Semir Štilić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Bola(n)
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la Bola(n) » 10 jun 2009, 21:30

Pojma ti nemaš. ;)
Niko kao ti,nikog kao tebe,nikad !

THE SPECIAL
Kontakt:

Post Postao/la THE SPECIAL » 10 jun 2009, 22:03

Stilic ima bolji pas,bolje izvodi prekide,ima bolju tehniku od Pjanica a opet Pjanic ima bolji status u reprezentaciji.
Radil iko ista da Mataj Delac zaigra za nas!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 10 jun 2009, 22:13

THE SPECIAL je napisao/la:Stilic ima bolji pas,bolje izvodi prekide,ima bolju tehniku od Pjanica a opet Pjanic ima bolji status u reprezentaciji.
Ima on sve to, ali koliko puta moram napisati da Štilić igra gospodski nogomet i bez puno trke. Momak igra atraktivno i sa mnogo pasova. Pjanić nije takav, Pjanić puno više trči i puno više se otvara.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 10 jun 2009, 22:43

Virtu4l je napisao/la: Sad sam malo prelistao tvoje postove, pljuvanje po selektoru, jbg, ideš u isti koš kao i ostali pljuvači.
Virtu4l je napisao/la:Još jedan gotov. Sljedeći!
halo, daj spusti se na zemlju...
100% sportski i krajnje opušten potpis

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 10 jun 2009, 23:41

el-fighter je napisao/la:
THE SPECIAL je napisao/la:Stilic ima bolji pas,bolje izvodi prekide,ima bolju tehniku od Pjanica a opet Pjanic ima bolji status u reprezentaciji.
Ima on sve to, ali koliko puta moram napisati da Štilić igra gospodski nogomet i bez puno trke. Momak igra atraktivno i sa mnogo pasova. Pjanić nije takav, Pjanić puno više trči i puno više se otvara.
Bez ljutnje koliko si puta gledao pjanica,i gdje bilo bi fino znati.
A takodje koliko puta stilu!
AMAR OSIM!!!

Bola(n)
Kontakt:

Post Postao/la Bola(n) » 11 jun 2009, 07:27

Ma ko njega za ozbiljno uzima,lik samo broj postova nabija.
Niko kao ti,nikog kao tebe,nikad !

ademef
Kontakt:

Post Postao/la ademef » 12 jun 2009, 15:12

Igrač klase A!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 12 jun 2009, 17:04

ibricic najkorisniji igrac RVATSKE NOGOMETNE LIGE....
pjanic igra u LIJONU najboljoj ekipi francuske u zadnjih 10 godina...nalazi se u biljeznici BARCELONE,CELZIJA,BAJERNA i imaju u vidu da ga kupe upravo ovi klubovi za godinu dvije....takodjer izabran medju 5 najtalentiranijih maldih igraca evrope...
stilic....odlican igrac....steta sto upravo na njegoom mjestu imamo po stilu igre identicnog igraca MISIMOVICA stim da je miske po meni medju 3 najbolja vezna u evropi ako ne i najbolji... tako da ce stilic realno da dosta ispasta zbog misimovica
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 12 jun 2009, 17:20

stilic bi trebo dobit priliku prije pjanica po mom misljenj...svaka cast pjanicu meni je drag ali ne igra u svom klubu ulazi po malo...stilic je standardan i treba dobit priliku...
sad ce me napast pjanic talenat ovo ono :D
isto tako ako spahic ne pocne igrat i trenirat morat cemo trazit i za njega zamjenu
znam on se bori gine ali ako ne pocne trenirat uskoro nista od njega...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 12 jun 2009, 17:37

johnnyHZ je napisao/la:ibricic najkorisniji igrac RVATSKE NOGOMETNE LIGE....
pjanic igra u LIJONU najboljoj ekipi francuske u zadnjih 10 godina...nalazi se u biljeznici BARCELONE,CELZIJA,BAJERNA i imaju u vidu da ga kupe upravo ovi klubovi za godinu dvije....takodjer izabran medju 5 najtalentiranijih maldih igraca evrope...
stilic....odlican igrac....steta sto upravo na njegoom mjestu imamo po stilu igre identicnog igraca MISIMOVICA stim da je miske po meni medju 3 najbolja vezna u evropi ako ne i najbolji... tako da ce stilic realno da dosta ispasta zbog misimovica
Ovdje se nema sta dodat,odlicno argumentovano buraz :-)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 12 jun 2009, 17:50

johnnyHZ je napisao/la:ibricic najkorisniji igrac RVATSKE NOGOMETNE LIGE....
Cuj steta :D
Hvala Bogu kad imamo Misimovica i dokle god on igra u ovakvoj formi i dok nam je Ciro selekor Stilic nece igrati.
Meni je takodje krivo sto Stila nije igrao protiv novinara i Omana barem po poluvrijeme.
Sto se tice Pjanica za sada je "samo" talenat i ako ne nabaci par kilograma misica bojim se da ce ostati samo talent(ne dao Bog da prodje kao Denilson) Imam osjecaj da se djetetu i previse tereta tovari-previse za njegove godine.
Ali ako nastavi sa radom za 2, 3 godine kada se i tjelesno formira bice vrhuski igrac.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 12 jun 2009, 17:54

