Pokaži Pasoš te Republike , a koliko godina je Republike Kosova ? Vjerujem da i to znaš.Kakva je to republiku koja nema svoj pasoš? Pozdrav za manji entitet.Combattente87 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:58Da si glup![]()
Države
Bosne i Hercegovine!
Pokaži Pasoš te Republike , a koliko godina je Republike Kosova ? Vjerujem da i to znaš.Kakva je to republiku koja nema svoj pasoš? Pozdrav za manji entitet.Combattente87 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:58Da si glup![]()
Aaaa sto grmi u seheru

Upravo tako. Pustili da plase obican narod po centru grada, jer kao doovorili se da nece biti belaja. Kad su bili u Sarajevu, znam da se diglo desetine manijaka koji su sa hordama isli i tjerali ih po gradu kako se ne bi razmahali i bahatili. U Vogosci je bio pravi belaj i bilo je svega na obje strane, ali si im barem nisi dozvolio da jangijaju po centru.NoDi80 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 06:46Cim su batine blizu mitomana nigdje
Smijali se pazarcima, a pazarci ispali vece mudonje
Nigdje junaka na vidiku
U Sarajevu kako god je zavrsilo dobili su i poljaci po picki
Jos ih je vise bilo Sarajevu nego u Beogradu
Plus kroz Sarajevo nisu mogli marsirati kao kroz Beograd
![]()
Nodi kralju, u Sarajevo nije mogao ući i marširati sarajevsko-romanijski korpus sa svom logistikom protiv, praktično, golorukog naroda, a da marširaju neki poljski huligani.NoDi80 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 06:46Cim su batine blizu mitomana nigdje
Smijali se pazarcima, a pazarci ispali vece mudonje
Nigdje junaka na vidiku
U Sarajevu kako god je zavrsilo dobili su i poljaci po picki
Jos ih je vise bilo Sarajevu nego u Beogradu
Plus kroz Sarajevo nisu mogli marsirati kao kroz Beograd
![]()
Znao sam da će vas zaboljeti činjenica, al ovakvu provalu nisam očekivao. Čak je i za čestitanja.
Zbog demokratije moramo sad i mi pratiti taj trend koji je Beograd prvi nametnuo u regionu, jos prije 20 godina
Robija trenutno iznad red army i ultrasaThreeplanetrees je napisao/la: ↑13 avg 2025, 10:37Jedino mučnije od čitanja sarajlija kako pišu o navijačima je čitanje zeničana kako pišu o navijačima
Jok u Vrapčićima su najjači Ultrasi na svijetu.
Tebi je životna želja da živiš ovdjeLavoviGabela je napisao/la: ↑13 avg 2025, 08:17Zamisli upadnu u opine i kočine. Ne bi znali sta ih je snašlo, razvukli bi ih od otpada do otpada PNN

Lakše mi je podnijeti gej paradu pod ogromnom policijskom pratnjom, nego smiješni Tornado iz Zadra bez jednog jedinog policajca.
Pa jesteThreeplanetrees je napisao/la: ↑13 avg 2025, 10:47Ma mi smo najslabiji brate
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, sagitarius i 2 gosta.