Semir Štilić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- THE SPECIAL
- Kontakt:
Re: Semir Štilić
- el-fighter
- Kontakt:
Ima on sve to, ali koliko puta moram napisati da Štilić igra gospodski nogomet i bez puno trke. Momak igra atraktivno i sa mnogo pasova. Pjanić nije takav, Pjanić puno više trči i puno više se otvara.THE SPECIAL je napisao/la:Stilic ima bolji pas,bolje izvodi prekide,ima bolju tehniku od Pjanica a opet Pjanic ima bolji status u reprezentaciji.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Virtu4l je napisao/la: Sad sam malo prelistao tvoje postove, pljuvanje po selektoru, jbg, ideš u isti koš kao i ostali pljuvači.
halo, daj spusti se na zemlju...Virtu4l je napisao/la:Još jedan gotov. Sljedeći!
Bez ljutnje koliko si puta gledao pjanica,i gdje bilo bi fino znati.el-fighter je napisao/la:Ima on sve to, ali koliko puta moram napisati da Štilić igra gospodski nogomet i bez puno trke. Momak igra atraktivno i sa mnogo pasova. Pjanić nije takav, Pjanić puno više trči i puno više se otvara.THE SPECIAL je napisao/la:Stilic ima bolji pas,bolje izvodi prekide,ima bolju tehniku od Pjanica a opet Pjanic ima bolji status u reprezentaciji.
A takodje koliko puta stilu!
pjanic igra u LIJONU najboljoj ekipi francuske u zadnjih 10 godina...nalazi se u biljeznici BARCELONE,CELZIJA,BAJERNA i imaju u vidu da ga kupe upravo ovi klubovi za godinu dvije....takodjer izabran medju 5 najtalentiranijih maldih igraca evrope...
stilic....odlican igrac....steta sto upravo na njegoom mjestu imamo po stilu igre identicnog igraca MISIMOVICA stim da je miske po meni medju 3 najbolja vezna u evropi ako ne i najbolji... tako da ce stilic realno da dosta ispasta zbog misimovica
sad ce me napast pjanic talenat ovo ono
isto tako ako spahic ne pocne igrat i trenirat morat cemo trazit i za njega zamjenu
znam on se bori gine ali ako ne pocne trenirat uskoro nista od njega...
Ovdje se nema sta dodat,odlicno argumentovano burazjohnnyHZ je napisao/la:ibricic najkorisniji igrac RVATSKE NOGOMETNE LIGE....
pjanic igra u LIJONU najboljoj ekipi francuske u zadnjih 10 godina...nalazi se u biljeznici BARCELONE,CELZIJA,BAJERNA i imaju u vidu da ga kupe upravo ovi klubovi za godinu dvije....takodjer izabran medju 5 najtalentiranijih maldih igraca evrope...
stilic....odlican igrac....steta sto upravo na njegoom mjestu imamo po stilu igre identicnog igraca MISIMOVICA stim da je miske po meni medju 3 najbolja vezna u evropi ako ne i najbolji... tako da ce stilic realno da dosta ispasta zbog misimovica
Cuj stetajohnnyHZ je napisao/la:ibricic najkorisniji igrac RVATSKE NOGOMETNE LIGE....
Hvala Bogu kad imamo Misimovica i dokle god on igra u ovakvoj formi i dok nam je Ciro selekor Stilic nece igrati.
Meni je takodje krivo sto Stila nije igrao protiv novinara i Omana barem po poluvrijeme.
Sto se tice Pjanica za sada je "samo" talenat i ako ne nabaci par kilograma misica bojim se da ce ostati samo talent(ne dao Bog da prodje kao Denilson) Imam osjecaj da se djetetu i previse tereta tovari-previse za njegove godine.
Ali ako nastavi sa radom za 2, 3 godine kada se i tjelesno formira bice vrhuski igrac.
