Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
U nasoj ligi igrati i proci ili ne proci jedno kolo evrope a toliku platu dati jednom ogracu, glupost nevidenih razmjera ko god da je u pitanju. Jedan igrac nemoze napraviti nikakvu prevagu ni donijeti grupe nekog takmicenja gdje se ti novci mogu opravdati...
Tražiće im i ostali igrači drastično povećanje plate na sljedećemprodužetku ugovora.
Puče svlačionica. Neće odmah, ali uskoro da.
Puče svlačionica. Neće odmah, ali uskoro da.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Pa NoDi i vi ste mu davali , mozda malo manje para prosle godine...NoDi80 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 19:47Previse para realno, ali svaka cast golemo je to za nasu liguErosViverosViv je napisao/la: ↑06 avg 2025, 19:45![]()
Prethodno je odbio Partizan i Vojvodinu, budući da je Sarajevo nudilo više novca, a s Novim Pazarom je uspio prošle sezone osigurati historijski nastup u Evropi.
Adem će, prema saznanjima MozzartaSporta, zarađivati 600.000 eura godišnje u Sarajevu.
Ma nije je bilo ni prije ovog laznog musLJimana, sad slijedi spektakl
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Dobro Adem je realno igrac sa najboljim CV ikad za jednog igraca prije nego sto je dosao u nasu ligu . Da li vrijedi toliko para vjerovatno da , ali ne u bosanskoj ligi . Sad da osvoje duplu krunu ne bi se isplatilo jer ne igraju grupnu fazu evrope .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Kakva glupost, ovolike pare skrhati na lika od 33 god, a sigurno ti nece donijet titulu ili neki znacajan rezultat u evropi. Mirvicu yebem ti staru 
- svrakino1921
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:08
Građani Kantona Sarajevo u prvoj polovini 2026. godine na raspolaganju će imati višenamjenski helikopter Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS).
GOLEM SI KANTONU SARAJEVO
Ne može Švrakino podnijet priču o Ljajiću,skrenu odmah na MUP sarajevskog kantona
Kad ga Ramo uzme jedan krug pa se pod ručnom na Ilidzi okrene
Kad ga Ramo uzme jedan krug pa se pod ručnom na Ilidzi okrene
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- Hrammm1921
- Kontakt:
100.000km mjesecno Ljajicu dati ? Boze me sacuvaj
Uzet ce momak levatima tolke pare, nista pretjerano nece donijeti ekipi, Lulic dosta jeftiniji a nista losiji
Uzet ce momak levatima tolke pare, nista pretjerano nece donijeti ekipi, Lulic dosta jeftiniji a nista losiji
Zadnja izmjena: Hrammm1921, dana/u 06 avg 2025, 20:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Volim citati sta švrk piše, ali ovo je fakat smiješno hahaha. Čim vidim taj helikopter srusit cu ga bazukom
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Premalo je ovo para za Ljajića, sigurno tu postoje neki drugi detalji u ugovoru.
Adem ima 33 godine i sigurno ima još nekoliko godina sjajnog fudbala u nogama. Nedavno kad se povezivao sa nama, silno sam želio da ga dovedemo jer je paklen igrač i debelo iznad nivoa naše lige.
Adem ima 33 godine i sigurno ima još nekoliko godina sjajnog fudbala u nogama. Nedavno kad se povezivao sa nama, silno sam želio da ga dovedemo jer je paklen igrač i debelo iznad nivoa naše lige.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
Hordas1990
- Kontakt:
Ova pacenicka prica mi je najjaca, kad se svi sekiraju koliko ce potrositi frajer koji ima stotine miliona i leti privatnim avionima na koncerte i izlete onako iz zajebancije
Da mu je puno 600k ne bi mu ih nudio. Cuj moze dovesti jeftinijeg. Pa moze, ali merak mu skupog da plati. Njemu nije ni skup. Nisu Mirvicev problem finansije toga mu ne fali.
Da mu je puno 600k ne bi mu ih nudio. Cuj moze dovesti jeftinijeg. Pa moze, ali merak mu skupog da plati. Njemu nije ni skup. Nisu Mirvicev problem finansije toga mu ne fali.
- jurisicduska
- Kontakt:
Ma troši Ismir ko da su tudje. Politika kluba losa i nikakva. Za manje para duplo može se prosetat ligom. Ne znaju. Nekad kontam vi da imate ove resurse harali bi. Fkt to mislim nije nikakva sprdancija. Mada i vi kad ste došli do nekih para bilo je svega,vise pecijalaca nego navijača, tako da meni se čini da mi i vi bolje i ljepše funkcionisemo kad smo sirotinja.Hrammm1921 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:26100.000km mjesecno Ljajicu dati ? Boze me sacuvaj
Uzet ce momak levatima tolke pare, nista pretjerano nece donijeti ekipi, Lulic dosta jeftiniji a nista losiji![]()
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Jesu li ti izletili hemeroidi?Hrammm1921 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:26100.000km mjesecno Ljajicu dati ? Boze me sacuvaj
Uzet ce momak levatima tolke pare, nista pretjerano nece donijeti ekipi, Lulic dosta jeftiniji a nista losiji![]()
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
svrakino1921 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:08
Građani Kantona Sarajevo u prvoj polovini 2026. godine na raspolaganju će imati višenamjenski helikopter Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS).
GOLEM SI KANTONU SARAJEVO
- Hrammm1921
- Kontakt:
TrofejiSuTu je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:37Jesu li ti izletili hemeroidi?Hrammm1921 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:26100.000km mjesecno Ljajicu dati ? Boze me sacuvaj
![]()
![]()
Hahahahaha kakav kocijas
Svaki normalni navijac ce reci isto sto i ja , ti si dalabu
- tutankamon1905
- Kontakt:
Dati ovolike pare igracu koji puni 34 godine za dva mjeseca, a nema te u europi, a i sa njim i bez njega ces zavrsiti drugi il treci.
EF KA SARAJEVO.

EF KA SARAJEVO.