Nije lik ni dobio pravu šansu u Rijeci... dobijao po 15tak minuta u tih 14 tekmi.. Al je zabijao u Zrinskom...tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 17:29Dogan će dres Veleža nositi do kraja tekuće sezone, a u Mostar dolazi s reputacijom izuzetno efikasnog napadača.
U Zrinskom je postigao 23 gola,a onda prelazi u Rijeku.
Kraj.
Statistika u Rijeci
14 utakmica 0 golova
Kako znate bombastican clanak napisat to je haos. Zali boze gubljenja vremena na citanje
Mogao bi on biti izuzetno dobro pojačanje za Velež, da li će se snaći ostaje da vidimotutankamon1905 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 17:29Dogan će dres Veleža nositi do kraja tekuće sezone, a u Mostar dolazi s reputacijom izuzetno efikasnog napadača.
Kraj.
Statistika u Rijeci
14 utakmica 0 golova
Kako znate bombastican clanak napisat to je haos. Zali boze gubljenja vremena na citanje
Ne znam gdje ides na more ali moras probat čeprnje na žaru,pogotovo u hrvatskoj su odlicne.cesto ne stoje u ponudi jer im bude mrsko pravit,ali upitaj konobara
Ja kontam, profesor Dogan potpisao...H8Z7 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 18:40Mogao bi on biti izuzetno dobro pojačanje za Velež, da li će se snaći ostaje da vidimotutankamon1905 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 17:29Dogan će dres Veleža nositi do kraja tekuće sezone, a u Mostar dolazi s reputacijom izuzetno efikasnog napadača.
Kraj.
Statistika u Rijeci
14 utakmica 0 golova
Nije loše ni ramteka s lukom, a i cimprte u sosu, ove godine u cg dominira.Direktorcic je napisao/la: ↑29 jul 2025, 19:09Ne znam gdje ides na more ali moras probat čeprnje na žaru,pogotovo u hrvatskoj su odlicne.cesto ne stoje u ponudi jer im bude mrsko pravit,ali upitaj konobara
Sve zavisi kako ko voli zbog onih sokova sto budu,ali mora nodi to probat u svakom slucajuNoke995 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 19:18Nije loše ni ramteka s lukom, a i cimprte u sosu, ove godine u cg dominira.Direktorcic je napisao/la: ↑29 jul 2025, 19:09Ne znam gdje ides na more ali moras probat čeprnje na žaru,pogotovo u hrvatskoj su odlicne.cesto ne stoje u ponudi jer im bude mrsko pravit,ali upitaj konobara
Nije to tacno posto pratim HNL niti je mogao da se ugradi.hazarder je napisao/la: ↑29 jul 2025, 17:32Ne znam puno o Mariću osim da se izgleda ugradio u ugovor svakog igrača kojeg je doveo u Dinamo a i pojedinim trenerima. Sarajevo je idealno da nastavi gdje je stao. Osim ugrađivanja mislim da i nije tako loše igrače dovodio koliko dinamovci seru i kukaju.
Nećemo dalje od recenice da je vodio mladu ekipu Yuge.
Pustite klošare neka rade što hoće, imamo svoj klub.ErosViverosViv je napisao/la: ↑29 jul 2025, 21:48bave se izlizanim frazama ima 20 godina, samo se srednjoskolci mogu upecati na takve gluposti.