Znal se gdje ce bit prenos utakmice iz RUMUNIJE..
Rumuni nisu bezazlena ekipa i sigurno ako nasi igraci ss se budu oslonuli na rezultat/igru iz prve utakmice glat cemo izgubit..
Dame nebi ko pogresno svatio, prva utakmica je bila dobra al nesmije nas trener bit ko glupi Adzem. Covjek slip pored ociju, i oni su odigrali prvo pol dobro drugo ok, i to moze bit faktor atmosvere svjezine (obavili pripreme odmorilise odradili sve mickro cikluse) takodje KAD JE PRVA UTAKMICA EVROPSKA a dovedes bruku novi igraca, SVI IGRACI TAD DAJU 150% jer zele da kupe prvo trenera a bogami i publiku (u slucaju da trener nekog igraca klupira da bi on mogao preko navijaca vrsit neki blagi pritisak na trenera)
Naravno kada imas pored svega toga 25 k ljudi koji te nosi i kad znas u posvjesti davce ti j e b a t mater ako nebudes GINO =dobro igro onda jos vise zapinjes i pokusavas da svoje NEZNANJE SAKRIJES.
Takodje igraci DOSTA vise trose svog vremena individualno analizaraci protivnickog igraca protiv kojeg bi mogao igrat, posebno kad igras za slabi klub i kad podsvjesno znas da si slabi igrac (NE KVALITETNI) onda sve poduzimas da budes bolji odnjeg odnosno ako ti klub mora izgubit da nebude tvojom krivicom.
Naravno i najvazni segment za igraca tipa jovica paskaleva gulise begana jeste da odigraju dobro da ih neko vidi iz jaci liga i da maprave transver.
Npr; JA GARANTUJEM DA RISTOVSKI OPSTE NIJE NISTA RADIO extra ono sto je dobio od ss on je to poslozio, i covjek sa 0 treninga sa ekipom pokaro krajovu, a isto tako palestinac i onaj crnac su sigurno preko 20 sati analizirali individualno mane istog igraca. Jer jednostavno covjek je kvalitet na snagu nemozes na brzinu nemozes na skok nemozes da mu se uvalis nemoze da mu uzmes prostor nemoze, vidjeliste kad je paskakev usao kolika je ta razlika koliko prostora igrac ima kad primi loptu brat bratu 1,5 m kod Ristivskig mozda 10 centi i to oko 50 minute dotad 3 centa. E sad posto mi imamo samo jednog takvig igraca nazalost mi moramo u ovu utakmicu uc cvrsto jako ladnig glavica i sa ponom kesom sperme, udjemol satracemo cigane, poderali smo ih na kosevu nista nisu pokazali vrlo lahko u tim situacijama 2-3 zalutala metka. Mnogo dominantni smo bli protiv trnova al ljudinas tamo iz 4 suta nabise 3-0
Netreba bit erogantan ko blesavi Adzem koji kaze koper je bio bolji samo 8 minuta, AL UKURCU, ono je ekipa koja je znala sta hoce kako hoce i upravo je to ostvarila..
MORAMO BIT JAKI SPREMNI I MORAMO MORAMO IMAT ENERGIJU KO U PRVIH 50 minuta..
Mi imamo samo begana renana keremeha gulija u prvih 11 koji su tu duze sve ostalo ima 1 utakmicu dosad..A samo jednog od 7 igraca imas koji je top igrac i zakog nevazi adeptsciha itd itd