FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
43%
Prolazak u Play off
52
24%
Grupnu fazu
73
33%

Ukupno glasova: 218

Kyle88
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kyle88 » 29 jul 2025, 11:12

Ado_77 je napisao/la:
29 jul 2025, 11:06
samoFKS je napisao/la:
29 jul 2025, 09:18
Ado_77 je napisao/la:
29 jul 2025, 00:15

Nije jedini Rogic,Soldo,i jos Lulic i da nije posudjen nebi ostali jos kod nas, : Kosevo im bila samo prolazna stanica. :roll:
Ne znam sta si mislio pod ovim "Kosevo im prolazna stanica" ali za Soldu mogu iz prve ruke rec da mu se zgadila liga, upravo ovo sto mosarajvosa pise.
Rogic i Soldo je provjereno da im se nije ostajalo u klubu,htjeli su da idu sto prije. :roll:
Kakva je kuknjava oko solidnih igraca za nasu ligu koji su imali predobre uslove za ono sto su dali klubu svojim partijama? (Soldo u manjoj mjeri od Rogica koji je bio na nivou zadnju polusezonu ostalo je bilo lila)
Nemojte samo da blatimo nasu ligu a druge dizemo u nebesa sto se tice sudjenja. Ta HNL isto ima propusta i afera na vecoj razini nego mi a ovamo liga zvana CZ da ne pricam.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 jul 2025, 11:13

Ado_77 je napisao/la:
29 jul 2025, 11:06
samoFKS je napisao/la:
29 jul 2025, 09:18
Ado_77 je napisao/la:
29 jul 2025, 00:15

Nije jedini Rogic,Soldo,i jos Lulic i da nije posudjen nebi ostali jos kod nas, : Kosevo im bila samo prolazna stanica. :roll:
Ne znam sta si mislio pod ovim "Kosevo im prolazna stanica" ali za Soldu mogu iz prve ruke rec da mu se zgadila liga, upravo ovo sto mosarajvosa pise.
Rogic i Soldo je provjereno da im se nije ostajalo u klubu,htjeli su da idu sto prije. :roll:
I da su ostali ima li bi ulogu rezervni igraca .

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 29 jul 2025, 11:14

hazarder je napisao/la:
29 jul 2025, 10:35
Junior je uvijek pouzdan bio. Lijepe vijesti na jutro. Morao sam ponovo video da pregledam za Petera. Kako je samo lagan... :ljepota:
Vazda, on i senner od 2 brata djeca :D
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 29 jul 2025, 11:16

Ne treba plakati za prosutim mlijekom, tj za ovim što su otišli. Jer, jedni se "otegli" drugi se (po meni bolji) protegli.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 29 jul 2025, 11:21

Sarajevo odavno nije imalo jacu ekipu. Samo valja sve to sada uigrati, doslo je puno novh igraca. Kad se oporavi Gojković to će biti beton odbrana.
Samo treba pametno ici, korak po korak..utakmicu po utakmicu..

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 29 jul 2025, 11:24

Znal se gdje ce bit prenos utakmice iz RUMUNIJE..

Rumuni nisu bezazlena ekipa i sigurno ako nasi igraci ss se budu oslonuli na rezultat/igru iz prve utakmice glat cemo izgubit..

Dame nebi ko pogresno svatio, prva utakmica je bila dobra al nesmije nas trener bit ko glupi Adzem. Covjek slip pored ociju, i oni su odigrali prvo pol dobro drugo ok, i to moze bit faktor atmosvere svjezine (obavili pripreme odmorilise odradili sve mickro cikluse) takodje KAD JE PRVA UTAKMICA EVROPSKA a dovedes bruku novi igraca, SVI IGRACI TAD DAJU 150% jer zele da kupe prvo trenera a bogami i publiku (u slucaju da trener nekog igraca klupira da bi on mogao preko navijaca vrsit neki blagi pritisak na trenera)

Naravno kada imas pored svega toga 25 k ljudi koji te nosi i kad znas u posvjesti davce ti j e b a t mater ako nebudes GINO =dobro igro onda jos vise zapinjes i pokusavas da svoje NEZNANJE SAKRIJES.