ma trebamo biti sretni sto je takva konkurencija a ne kenjati ko je bolji ili ko treba da igra,realnost je da je miske jedan od nasih naboljih igraca i inace igraca na svom mjestu u eu,stilke je mladji docice i njegovo vrijeme.
Dvojica od spominjane trojice bi se nekako mogla i uklopit u ekipu skupa ali u postavci koju praktikuje ciro nema sanse ,zato samo polako dabogda imali mi jos kamaru pjanica stilica i slicnih
AMAR OSIM!!!

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 15 jun 2009, 19:51

Poljski mediji
Wolfsburg zagrijan za Semira Štilića
Poljski su se mediji u ponedjeljak raspisali o interesu bundesligaškog prvaka Wolfsburga za bosanskohercegovačkog nogometaša Semira Štilića
Prvaci bi 21-godišnjeg napadača poljskog Lecha iz Poznana rado vezali dugogodišnjim ugovorom, te ga priključili suigračima iz reprezentacije, Džeki i Misimoviću.

- Moja je situacija jasna. Imam još tri godine važeći ugovor s Lechom i ne mogu napustiti klub bez suglasnosti vodstva mog kluba - rekao je talentirani Štilić za njemački Reviersport.

Prošle je godine mladi bh. napadač izabran za najboljega stranog nogometaša u Poljskoj. Ove je zabio devet golova u 29 prvenstvenih utakmica.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 15 jun 2009, 19:51

too Dince :) nije te bilo dugo

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 15 jun 2009, 19:52

DinceManijak je napisao/la:Poljski mediji
Wolfsburg zagrijan za Semira Štilića
Poljski su se mediji u ponedjeljak raspisali o interesu bundesligaškog prvaka Wolfsburga za bosanskohercegovačkog nogometaša Semira Štilića
Prvaci bi 21-godišnjeg napadača poljskog Lecha iz Poznana rado vezali dugogodišnjim ugovorom, te ga priključili suigračima iz reprezentacije, Džeki i Misimoviću.

- Moja je situacija jasna. Imam još tri godine važeći ugovor s Lechom i ne mogu napustiti klub bez suglasnosti vodstva mog kluba - rekao je talentirani Štilić za njemački Reviersport.

Prošle je godine mladi bh. napadač izabran za najboljega stranog nogometaša u Poljskoj. Ove je zabio devet golova u 29 prvenstvenih utakmica.
Ma ja mislim da nebi trebao u Wolfsburg,koji vec ima Misimovica na Stilicevoj poziciji.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 15 jun 2009, 19:58

mone je napisao/la:too Dince :) nije te bilo dugo
Tebi maksuz pozz jarane 8-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 15 jun 2009, 21:28

Ma i oni će ga kupiti da im sjedi na klupi i da ulazi pred kraj utakmice. ili hoće prodati Misketa ili ih hoće zajedno gurnuti u igru.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

hari
Kontakt:

Post Postao/la hari » 15 jun 2009, 21:35

semir je jedan od boljih bosanskih fudbalera zato zaslužuje da igra u jačem klubu

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 15 jun 2009, 21:42

hari je napisao/la:semir je jedan od boljih bosanskih fudbalera zato zaslužuje da igra u jačem klubu
koliko je dobar za našeg selektora i koliko mu isti vjeruje kao igracu,najbolje pokazuje cinjenica da mu je veliki strucnjak dao cijeli minut vremena (a i to je bilo silom prilika) u jednoj tako "bitnoj i važnoj" utakmici protiv Omana...još ako uzmemo u obzir da je uigravao tim sa Misimovicem (koji nece moci definitivno nastupiti protiv Armenije)onda je jasno koliko Štilic kotira i vrijedi kod našeg selektora.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 15 jun 2009, 22:21

Ma Ćirko zagrijava konkurenciju među igračima i to je jako pozitivno. Nema nezamjenjivih, šta god ko mislio. Sredinu i napad imamo među najboljim u Evropi, kad se vrati Hasagić i pridruži Ramović, uz Supića, onda je i to mjesto riješeno. Samo prokleta odbrana, tu stvarno škripimo. Mnogo puta sam na ovom forumu pročitao prijedloge formacije 4-4-2 ali iz ovih utakmica sa novinarima i Omanom se vidi da nemamo kvalitet zadnje linije za tu formaciju, tako da puno bolje na terenu izgleda 5-3-2 iako sa ovako dobrim srednjim redom trebamo probati i 5-4-1 sa Turcima i Špancima.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.