Super liga Srbije
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
Re: Super liga Srbije
Radnicki opet los.
Opet protiv slabasnog kluba kojeg ne mogu kuci dobit. Prosle godine su uspjeli od crnogoraca ispasti a to je uspjeh.
Opet protiv slabasnog kluba kojeg ne mogu kuci dobit. Prosle godine su uspjeli od crnogoraca ispasti a to je uspjeh.
Dudić bio i ostao prevara. Čim ima ulogu favorita, meda mu ekipa ne može.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ma ne znam ni po cemu je favorit Radnicki. Klaksvik se uzasno podcijenjuje, a nisu nimalo naivna ekipa. Dudic je dobar za ekipe koje se bore za ostanak. Za nesto vise nije. Njega izbaci prosli put Mornar iz poluamaterske lige CG...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- alan_kardec
- Kontakt:
Radnički jeste bio favorit što je i dokazao na terenu, što opet ne znači da su ovi Farani neki konobari, ribari i sl, čak naprotiv, ozbiljna su ekipa. Za revanš nemam pojma, Radnički je takav da od njih možeš očekivati i da uvale tricu i da prime tricu, nisam baš optimista, al eto vidjećemo...
Partizan prijatno iznenadio, čak su ga i njihovi navijači prežalili pred odlazak u Poljsku, ali 0:2, odličan rezultat. Trebali bi proći.
Pazar nezasluženo izgubio, teško da išta mogu u revanšu.
Partizan prijatno iznenadio, čak su ga i njihovi navijači prežalili pred odlazak u Poljsku, ali 0:2, odličan rezultat. Trebali bi proći.
Pazar nezasluženo izgubio, teško da išta mogu u revanšu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Fedja, ostavka, dvaput Evropa, dvaput ispadas od amatera.
Pa kako covjece
Novi Pazar odlican s obzirom na kakav su jak tim isli.
Pa kako covjece

Novi Pazar odlican s obzirom na kakav su jak tim isli.
Pisao sam vec na prethodnim stranama za Dudica. Prevara od trenera, jer kad god ima neki imperativ dobrog rezultata, nista ne uradi. Bio i ostace vjeciti autsajder. Zali boze sto nije npr. TSC igrao u Evropi umjesto Radnickog ili Novog Pazara, da makar skupe neki bod za nacionalni koeficijent.
Ocekivano od Dudica, uspio je cudo napraviti, 2x zaredom plasirati se u Evropu, a u isto vrijeme je uspio ispasti od amatera. Ove godine ok, moze proci ali ona bruka od lani se nikada nije smjela dogoditi, gdje ces ispasti od onakvih amatera koje bi izbacilo skoro sve ekipe iz Premijer lige BiH, sto dovoljno govori o njihovoj jacini. Isti bi se borili za opstanak u Premijer ligi.
-
- Kontakt:
A TSC bi kao prosao Jagielloniu ili Klaksvik?dscile je napisao/la: ↑01 avg 2025, 16:42Pisao sam vec na prethodnim stranama za Dudica. Prevara od trenera, jer kad god ima neki imperativ dobrog rezultata, nista ne uradi. Bio i ostace vjeciti autsajder. Zali boze sto nije npr. TSC igrao u Evropi umjesto Radnickog ili Novog Pazara, da makar skupe neki bod za nacionalni koeficijent.
Prosle sezone po dva puta izgubili od Pazara i Radnickog, jos petardu im Radnicki uvalio u zadnjem kolu.
Da ne spominjem remi u Surdulici prosli vikend...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Farane sigurno bi, a protiv Poljaka bi imali vecu sansu nego Novi Pazar.19vendetta87 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 02:19A TSC bi kao prosao Jagielloniu ili Klaksvik?dscile je napisao/la: ↑01 avg 2025, 16:42Pisao sam vec na prethodnim stranama za Dudica. Prevara od trenera, jer kad god ima neki imperativ dobrog rezultata, nista ne uradi. Bio i ostace vjeciti autsajder. Zali boze sto nije npr. TSC igrao u Evropi umjesto Radnickog ili Novog Pazara, da makar skupe neki bod za nacionalni koeficijent.
Prosle sezone po dva puta izgubili od Pazara i Radnickog, jos petardu im Radnicki uvalio u zadnjem kolu.
Da ne spominjem remi u Surdulici prosli vikend...
Ocekivano, Cholo Simeone sa temua dao ostavku. Ali nacice on brzo klub ala Igman iz Konjica ili nesto tako slicno, gdje ce moci voditi ekipu bez pritiska.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.