Takodje igraci DOSTA vise trose svog vremena individualno analizaraci protivnickog igraca protiv kojeg bi mogao igrat, posebno kad igras za slabi klub i kad podsvjesno znas da si slabi igrac (NE KVALITETNI) onda sve poduzimas da budes bolji odnjeg odnosno ako ti klub mora izgubit da nebude tvojom krivicom.

Naravno i najvazni segment za igraca tipa jovica paskaleva gulise begana jeste da odigraju dobro da ih neko vidi iz jaci liga i da maprave transver.

Npr; JA GARANTUJEM DA RISTOVSKI OPSTE NIJE NISTA RADIO extra ono sto je dobio od ss on je to poslozio, i covjek sa 0 treninga sa ekipom pokaro krajovu, a isto tako palestinac i onaj crnac su sigurno preko 20 sati analizirali individualno mane istog igraca. Jer jednostavno covjek je kvalitet na snagu nemozes na brzinu nemozes na skok nemozes da mu se uvalis nemoze da mu uzmes prostor nemoze, vidjeliste kad je paskakev usao kolika je ta razlika koliko prostora igrac ima kad primi loptu brat bratu 1,5 m kod Ristivskig mozda 10 centi i to oko 50 minute dotad 3 centa. E sad posto mi imamo samo jednog takvig igraca nazalost mi moramo u ovu utakmicu uc cvrsto jako ladnig glavica i sa ponom kesom sperme, udjemol satracemo cigane, poderali smo ih na kosevu nista nisu pokazali vrlo lahko u tim situacijama 2-3 zalutala metka. Mnogo dominantni smo bli protiv trnova al ljudinas tamo iz 4 suta nabise 3-0

Netreba bit erogantan ko blesavi Adzem koji kaze koper je bio bolji samo 8 minuta, AL UKURCU, ono je ekipa koja je znala sta hoce kako hoce i upravo je to ostvarila..

MORAMO BIT JAKI SPREMNI I MORAMO MORAMO IMAT ENERGIJU KO U PRVIH 50 minuta..

Mi imamo samo begana renana keremeha gulija u prvih 11 koji su tu duze sve ostalo ima 1 utakmicu dosad..A samo jednog od 7 igraca imas koji je top igrac i zakog nevazi adeptsciha itd itd

FKSzuti
Kontakt:

Post Postao/la FKSzuti » 29 jul 2025, 11:29

Pitar6785 je napisao/la:
29 jul 2025, 11:24
Znal se gdje ce bit prenos utakmice iz RUMUNIJE..
MY TV kao i naredne evropske aBd

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 29 jul 2025, 11:29

junioR je napisao/la:
29 jul 2025, 10:33
MSOZ101 je napisao/la:
29 jul 2025, 10:28
junioR je napisao/la:
29 jul 2025, 10:12

To je nas novi igrač :twisted:

Sve završeno.
Vi koji imate instagram pregledajte pratil on koga od nasih ili pratil njeg ko i sve ce vam se samo reci. Ono sto ja mogu reci jeste da bi se on strasno uklopio u ono sto Zekic gradi sa brzim igracima, sa napadanjem dubine, drzanjem sirine itd.
On je od danas naš novi igrač, posao je završeno i nema potrebe za bilo kakvim provjeravama :)
Najvjerovatnije da ce biti jos dolazaka.

Pozz
Opet mustuluk kupis :salut:

Opet kukamo za Rogom i Soldom pa doklen taj spin na temi ...
Obojcu smo zamjenili sa boljim igracima !

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 29 jul 2025, 11:38

Info da je Elezi došao nespreman nije tačan.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 29 jul 2025, 11:42

Znaci Kovacik danas potpisuje?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

insimadop
Kontakt:

Post Postao/la insimadop » 29 jul 2025, 11:44

Kukamo za Soldom a došli nam Rile, Bralić, Turda, i još se čeka oporavak Gojkovića
Kukamo za Rogićem a došao nam Banić

Nas da nema, trebalo bi nas izmisliti

Prekosutra najiskrenije očekujem prolaz, i nakon prve tekme, i nakon što vidim kakav optimizam vlada među ekipom, a onda nam je playoff biti ili ne biti, ide Spartak k'o plitak potok..

