19vendetta87 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 12:05Igra jer mora, ne zato sto je dobar na toj poziciji.Shategabri je napisao/la: ↑29 jul 2025, 11:53Ma dobro sad, niste shvatili konktekst i hajmo sad glumiti Phila Jacksona.
Nije ni Atić play, pa često igra to, jel tako?
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
**** ti ove Kineze i njihove kanale,svaki radi osim ova 2 sportska... nek postavi neko link ako sta nadje... 
Trebalo bi bit na ovom linku, prošla utakmica je radila:
https://yibababa.com/tv/cctv5p-iptv.htm ... Q2pJ452WBA
Ako nekome ne radi ovaj link, evo link za yt (ne znam da li će opet prekriti ekran):
Lazić skače za loptu 
Kinezi bas igraju lijepu kosarku
Arslanagic ne moze da razigra penzionere Preldzica i Rizvica,a kamoli reprezentaciju....
Neozbiljno igramo seniore. Jos atic kad uzme forsirati
Sejfic kad trci izgleda k'o Bambi na ledu...
Sofo na zalasku karijere izgleda k'o ruska balerina naspram njega...
Sofo na zalasku karijere izgleda k'o ruska balerina naspram njega...
Uvijek isti problem otkako je Adis selektor, ne branimo sut za 3 poena uopste
I dalje ne vidim svrhu ovih utakmica,osim novcane dobiti.Nekompletni uopce ne mozemo igrati svoju igru jer nemamo visine,sirine + Kinezi sve sviraju.Od 11 igraca 5,6 uopce nema kvalitet ni za 16....
Ko sto kaze selektor najbitnije da smo izasli zivi i zdravi.Pripreme tek pocinju dolaskom u Sarajevo
Ko sto kaze selektor najbitnije da smo izasli zivi i zdravi.Pripreme tek pocinju dolaskom u Sarajevo
-
TripleThreat
- Kontakt:
To je još od Bosnića ostalo, s Adisom se nastavilo. Sabijaju reket, šuteri za 3 često otvoreni. Zato mislim da bi nas Italija mogla raznijeti.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Igramo kosarku iz 80tih u napadu samo spustamo loptu na post a u odbrani samo to i branimo.Kao da sut za 3 skoro da ne postojiTripleThreat je napisao/la: ↑29 jul 2025, 14:09To je još od Bosnića ostalo, s Adisom se nastavilo. Sabijaju reket, šuteri za 3 često otvoreni. Zato mislim da bi nas Italija mogla raznijeti.
Tako nam i klubovi igraju i mlade reprenzetacije.Bosna kao drzava kasni 30 godina u kosarci
Realno fali nam tih 5 igrača koji bi se trebali priključiti u subotu.
Ne znamo šta igramo, Halilović fula bacanja, slabo preuzimamo, ali makar da se malo vrate u pogon. Ovaj Pjanić nije loš igrač, ali nije sad ni pljačka.
Ne znamo šta igramo, Halilović fula bacanja, slabo preuzimamo, ali makar da se malo vrate u pogon. Ovaj Pjanić nije loš igrač, ali nije sad ni pljačka.
Zasto Aticu, zasto... stvarno mi lik nije jasan. Nemas snage, guzeljas, ne igras odbranu, tusis...pa bolhe udji 5 min i odigraj max nego 25 ko bez glave.
-
costacurta08
- Kontakt:
Kako me nervira ovak boliqurcizam pa to je strašno.
Imaš priliku, gleda te barem milionski auditorij, neko da te snimi, angažuje a ti se ponašaš ko superstar a veze nemaš.

Haj baš vas briga, 200k u kasu saveza, Brko će već znati šta će s lovom.
Imaš priliku, gleda te barem milionski auditorij, neko da te snimi, angažuje a ti se ponašaš ko superstar a veze nemaš.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Jedino ako mislis na milion Kineza...costacurta08 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 14:20Kako me nervira ovak boliqurcizam pa to je strašno.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Zivim za dan kad Adin Vrabac nece vise igrat za reprenzetaciju
Ovaj Pjanic je solidan
Ovaj Pjanic je solidan
Pjanić solidan ovu utakmicu dok je prošlu bio veoma loš, nadam se da će dati Hrelji minutažu u drugom poluvremenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.