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Dvojica od spominjane trojice bi se nekako mogla i uklopit u ekipu skupa ali u postavci koju praktikuje ciro nema sanse ,zato samo polako dabogda imali mi jos kamaru pjanica stilica i slicnih
- DinceManijak
- Kontakt:
Wolfsburg zagrijan za Semira Štilića
Poljski su se mediji u ponedjeljak raspisali o interesu bundesligaškog prvaka Wolfsburga za bosanskohercegovačkog nogometaša Semira Štilića
Prvaci bi 21-godišnjeg napadača poljskog Lecha iz Poznana rado vezali dugogodišnjim ugovorom, te ga priključili suigračima iz reprezentacije, Džeki i Misimoviću.
- Moja je situacija jasna. Imam još tri godine važeći ugovor s Lechom i ne mogu napustiti klub bez suglasnosti vodstva mog kluba - rekao je talentirani Štilić za njemački Reviersport.
Prošle je godine mladi bh. napadač izabran za najboljega stranog nogometaša u Poljskoj. Ove je zabio devet golova u 29 prvenstvenih utakmica.
Ma ja mislim da nebi trebao u Wolfsburg,koji vec ima Misimovica na Stilicevoj poziciji.DinceManijak je napisao/la:Poljski mediji
Wolfsburg zagrijan za Semira Štilića
Poljski su se mediji u ponedjeljak raspisali o interesu bundesligaškog prvaka Wolfsburga za bosanskohercegovačkog nogometaša Semira Štilića
Prvaci bi 21-godišnjeg napadača poljskog Lecha iz Poznana rado vezali dugogodišnjim ugovorom, te ga priključili suigračima iz reprezentacije, Džeki i Misimoviću.
- Moja je situacija jasna. Imam još tri godine važeći ugovor s Lechom i ne mogu napustiti klub bez suglasnosti vodstva mog kluba - rekao je talentirani Štilić za njemački Reviersport.
Prošle je godine mladi bh. napadač izabran za najboljega stranog nogometaša u Poljskoj. Ove je zabio devet golova u 29 prvenstvenih utakmica.
FK DELFIN NEUM
- DinceManijak
- Kontakt:
Tebi maksuz pozz jaranemone je napisao/la:too Dincenije te bilo dugo
- el-fighter
- Kontakt:
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
koliko je dobar za našeg selektora i koliko mu isti vjeruje kao igracu,najbolje pokazuje cinjenica da mu je veliki strucnjak dao cijeli minut vremena (a i to je bilo silom prilika) u jednoj tako "bitnoj i važnoj" utakmici protiv Omana...još ako uzmemo u obzir da je uigravao tim sa Misimovicem (koji nece moci definitivno nastupiti protiv Armenije)onda je jasno koliko Štilic kotira i vrijedi kod našeg selektora.hari je napisao/la:semir je jedan od boljih bosanskih fudbalera zato zaslužuje da igra u jačem klubu
- NoName
- Kontakt:
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Trenutno korisnika/ca: AA23, al87, Alipasino, ANamelessGhoul, Anoniman, Bejker, Beli98, bhfanatic14, boki86, Bordeaux433, Brazzzoo123, CHR, club21, Confiance, COYGBiH, DeeWa, EdinTz, enobarca, ExEsPerac, Fudbalbr1, galia95, gh0stHZ, GoldenLilies, Google [Bot], guadalupe, Hajdeee, HariTz, HordasFks, HP46, inzomni, J1897, Jabroni, Jegres, Jet2Holiday, kakarut, kolezeljovac, Konzerva, L-Train, lakilone, lol89, Majstorinho, mavi, moreno123, MrPink, N3R3D, napapijri1987, Proximic, RaymondRed, rio_Ferdy88, robertkosar, rukometubih23, Sheyi, Shogun, SHZ82, signalidunapark, Slobodanpad1945, soccerfan, soxx, THEC, tuzlanskinacin, umrobihzbogtebe1946, unavita, Venom, Wolffire, Yucca, zastitaIdentiteta i 556 gostiju.