozbiljan način, putem sms poruke, ponuda od 300k evropskih za dragulja Jattu. Naši poslali,.
Je l' isto tako prošle sezone bila neka smijurija s Partizanom i ponudom za nekog našeg igrača? Nešto se sjećam da se pisalo il' sam usnio...