Uzet ce momak levatima tolke pare, nista pretjerano nece donijeti ekipi, Lulic dosta jeftiniji a nista losiji
Premijer liga BiH - aktuelno
- Hrammm1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
100.000km mjesecno Ljajicu dati ? Boze me sacuvaj
Uzet ce momak levatima tolke pare, nista pretjerano nece donijeti ekipi, Lulic dosta jeftiniji a nista losiji
Zadnja izmjena: Hrammm1921, dana/u 06 avg 2025, 20:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Volim citati sta švrk piše, ali ovo je fakat smiješno hahaha. Čim vidim taj helikopter srusit cu ga bazukom
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Premalo je ovo para za Ljajića, sigurno tu postoje neki drugi detalji u ugovoru.
Adem ima 33 godine i sigurno ima još nekoliko godina sjajnog fudbala u nogama. Nedavno kad se povezivao sa nama, silno sam želio da ga dovedemo jer je paklen igrač i debelo iznad nivoa naše lige.
Adem ima 33 godine i sigurno ima još nekoliko godina sjajnog fudbala u nogama. Nedavno kad se povezivao sa nama, silno sam želio da ga dovedemo jer je paklen igrač i debelo iznad nivoa naše lige.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Ova pacenicka prica mi je najjaca, kad se svi sekiraju koliko ce potrositi frajer koji ima stotine miliona i leti privatnim avionima na koncerte i izlete onako iz zajebancije
Da mu je puno 600k ne bi mu ih nudio. Cuj moze dovesti jeftinijeg. Pa moze, ali merak mu skupog da plati. Njemu nije ni skup. Nisu Mirvicev problem finansije toga mu ne fali.
Da mu je puno 600k ne bi mu ih nudio. Cuj moze dovesti jeftinijeg. Pa moze, ali merak mu skupog da plati. Njemu nije ni skup. Nisu Mirvicev problem finansije toga mu ne fali.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ma troši Ismir ko da su tudje. Politika kluba losa i nikakva. Za manje para duplo može se prosetat ligom. Ne znaju. Nekad kontam vi da imate ove resurse harali bi. Fkt to mislim nije nikakva sprdancija. Mada i vi kad ste došli do nekih para bilo je svega,vise pecijalaca nego navijača, tako da meni se čini da mi i vi bolje i ljepše funkcionisemo kad smo sirotinja.Hrammm1921 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:26100.000km mjesecno Ljajicu dati ? Boze me sacuvaj
Uzet ce momak levatima tolke pare, nista pretjerano nece donijeti ekipi, Lulic dosta jeftiniji a nista losiji![]()
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Jesu li ti izletili hemeroidi?Hrammm1921 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:26100.000km mjesecno Ljajicu dati ? Boze me sacuvaj
Uzet ce momak levatima tolke pare, nista pretjerano nece donijeti ekipi, Lulic dosta jeftiniji a nista losiji![]()
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
svrakino1921 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:08
Građani Kantona Sarajevo u prvoj polovini 2026. godine na raspolaganju će imati višenamjenski helikopter Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS).
GOLEM SI KANTONU SARAJEVO
- Hrammm1921
- Kontakt:
TrofejiSuTu je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:37Jesu li ti izletili hemeroidi?Hrammm1921 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:26100.000km mjesecno Ljajicu dati ? Boze me sacuvaj
![]()
![]()
Hahahahaha kakav kocijas
Svaki normalni navijac ce reci isto sto i ja , ti si dalabu
- tutankamon1905
- Kontakt:
Dati ovolike pare igracu koji puni 34 godine za dva mjeseca, a nema te u europi, a i sa njim i bez njega ces zavrsiti drugi il treci.
EF KA SARAJEVO.

EF KA SARAJEVO.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Neće Virto na dobro ako ti hvališVirtu4l je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:31Premalo je ovo para za Ljajića, sigurno tu postoje neki drugi detalji u ugovoru.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ti se vala jedini držiš onog što si pisao i kad se s vama povezivao, ovi ostali mrka kapa. Svršavali kad je trebao kod vas a sad ko starVirtu4l je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:31Premalo je ovo para za Ljajića, sigurno tu postoje neki drugi detalji u ugovoru.
Opet navlačiš lakovjernike? Ma jašta ćeš, boli te qrac.Virtu4l je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:31Premalo je ovo para za Ljajića, sigurno tu postoje neki drugi detalji u ugovoru.
The saddest thing in life is wasted talent.
kinoSvra, definitivno jedini kandidat za forumasa godine...
Svi pitari imaju da glasaju za tebe jer ti si...
Svi pitari imaju da glasaju za tebe jer ti si...
-
MostarReds22
- Kontakt:
Uspije li nekako Sarajevo naci trenera koji ce ovo posloziti i povezati nece im boda otkinut niko. Guliasvili, Gojkovic, Jatta, Mlinaric, Kyeremeh, Ljajic...
Po imenima sigurno najjaca ekipa u historiji lige, ako im se nekim cudom posreci s kohezijom ovo ni Vico nece moci zaustaviti.
Po imenima sigurno najjaca ekipa u historiji lige, ako im se nekim cudom posreci s kohezijom ovo ni Vico nece moci zaustaviti.
Puno je ovo para za jednog igraca, ali dobro je generalno za ligu...Realno da ti je neko rekao prije 5 godina da ce Ljaljic igrati u BiH ne bi mu vjerovao.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Vise Rijeka ima Bosanaca nego Sarajevo. 
Gospodin Mirvic radi strasan posao. Velika dominacija ce da bude. 
Da je i njemu neko rekao da će imati ove pare u Sarajevu za pet godina teško da bi ga ozbiljno doživio.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.