BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Ma ovi igraci ce imati skroz drugu ulogu . Nasi sutevi i poeni su u rukama Muse ,Nurkica,Castanede,Kamenjasa a ovi sto danas igraju trebaju odigrati svije uloge od 10 do 15 minuta prije svega odbranbeno i energijom uz po neki sut kad su sami .Pjanke solidan po meni moze biti od koristi u prozorima kad ne bude euroligasa .
Atic i Gegic da imaju konstantu igrali bi u Euroligi, a ne da ih sutaju s noge na nogu iz osrednjih ekipa Spanije. Zato je konstantan Amerikanac neophodan ovoj ekipi i onda da molis Boga da jedan od ove dvojice ima svoj dan + Musa koji ce uvijek dati nesto.
Italija ce nas razmontirati ako se ovako bude branio sut za 3. Oni su i na ulazu jaci od Kineza, tako da protiv njih odbrana mora biti na 200%. Ne treba zaboraviti da su Castaneda, Musa i Nurkic losiji defanzivci od ovih koji danas igraju.
Italija ce nas razmontirati ako se ovako bude branio sut za 3. Oni su i na ulazu jaci od Kineza, tako da protiv njih odbrana mora biti na 200%. Ne treba zaboraviti da su Castaneda, Musa i Nurkic losiji defanzivci od ovih koji danas igraju.
Ja bih bio najsretniji da ga povede i koristi u rotaciji umjesto da imamo 3-4 igrača koji će ukupno skupiti 5min u 5 utakmica.
Kako ovi suci navlace za njih.
Daj ba nemoze i nesmije ti igrat Atic na pljeu
Ovaj Pjanić mi izgleda kao jedini koji smije ošutati poludistancu od svvih u ovom sastavu, a i kad smo kompletni (osim Castanede).
Ovdje da imamo Kastanedu na pleyu i Kamenjasa pod kosem mi bi sad vodili.
Ja bih sad potpiso ovaj rezultat
-
- Kontakt:
Svaki napad stoooooo pickova naprave za atica a nista od njih……
Ili atic baci loptu u bunar ili vrijeme istekne bukv
Lik moze na EP samo Musu zamijenit na 1-2 min da ovaj predahne, i odmah klupa. Poziciju 2 moze igrat samo kad neko kvalitetniji odmara.DjaniTarik je napisao/la: ↑29 jul 2025, 15:01Svaki napad stoooooo pickova naprave za atica a nista od njih……
-
- Kontakt:
Pa dobro nije on toliko uzas sada samo na plej nikako, posjeduje on koliko toliko kvaliteta ali kad moze igrati svoju igru…. Jos su oko njega danas balvani vidi se cak i frustracija lazica drugi mu smetajuIniesta12 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 15:05Lik moze na EP samo Musu zamijenit na 1-2 min da ovaj predahne, i odmah klupa. Poziciju 2 moze igrat samo kad neko kvalitetniji odmara.DjaniTarik je napisao/la: ↑29 jul 2025, 15:01Svaki napad stoooooo pickova naprave za atica a nista od njih……
-
- Kontakt:
I jel samo u mene neradi atrim vise??
Meni normala radi na yt sve
joj sudija hahahaahh
-
- Kontakt:
DjaniTarik je napisao/la: ↑29 jul 2025, 15:17
Mozes li poslati link?
Evo šefe
Previse minuta za Halilovica i Vrabca, a premalo za Penavu. Ovo je bila idealna prilika da se vidi koliko se na njega moze racunati i poslije u kvalifikacijama (i na 4 i na 5), pogotovo jer Miralem i Adin nista nisu uradili. Izgleda da je Arslanagic trenutno u velikoj prednosti u odnosu na Camparu. Brat Pjanic suti i radi. U odbrani se itekako trudi, u napadu se dobro krece, posrema zicere i tjt. Niti je neki suter, niti je neki ball handler, ali ima svega pomalo. Jako zahvalan i ponizan igrac.
suci moraju na raport u stozer partije ako izgube
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Ma evo izbaci maloprije Penavu jer mu sudija svira onakav faul odbrane dok ona 11-ka povlači sa leđa potpuno nenormalno. Mislim da Penavu neće da koristi u ovim utakmicama jer je baš nervozan nešto i često priča sa sudijama.Ghuraba je napisao/la: ↑29 jul 2025, 15:21Previse minuta za Halilovica i Vrabca, a premalo za Penavu. Ovo je bila idealna prilika da se vidi koliko se na njega moze racunati i poslije u kvalifikacijama (i na 4 i na 5), pogotovo jer Miralem i Adin nista nisu uradili. Izgleda da je Arslanagic trenutno u velikoj prednosti u odnosu na Camparu. Brat Pjanic suti i radi. U odbrani se itekako trudi, u napadu se dobro krece, posrema zicere i tjt. Niti je neki suter, niti je neki ball handler, ali ima svega pomalo. Jako zahvalan i ponizan igrac.
Ne serite za Vrabca pogledajte koliko se momak bori i sta je lopti ukrao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.