2 igrača nam sigurno dolaze, dodatno pojačavanje zavisi od Europe

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 29 jul 2025, 11:49

insimadop je napisao/la:
29 jul 2025, 11:44
Kukamo za Soldom a došli nam Rile, Bralić, Turda, i još se čeka oporavak Gojkovića

Prekosutra najiskrenije očekujem prolaz, i nakon prve tekme, i nakon što vidim kakav optimizam vlada među ekipom, a onda nam je playoff biti ili ne biti, ide Spartak k'o plitak potok..

Tako su kukali za Djurickovicem, jbte komentari gorili, momak ode cini mi se u Uzbekistan i sad se vratio u CG. Soldo otisao u drugu trusku i tako.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 29 jul 2025, 11:52

junioR je napisao/la:
29 jul 2025, 11:38
Info da je Elezi došao nespreman nije tačan.
Ja nisam to napisao. Nego da trenutno nije u stanju igrati duže od 30 aludirajući na intezitet koji želimo. Jbg gledao sam utakmicu, na kraju je i on teško disao, a izgubio je nekoliko duela jer je kasnio i kalkulisao ulazak u duel. Nije hejt, nego viđeno na terenu. Ove utakmice igraju najspremniji i oni koji su spremni "poginuti" u duelu.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 29 jul 2025, 11:58

Kao prvo puno se ovde puse PAVICIC, DEFINITIVNO U FK SARAJEVU nije opravdao CV..
Dokaz da je otisao u goricu dovoljno govori, kao tamoce se borit za titulu (SA FK SARAJEVOM je isvoio kup)

Apsulutno neznam dali smo mi njega htjeli ostavit al ako jesmo sigurno je trazio bar 100k€ vecu platu i sigurno je FK SARAJEVU TRAZENO DA PLATI NEKU OSTETU.

Igrac PAVICIC MENI nije bolji od JATTE NI POCEMU, niti od bubanje niti od djordjevica bolji jeste od Krdzalica, al sigurno da krdzalic nije tesko se povrijedio i da se djordjevic oporavio u normalnom roku pavicic nebi imao ni 50% minutazu koju je imao.. ok je igrac al on nije igracki kvalitet da moze reci necu ja u FK SARAJEVU igrat jer savez krade.

Soldo roguc mustafic lulic igraci koji jesu los kvalitet i bas cu pratit gdje ce koji podpisat i kakoce dalje..

DOVELI SMO NAJBOLJEG IGRACA GORICE a ojebina pavicic je ocito htio preko nas da izvuce pare i zasebe i za Aris jer zna da njegov kvalitet vise niko nece platit u vidu plate ni 30% sto je imao u Arisu i Gorica ako mu je dala vise od 12 k€ platu debelo se zajebala..
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 29 jul 2025, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 29 jul 2025, 12:00

Aduka87 je napisao/la:
29 jul 2025, 11:49
insimadop je napisao/la:

Tako su kukali za Djurickovicem, jbte komentari gorili, momak ode cini mi se u Uzbekistan i sad se vratio u CG. Soldo otisao u drugu trusku i tako.
Nema ti kod nas sredine, pa to ti je. Meni je prvom bilo malo vuna što ide Bubanja, ali evo vidim niko ga ne spominje. A zamislite samo da smo zijanili prošlu tekmu? Pa čitali bi ovdje kuknjavu ko za kosovski boj što je otišao.
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 29 jul 2025, 12:02, ukupno mijenjano 1 put.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

strahmeipomisliti
Kontakt:

Post Postao/la strahmeipomisliti » 29 jul 2025, 12:02

insimadop je napisao/la:

Sto 2?Zar nam treba jos igraca kada Kovac dodje?Na kojoj poziciji ako znas vec?

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 29 jul 2025, 12:02

Slovak posudba. Nadao sam se da će neki raskid isposlovat kao Elezi il' minimalna odšteta al' ne treba bit' proklet i ovo je odlično.

