FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bravo, zamisli da debilčine sada Dudića prizivaju. Ma da hoće i doći, brzo će i njega tjerati i ponovo Husrefa prizivati, ali neće doći Husref nego će opet uletiti neki stranac. Tu i tamo će Mirva igrača prodati da sebe pokrije, a mi ćemo da mjerimo pritisak, šećer itd.johntravolta123 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 21:21Najbolje je bilo da on udje i zabije sve ove golove ...
Pa do kad uvijek isti onaj priziva Husrefa onaj drugo Dudica a onaj treci Varesanovica hahaha
Spominju sto nije igrao Krdzalic a sa te pozicije Elezi zabio 2 gola
Prvo su prosle godine jeli **** Guli i Renan i ne daju lopte jedan drugom sad opet Guli sa nekim sljedecim
Hvala mu na svemu ali uzet pare i dovest spica
Puna podrska Zekicu. Teret je sam sebi napraviom. Titula pod moranje
- muhamedhulk
- Kontakt:
Beganovic se nadam cuva za transfer. Nocas je bio odron.
I ono sto sam vidio, niko bekovima ne pomaze u napadu, pa kako ce sam on na njihovog beka i krila? Bas lose od veznih/stopera…
I ono sto sam vidio, niko bekovima ne pomaze u napadu, pa kako ce sam on na njihovog beka i krila? Bas lose od veznih/stopera…
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Jel realno da neko priziva Musemica ???
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
EastMadness
- Kontakt:
Dudica vratiti da se ispravi nepravda za prosli put
- Shategabri
- Kontakt:
Nevjerovatno da na 3-0 izgledamo kao da ćemo im strpati još 3 i onda primimo 4 
Koji q?!
Činjenica da se raspadamo poslije 60 min.
I kad uđu izmjene, gluho bilo!
Koji q?!
Činjenica da se raspadamo poslije 60 min.
I kad uđu izmjene, gluho bilo!
Koševo Zapad
Joj što s.rete, j.bo vas trener. Imaš tri gola prednosti i trener kriv, što isti ti igrači primaju 4 gola.
Po meni smo najlepsi fudbal igrali kad je Dudic bio tu, kod Musemica je bilo na disiplinu, borbu i ho ruk..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ima fin broj slobodnih trenera, mnogi su finansijski dostupni, za ovog naseg svemirski brodovi.
Neka prenoci. Ne bih ja tjerao jer je imao i blistavih tekmi, one koje se najbrze zaborave jer smo takav narod. Ono sto treba da uradi je da kazni igrace za pristup da ih klupira i udari po dzepu. Ne treba zaboraviti da smo najefikasniji bili bez Guliasvilija u zavrsnici sezone, bez njega cak i kup osvojili. Tako da bih ja igrao sa klasicnim napadacem umjesto Gulija mozda shvati da nije sve u tome da se nabija statistika na golovima. Turkesa gurnuti jer mu manje sansi treba za gol. Puno je do kraja, uzeo je Zekic trofej izbacivsi tri najjace ekipe lige a uz to se odlicno drzao na tabeli do polusezone gdje su nas unakazili. Prestanite cviliti, prvo je kolo. Svakome se desi pa i Realu. Bacate u sjenu jos jednu pljacku bez obzira na sve.
Treba vidjeti možda Jarnija da vratimo
Joj ova dva levata banujte sa njihovim prijedlozima i Dudicima raspalim i Musemicima.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nista protiv zekica nemam, on je za mene uposlenik obicni ko i svi prije njega. Ali kad mi neko krene da brani ono sto argumentovano kritikujem, tad popizdim. Mani me pozitive vise.
-
chamberlain24
- Kontakt:
Ekipa nam je spremna za bajramskog turnira.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Epska blamaža. Svima 30% od plate za ovo što su nam priredili večeras, a Zekiću 40%.Gulashvili je najveći teret i problem ove ekipe. Beganović standardno loš i beskoristan.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Samo da j ebem mater svim insta i euro navijacima koji nisu bili veceras.J ebem vam svima porodice kompletne.
Pic ke jedne smrdljive i vi se nesta raspravljate sa navijacima Zelje jel ih 8 ili 9 hiljada.Napusite se ku rca i poklopite se kar ine jedne od navijaca
Pic ke jedne smrdljive i vi se nesta raspravljate sa navijacima Zelje jel ih 8 ili 9 hiljada.Napusite se ku rca i poklopite se kar ine jedne od navijaca
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, MSOZ101 i 25 gostiju.