Ne znam gdje ides na more ali moras probat čeprnje na žaru,pogotovo u hrvatskoj su odlicne.cesto ne stoje u ponudi jer im bude mrsko pravit,ali upitaj konobara
Premijer liga BiH - aktuelno
-
Direktorcic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Jel u sirokom nesmije igrat ni musliman ni pravoslavac (srbin) ? Ili samo muslimani nesmiju?
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ja kontam, profesor Dogan potpisao...H8Z7 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 18:40Mogao bi on biti izuzetno dobro pojačanje za Velež, da li će se snaći ostaje da vidimotutankamon1905 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 17:29Dogan će dres Veleža nositi do kraja tekuće sezone, a u Mostar dolazi s reputacijom izuzetno efikasnog napadača.
U Zrinskom je postigao 23 gola,a onda prelazi u Rijeku.
Kraj.
Statistika u Rijeci
14 utakmica 0 golova
Kako znate bombastican clanak napisat to je haos. Zali boze gubljenja vremena na citanje
Nije loše ni ramteka s lukom, a i cimprte u sosu, ove godine u cg dominira.Direktorcic je napisao/la: ↑29 jul 2025, 19:09Ne znam gdje ides na more ali moras probat čeprnje na žaru,pogotovo u hrvatskoj su odlicne.cesto ne stoje u ponudi jer im bude mrsko pravit,ali upitaj konobara
MNON
-
Direktorcic
- Kontakt:
Sve zavisi kako ko voli zbog onih sokova sto budu,ali mora nodi to probat u svakom slucajuNoke995 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 19:18Nije loše ni ramteka s lukom, a i cimprte u sosu, ove godine u cg dominira.Direktorcic je napisao/la: ↑29 jul 2025, 19:09Ne znam gdje ides na more ali moras probat čeprnje na žaru,pogotovo u hrvatskoj su odlicne.cesto ne stoje u ponudi jer im bude mrsko pravit,ali upitaj konobara
- jurisicduska
- Kontakt:
Eno ih pričaju da klub ne može biti u vlasništvu
“Sve i kada skupština usvoji prijedlog, dok se ne donese novi zakon o sportu, klub ne može biti u privatnom vlasništvu
tacno.”
“ formalno-pravno nije moguce da bilo ko bude vlasnik, ali voli raja lupati.”
A ovdje 10 godina mantraju suprotno. Kakve prelivode sunce ti J*** sunčevo , kako možete bit takve prelivode i bez ikakvog stava, samo se priklanjat vjetrovima.
I još da dodamo da je ovaj njihov Mirvic gospodin a ovaj nas klosar. Izrod.
tobe jarabi brata mi mog
“Sve i kada skupština usvoji prijedlog, dok se ne donese novi zakon o sportu, klub ne može biti u privatnom vlasništvu
tacno.”
“ formalno-pravno nije moguce da bilo ko bude vlasnik, ali voli raja lupati.”
A ovdje 10 godina mantraju suprotno. Kakve prelivode sunce ti J*** sunčevo , kako možete bit takve prelivode i bez ikakvog stava, samo se priklanjat vjetrovima.
I još da dodamo da je ovaj njihov Mirvic gospodin a ovaj nas klosar. Izrod.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 29 jul 2025, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Nije to tacno posto pratim HNL niti je mogao da se ugradi.hazarder je napisao/la: ↑29 jul 2025, 17:32Ne znam puno o Mariću osim da se izgleda ugradio u ugovor svakog igrača kojeg je doveo u Dinamo a i pojedinim trenerima. Sarajevo je idealno da nastavi gdje je stao. Osim ugrađivanja mislim da i nije tako loše igrače dovodio koliko dinamovci seru i kukaju.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nećemo dalje od recenice da je vodio mladu ekipu Yuge.
Ponovit ću još jednom zadnju riječ u rečenici - Y u g a.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pustite klošare neka rade što hoće, imamo svoj klub.ErosViverosViv je napisao/la: ↑29 jul 2025, 21:48bave se izlizanim frazama ima 20 godina, samo se srednjoskolci mogu upecati na takve gluposti.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Dobra stvar. Jos pored zatrazim masper sos, da ne budu suho.Direktorcic je napisao/la: ↑29 jul 2025, 19:09
Ne znam gdje ides na more ali moras probat čeprnje na žaru,pogotovo u hrvatskoj su odlicne.cesto ne stoje u ponudi jer im bude mrsko pravit,ali upitaj konobara
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- relativizam
- Kontakt:
Sad će zeljo biti naša filijala
- ErosViverosViv
- Kontakt:
pa tema je premijer liga, bavim se citavom ligomfks74 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 22:02Pustite klošare neka rade što hoće, imamo svoj klub.ErosViverosViv je napisao/la: ↑29 jul 2025, 21:48bave se izlizanim frazama ima 20 godina, samo se srednjoskolci mogu upecati na takve gluposti.
- egocentrik
- Kontakt:
Evo priznao je, je li kuhar mora biti pitar ili ne biras19vendetta87 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 22:20Dobra stvar. Jos pored zatrazim masper sos, da ne budu suho.Direktorcic je napisao/la: ↑29 jul 2025, 19:09
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Dobro napreduje ova tribina u Mostaru.....
TajlandDirektorcic je napisao/la: ↑29 jul 2025, 19:09
Ne idem u Hrvatsku svakako zbog politike prema BiH
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- jurisicduska
- Kontakt:
Nema pedalina na Tajlandu. Samo da se ne razocaras previše.NoDi80 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 23:01TajlandDirektorcic je napisao/la: ↑29 jul 2025, 19:09
-
Direktorcic
- Kontakt:
A ni za ovu ribu i masline nisam 100% siguran.Jedino mu je od nabrojanog tu zena sigurna,a kad pomislis na tajland i to je upitnojurisicduska je napisao/la: ↑29 jul 2025, 23:13Nema pedalina na Tajlandu. Samo da se ne razocaras previše.NoDi80 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 23:01TajlandDirektorcic je napisao/la: ↑29 jul 2025, 19:09
Nisam bio nikad u Aziji, osim dijela Turske
Navikao na Neum, Italiju i ova nasa mora
Nema veze, bitno je da mi Zeljin stream radi i da se dobro provedemo
Navikao na Neum, Italiju i ova nasa mora
Nema veze, bitno je da mi Zeljin stream radi i da se dobro provedemo
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, prisonbreak i 14 gostiju.