FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jattu treba prodati najranije naredne sezone i to u januaru i to nema ici ispod 5 milki eura. On mora ovdje odigrati jos bar sezonu i pol.
-
- Kontakt:
Najgora kvota za domacina
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Dobra lova na X 

-
- Kontakt:
Ako ponovimo prvu utakmicu po pitanju energije, trke angarzmana prolazimo ih.
Ono sto me brine je onaj primljeni go gdje Guli ne prati igraca i niko ne izlazi u blok. Jeste eurogo koji se jednom u zivotu daje, ali ono kaznjavaju jake ekipe i ne smije se ponavljati. Maximalan fokus mora biti od prve do zadnje sekunde.
Ono sto me brine je onaj primljeni go gdje Guli ne prati igraca i niko ne izlazi u blok. Jeste eurogo koji se jednom u zivotu daje, ali ono kaznjavaju jake ekipe i ne smije se ponavljati. Maximalan fokus mora biti od prve do zadnje sekunde.
Jel Kosevo osposobljeno za treceg pretkola? Ima li iko info
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ja koliko znam da jeste , odradjene su tu neke sitne stvari
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
**** to, hoce li Rile biti spreman?junioR je napisao/la: ↑29 jul 2025, 15:54Posljednju utakmicu je odigrao prije nesto vise od mjesec dana sa reprezentacijom, nije pravio veću pauzu bez treniranja kao sto su pravili ostali reprezentativci. Radio je individualno sa trenerom i čekao kraj ugovora.(Dogovorili transfer malo poslije reprezentacije)Sazg je napisao/la: ↑29 jul 2025, 15:26Izvini buraz ali ja ne upratih gdje je i sa kim prošao pripreme. Iz Gorice odmah otišao nakon prvenstva a u Bohumu bio tek toliko da raskine ugovor. Ne kontam gdje se mogao spremiti a i ZZ reće na presu da ga neće gurati u vatru bez potrebe jer nije prošao pripreme.
On je "nespreman" da nema pripremni utakmica u nogama, strateški i taktički. Tako da to moze biti jedini razlog zbog čega nece biti gurnut u vatru u ovako bitnoj utakmici.
Ja nisam jos cuo da je novinarska proatorija uradjena, mozda sam fulio info. Ako se ne varam to nam je jedino falilonedimmmm1337 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 18:04Ja koliko znam da jeste , odradjene su tu neke sitne stvari
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ja mislim da je to za Playoff , a za 3ce je ja mislim bile neke sitnice koje su uradjeneplisek je napisao/la: ↑29 jul 2025, 18:07Ja nisam jos cuo da je novinarska proatorija uradjena, mozda sam fulio info. Ako se ne varam to nam je jedino falilonedimmmm1337 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 18:04Ja koliko znam da jeste , odradjene su tu neke sitne stvari
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Za play off nam treba parking trecine kapaciteta stadiona, znaci zvanican parking od 11 milja, sto nemamonedimmmm1337 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 18:08Ja mislim da je to za Playoff , a za 3ce je ja mislim bile neke sitnice koje su uradjeneplisek je napisao/la: ↑29 jul 2025, 18:07Ja nisam jos cuo da je novinarska proatorija uradjena, mozda sam fulio info. Ako se ne varam to nam je jedino falilonedimmmm1337 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 18:04
Ja koliko znam da jeste , odradjene su tu neke sitne stvari
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Evo lorenzo objavio da ide neka exluziva
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Za koliko kapaciteta imamo onda parking? Bolje pustiti samo Zapad u prodaju, nego igrati u Zenici. Akooo nekad dodjemo do play off-a.
Za grupnu fazu KL ti treba CAT3plisek je napisao/la: ↑29 jul 2025, 18:10Za play off nam treba parking trecine kapaciteta stadiona, znaci zvanican parking od 11 milja, sto nemamonedimmmm1337 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 18:08Ja mislim da je to za Playoff , a za 3ce je ja mislim bile neke sitnice koje su uradjene
-
- Kontakt:
**** to, hoce li Rile biti spreman?
[/quote]
SPREMAN KO PUŠKA !
[/quote]
SPREMAN KO PUŠKA !
- PeppermintSA
- Kontakt:
Lorenzo ispuho.
Imamo ispod istoka za 1500 i zetru mozemo prijavit, ne znam koliko je kapacitet.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑29 jul 2025, 18:23Za koliko kapaciteta imamo onda parking? Bolje pustiti samo Zapad u prodaju, nego igrati u Zenici. Akooo nekad dodjemo do play off-a.
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, ErosViverosViv, MokraKifla, Posejdon i 80 gostiju.