A to za drugog igrača, pretpostavljam neko krilo jer Guli ide.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 29 jul 2025, 12:04

Koje ovdje jednoumlje vlada i spinovi jbt :urnebes:

Ko je rekao da se za Pavicicem kuka ili da nismo doveli bolje?? Bukvalno jedan forumas spomenuo kako je potpisao za Goricu bez obestecenja, a ovdje se pisalo da ga ne mozemo otkupit jer trazi previse, i nas par se nadovezalo da je vjerovatno otisao radi zatrovanog saveza i situacije u ligi. Ko ga zali? Niko. Je li Elezi bolji, ili Djordjevic? Jesu obojica. Da li je moguce da je otisao zbog protekcije Borca? Vrlo moguce. Je li nam to problem? Nije. Ako sutra isto uradi Jatta ili Ristovski, hoce li nam bit problem? Vjerovatno.

Doslovno NIKO NE KUKA, ljudi samo ukazuju na to da u ovako zatrovanoj ligi i savezu ne moras mislit samo na to da li imas dosta para i dobar kolektiv, nego da ce neki igrac sigurno i gledat u kakvu ligu dolazi. Hvala Bogu pa je sad to Pavicic a ne neko bitniji. Al ne treba se onda sutra ni puno pitat sto to neki XY igrac nece da dodje kad mu nudimo dobre pare. Neko mozda gleda i dalje od toga.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 29 jul 2025, 12:04

hazarder je napisao/la:
29 jul 2025, 12:02
Slovak posudba. Nadao sam se da će neki raskid isposlovat kao Elezi il' minimalna odšteta al' ne treba bit' proklet i ovo je odlično.

A to za drugog igrača, pretpostavljam neko krilo jer Guli ide.
Mislim da je drugi igrac Cimirot, al ostaje da se vidi! :clap:
U novi boj ...

nedimmmm1337
Kontakt:

Post Postao/la nedimmmm1337 » 29 jul 2025, 12:10

Pitar6785 je napisao/la:
29 jul 2025, 11:58
Kao prvo puno se ovde puse PAVICIC, DEFINITIVNO U FK SARAJEVU nije opravdao CV..
Dokaz da je otisao u goricu dovoljno govori, kao tamoce se borit za titulu (SA FK SARAJEVOM je isvoio kup)

Apsulutno neznam dali smo mi njega htjeli ostavit al ako jesmo sigurno je trazio bar 100k€ vecu platu i sigurno je FK SARAJEVU TRAZENO DA PLATI NEKU OSTETU.

Igrac PAVICIC MENI nije bolji od JATTE NI POCEMU, niti od bubanje niti od djordjevica bolji jeste od Krdzalica, al sigurno da krdzalic nije tesko se povrijedio i da se djordjevic oporavio u normalnom roku pavicic nebi imao ni 50% minutazu koju je imao.. ok je igrac al on nije igracki kvalitet da moze reci necu ja u FK SARAJEVU igrat jer savez krade.

Soldo roguc mustafic lulic igraci koji jesu los kvalitet i bas cu pratit gdje ce koji podpisat i kakoce dalje..

DOVELI SMO NAJBOLJEG IGRACA GORICE a ojebina pavicic je ocito htio preko nas da izvuce pare i zasebe i za Aris jer zna da njegov kvalitet vise niko nece platit u vidu plate ni 30% sto je imao u Arisu i Gorica ako mu je dala vise od 12 k€ platu debelo se zajebala..
Vidi majstore on dal jeste dal nije opravdao ocekivanje se da vodit rasprava , ali Pavicic - Bubanja Jatta ama ni po kojem osnovu se ne mogu poredit , uloge im za pocetak nisu iste Jatta i Bubanja su klasicni razbijaci i jablani koji odradju svoj posao na izuzetnom nivou ( znaci destrukcija igre , kupljene drugih lopti ) a Pavicic ti je igrac koji potezom izbaci dosta igraca koji se lahko izvuce iz duela sto bi se kod nas reklo “ zna lopte igrat “ .

Isto tako cinjenica da smo doveli Elezija koji je slican profil igraca samo veca radilica po terenu trkac , koji igra sa obje noge sto je rijetkost danas pogotovo za našu ligu .

Sto se Saleta tice po mom misljenju je bolji igrac od Pavicica barem u nasem sistemu igre , Elezija ne bih komentirao nek pokaze sta zna .

Ziv bio brate !
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, HZbec, laznokrilo, mosarajvosa83, N3R3D, NeSamSafetee, Velaxsa i 49 gostiju.